en

integrasi

Kategori Pembayaran

Elavon

Integrasi Zeevou lan Elavon mbantu ngolah pembayaran liwat tautan aman 3-D, pre-otorisasi deposit keamanan lan rilis langsung ing Zeevou.

Read More »

Data Kapisan

Mupangat saka panyedhiya layanan pamroses pembayaran sing utama kanggo proses pambayaran, pengembalian dana, lan pra-otorisasi setoran keamanan lan rilis.

Read More »

PayPal

Gawe lan proses pambayaran kanthi online. Integrasi Zeevou karo PayPal mbantu nglumpukake pembayaran lan mbalekaken proses ing Zeevou.

Read More »

Worldpay

Nggabungake Worldpay kanthi gampang karo Zeevou, lan njupuk lan ngolah pembayaran liwat tautan 3-D, otomatisake pre-authorization lan rilis deposit keamanan.

Read More »

Stripe

Integrasi Zeevou karo Stripe nawakake tautan 3-D kanggo pambayaran kanggo nyegah penipuan, ngotomatisasi pra-otorisasi setoran keamanan, lan proses pengembalian dana.

Read More »
Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris