integrasi

Kategori Komunikasi

Integrasi Zeevou karo Google Kontak liwat Zapier

Google Kontak

Sambungake Profil Tamu Zeevou karo Kontak Google, tambahake sentuhan pribadi menyang komunikasi sampeyan, lan tutup luwih akeh tamu menyang pesenan langsung.

Read More »

HubSpot

Dorong data tamu menyang HubSpot, gawe CRM sing cocog karo GDPR kontak, lacak kampanye penjualan lan pemasaran, lan kirim email.

Read More »
Logo Mailchimp- Zeevou

MailChimp

Nggabungake profil tamu Zeevou karo Mailchimp, mbukak kampanye email biasa utawa alur kerja otomatis, lan entuk pesenan langsung liyane.

Read More »

Klik Kirim

Gunakake integrasi Zeevou lan ClickSend kanggo ngotomatisasi komunikasi karo tamu, ngirim SMS pemasaran lan liya-liyane menyang telpon.

Read More »
Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris