Voucer

Bahan bakar kampanye pemasaran kanthi nggawe lan nawakake voucher kanggo tamu, prospek lsp.

Kita ngerti tantangan sampeyan ...

Host asring nemoni awake dhewe ing posisi sing pengin nawakake voucer menyang tamu amarga sawetara alasan. Voucher ateges kaya kupon sing ngonfirmasi proses pesenan kanggo wektu alternatif. Dheweke uga bisa dianggep minangka hadiah sing bisa ditawakake utawa diwenehi hadiah kanggo tamu. Nggunakake voucher mupangate migunani kanggo njaga hubungan pelanggan sing apik uga duwe bathi - iku migunani kanggo pamilik properti lan tamu. 

Yen sampeyan nggunakake fitur iki kanggo ngonfirmasi pesenan tamu, voucher kasebut ngidini para pelanggan priksa manawa proses pesenan wis rampung lan dikonfirmasi. Tamu uga bisa ndeleng kaping pindho informasi kasebut kanggo ngerti yen wis ngetik kabeh informasi kanthi bener. Dheweke bisa duwe voucher karo dheweke dhewe sajrone nginep uga kanggo informasi sing gampang.  

Minangka pamilik properti, sampeyan mesthi ngatasi tantangan pemasaran. Yen sampeyan anyar ing bisnis lan miwiti situs web pesenan langsung, sampeyan bisa nggunakake macem-macem jinis voucher kanggo entuk luwih akeh pelanggan. Ana wektu tartamtu taun sampeyan duwe luwih sithik pelanggan. Dadi nggunakake fitur voucher kanggo mbantu sampeyan ing marketing lan tawaran bakal narik kawigaten tamu nalika musim rendheng lan ngrewangi terus-terusan pemesanan. 

Sajrone kahanan khusus kayata pandemi Covid-19 sing kita lakoni, nggunakake voucher bisa dadi pilihan sing apik. Adhedhasar strategi pemasaran lan promosi sing sampeyan lakoni, fitur iki kudu ana. Contone, sampeyan bisa nawakake pelanggan sing setya, diskon, kanggo njamin babagan protokol sajrone pandemi kasebut. Dadi, dheweke bisa duwe plancongan bisnis, kunjungan pendhidhikan, kulawarga sing dibutuhake utawa jinis lelungan sing dibutuhake lan tetep ing omah sampeyan. 

Nggunakake voucher minangka strategi pemasaran email sing apik, target tamu tartamtu ing musim sithik. Ing kasus liyane, perusahaan manajemen properti bisa uga entuk komplain saka pelanggan lan pengin ngatasi masalah kasebut kanthi nawakake voucher minangka tawaran iman sing apik, njamin kepuasan tamu. Ing kahanan liyane, manajer properti bisa nyengkuyung pesenan mbaleni lan saéngga ngetokake voucher digital kanggo digunakake dening tamu nalika pesenan langsung liwat situs web mbesuk. Utawa, amarga ana pembatalan tamu utawa masalah sing ditemoni sajrone nginep, host bisa uga pengin menehi diskon kanggo tamu minangka sikap sing apik tumrap tamu sabanjure. Para tamu bakal percaya manawa perusahaan wis tumindak kanthi profesional lan diwanti-wanti supaya Book karo sampeyan mbesuk. 

Sanajan ana akeh kaluwihan kanggo sistem voucher sing kuat, sayangé, akeh Sistem Manajemen Properti lan Mesin Pesenan kanggo manajemen sewa liburan kelas perusahaan ora nawakake kemampuan ngasilake kode kupon kanggo panggunaan tamu.

Kepiye Voucher Zeevou Bisa Mbantu?

Kanggo mbantu ngatasi masalah Zeevou sing wis ana promosi sistem wis dibangun kanthi sukses ing pikirane. Sistem iki ngidini sampeyan nggawe promosi umum sing ditrapake kanggo sapa wae sing ngunjungi situs web pesenan langsung nalika katemtuan tartamtu. Nanging, kadang iki ora cukup. Apa wae sing sampeyan butuhake karo sistem voucher, sampeyan bakal bisa bali.

Fitur sing ngetokake voucher tamu Zeevou ngidini sampeyan ora mung nggawe kode voucher sing dikirim adhedhasar pesenan tartamtu utawa rentang tanggal kedatangan, nanging uga bisa matesi kanggo nggunakake kaping pirang-pirang. 

Sampeyan duwe akeh pilihan kanggo miwiti, langsung metu saka kothak. Kanthi nggunakake voucher Zeevou, sampeyan bisa nggedhekake strategi pemasaran lan luwih kreatif kanggo narik pelanggan. Sampeyan bisa kanthi gampang nyedhiyakake kode voucer menyang klompok tamu tartamtu sing sampeyan pilih adhedhasar perspektif pemasaran.  

Yen sampeyan pengin nggawe kode voucher dadi penting kanggo pigura wektu tartamtu, iki kalebu lan gampang disiyapake. Proses kasebut pancen pangguna-loropaken lan bakal ngirit wektu akeh. Cukup pilih fitur iki, isi informasi sing dibutuhake ing formulir, lan wiwiti menehi voucer. Kanthi cara iki, sampeyan bisa ngrancang macem-macem kampanye kanggo macem-macem acara lan nawakake diskon kanggo para winates kanggo wektu sing winates. Kanthi komunikasi karo tamu nggunakake voucher iki, sampeyan bisa mbantu merek sampeyan lan entuk kasetyan tamu. 

Ana akeh fitur kasedhiya ing Zeevou sing dirancang kanggo mbantu sampeyan ngatur properti tanpa stres. Sampeyan uga bisa hubungi kita kanggo entuk informasi luwih lengkap utawa luwih apik, ayo nuduhake - njaluk Demo gratis sampeyan dina iki!

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris