integrasi

Kategori Operasi

Duwe Komunikasi Cekap Nggunakake Integrasi Zeevou karo Slack

slack

Ngatur komunikasi antarane anggota tim sampeyan kanthi gampang, ngirim pesen, nuduhake dokumen lan liya-liyane kanthi integrasi Zeevou lan Slack.

Read More »
Integrasi Zeevou karo Google Sheet liwat Zapier

Google Sheets

Nggabungake Zeevou karo Google Spreadsheet kanthi sawetara klik, nggambarake lan analisa data kanthi luwih jero, lan ngoptimalake strategi yen prelu.

Read More »
Asana- Logo- Zeevou

asana

Nggawa kabeh sing dibutuhake tim kanggo komunikasi, kolaborasi, lan koordinasi tugas, lan tetep teratur lan sambung.

Read More »

Google Calendar

Siapke macem-macem pemicu ing Zapier kanggo nyambung Zeevou menyang Google Kalender, lan aja nganti ketinggalan acara utawa tugas sing bakal teka.

Read More »
Logo VRScheduler- Zeevou

VRScheduler

Aja lali liyane sing resik, mriksa tugas liyane, nglacak kabeh masalah perawatan sampeyan, lan ngirit wektu lan dhuwit.

Read More »

Ditandhani

Kirim Syarat & Ketentuan online sing naleni kanthi sah lan aman langsung menyang kothak mlebu tamu lan entuk tandha tangan elektronik minangka tanggepan.

Read More »

KeyNest

Otomatisake generasi koleksi lan kode drop-off. Gunakake iki kanggo tombol tamu sing ana gandhengane karo pesenan, lan kanggo tombol sing digunakake dening staf utawa pembersih.

Read More »
Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris