tuwuh

Dadi sampeyan duwe bisnis perhotelan, lan sampeyan bakal nambah. Saka ngendi sampeyan miwiti? Disaranake diwiwiti kanthi dhasar. Ayo Zeevou automate tugas umum sampeyan supaya sampeyan bisa fokus karo sing penting. Ngerjakake bisnis, tinimbang ing bisnis. Kepiye Zeevou bisa mbantu babagan iki? Kita wis ngembangake macem-macem fitur sing ngidini sampeyan nambah bathi saben unit, nalika ndhukung nalika nambah jumlah unit sing sampeyan lakoni.

Kepiye Zeevou mbantu aku tuwuh?


Lebokake Tekan Sampeyan

Kaping pisanan, sampeyan kudu priksa manawa sampeyan minimalake risiko tingkat pendhudhukan sing sithik. Kanggo ngewangi iki, kita ngidini sampeyan nyambungake kanthi nyata karo akeh saluran. Aja padha sumelang: kita uga wis nggawe fitur kanggo mesthekake yen wektu admin ora muspra ing nyimpen cathetan. Nggunakake Zeevou, sampeyan bisa kanthi gampang nglacak rega saben pesenan ing komisi. Piranti lunak canggih uga ngidini sampeyan adol wengi maneh nalika ngenteni pambatalan ing OTA apa wae bakal dirampungake.

Nglumpukake Email Nyata

Sawise sampeyan duwe arahan, kita ngerti ora ana sing luwih penting tinimbang ngrawat. Mula, sanajan OTA nggawe sampeyan angel nggawe database tamu sing arep dipasarake, kita bakal bali! Proses Konfirmasi Pesenan 5 langkah supaya sampeyan nglumpukake alamat email nyata kanggo kabeh tamu.

Pesenan Langsung Drive

Apa maneh, kanggo mbantu sampeyan ningkatake tingkat pendhudhukan nalika minimalake komisi OTA, sampeyan menehi situs web modern sing apik lan ramah SEO kanggo nggawe pesenan langsung lan nambah bathi.

Kepiye Zeevou mbantu aku ngatur pertumbuhane?

Sistem sing Dirancang kanggo Skala

Ora prelu kuatir yen tuwuh saya adoh utawa cepet banget. Zeevou ngidini sampeyan ngatur investor, menehi akses menyang nglaporake wektu nyata nalika Zeevou ngurus akun lan bathi bathi. Rasakake kebebasan spesifikasi karo saben template transaksi, utawa ngirit wektu kanthi nggunakake sing padha kanggo macem-macem properti. Fitur tambahan tarif akeh uga ngidini sampeyan nemtokake rega ing macem-macem jinis unit sekaligus.

Akses Pangguna Unlimited

Kanthi skala gedhe, para staf gedhe. Nanging ora masalah yen sampeyan nggunakake Zeevou. Sampeyan bisa menehi macem-macem derajat akses menyang staf sing diperlokake, utawa nggawe profil perusahaan yen sampeyan nggarap tugas. Tumbuh kontraktor, pembantu rumah tangga, lan asisten virtual, tanpa kompromi ing manajemen sumber daya manungsa sampeyan.

Aja Ilang Katon

Watch bisnis sampeyan berkembang menyang kutha liyane, lan uga negara liya. Zeevou bakal kanthi otomatis ngasilake tanggalan multi-unit khusus kutha kanggo sampeyan, lan bakal ngidini sampeyan ngatur ing pirang-pirang negara kanthi mata uang sing cocog.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris