en

integrasi

Kategori Situs Web

Logo Wix- Zeevou

Wix

Nggabungake situs web Wix karo mesin pesenan Zeevou kanthi sawetara klik, lan entuk pesenan langsung.

Read More »

Google Webmaster

Kirim peta situs sing digawe dening Zeevou menyang Google Search Console kanggo ngukur lalu lintas lan kinerja situs pesenan Zeevou langsung lan ngatasi masalah.

Read More »

iFrame

Gunakake iFrame Zeevou lan lebokake widget telusuran ing homepage Wix utawa situs web pihak katelu liyane sing wis sampeyan wis siyap.

Read More »

WordPress

Link situs web WordPress sing ana karo Mesin Pesenan Zeevou lan alihkan tamu kanthi lancar menyang kaca asil telusuran Zeevou sanajan sampeyan ora ngerti.

Read More »

Google Tag Manager

Salin lan tempel kode pelacakan GTM menyang Zeevou, lacak kinerja situs web pesenan Zeevou langsung, lan delengake manawa kaca lan tumindak wis ngowahi utawa ora.

Read More »

Google Analytics

Nggabungake situs web pesenan langsung Zeevou kanthi gampang karo Google Analytics, lan entuk wawasan analitik babagan kinerja situs sampeyan lan delengen apa sing kudu dandan.

Read More »
Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris