integrasi

Zeevou nggabung karo macem-macem mitra supaya sampeyan bisa ngotomatisasi saben aspek bisnis keramahtamahan wiwit reregan, pemeriksaan tamu, komunikasi lan akuntansi.

Bukak API- Zeevou

Siap ngembangake integrasi karo Zeevou liwat OpenAPI?

Zapier- Zeevou

Sambungake Zeevou menyang aplikasi & piranti lunak sing sampeyan pilih liwat Zapier.

Kabeh

Turnoverbnb

Ngatur tugas ngresiki properti sewa plancongan, temokake pembersih lokal lan hubungi staf kanthi gampang liwat TurnoverBnB.

Read More »
Integrasi Zeevou karo Google Kontak liwat Zapier

Google Kontak

Sambungake Profil Tamu Zeevou karo Kontak Google, tambahake sentuhan pribadi menyang komunikasi sampeyan, lan tutup luwih akeh tamu menyang pesenan langsung.

Read More »
Duwe Komunikasi Cekap Nggunakake Integrasi Zeevou karo Slack

slack

Ngatur komunikasi antarane anggota tim sampeyan kanthi gampang, ngirim pesen, nuduhake dokumen lan liya-liyane kanthi integrasi Zeevou lan Slack.

Read More »
Integrasi Zeevou karo Google Sheet liwat Zapier

Google Sheets

Nggabungake Zeevou karo Google Spreadsheet kanthi sawetara klik, nggambarake lan analisa data kanthi luwih jero, lan ngoptimalake strategi yen prelu.

Read More »

HubSpot

Dorong data tamu menyang HubSpot, gawe CRM sing cocog karo GDPR kontak, lacak kampanye penjualan lan pemasaran, lan kirim email.

Read More »
Asana- Logo- Zeevou

asana

Nggawa kabeh sing dibutuhake tim kanggo komunikasi, kolaborasi, lan koordinasi tugas, lan tetep teratur lan sambung.

Read More »

Google Calendar

Siapke macem-macem pemicu ing Zapier kanggo nyambung Zeevou menyang Google Kalender, lan aja nganti ketinggalan acara utawa tugas sing bakal teka.

Read More »
Logo Mailchimp- Zeevou

MailChimp

Nggabungake profil tamu Zeevou karo Mailchimp, mbukak kampanye email biasa utawa alur kerja otomatis, lan entuk pesenan langsung liyane.

Read More »
Logo VRScheduler- Zeevou

VRScheduler

Aja lali liyane sing resik, mriksa tugas liyane, nglacak kabeh masalah perawatan sampeyan, lan ngirit wektu lan dhuwit.

Read More »
Logo Wix- Zeevou

Wix

Nggabungake situs web Wix karo mesin pesenan Zeevou kanthi sawetara klik, lan entuk pesenan langsung.

Read More »
Logo Zapier- Zeevou

Zapier

Bukak lawang anyar menyang koneksi tanpa wates menyang aplikasi pihak katelu sanajan Zeevou ora integral karo piranti lunak tartamtu nanging Zapier ora.

Read More »

Google Webmaster

Kirim peta situs sing digawe dening Zeevou menyang Google Search Console kanggo ngukur lalu lintas lan kinerja situs pesenan Zeevou langsung lan ngatasi masalah.

Read More »

iFrame

Gunakake iFrame Zeevou lan lebokake widget telusuran ing homepage Wix utawa situs web pihak katelu liyane sing wis sampeyan wis siyap.

Read More »

WordPress

Link situs web WordPress sing ana karo Mesin Pesenan Zeevou lan alihkan tamu kanthi lancar menyang kaca asil telusuran Zeevou sanajan sampeyan ora ngerti.

Read More »

Google Tag Manager

Salin lan tempel kode pelacakan GTM menyang Zeevou, lacak kinerja situs web pesenan Zeevou langsung, lan delengake manawa kaca lan tumindak wis ngowahi utawa ora.

Read More »

Google Analytics

Nggabungake situs web pesenan langsung Zeevou kanthi gampang karo Google Analytics, lan entuk wawasan analitik babagan kinerja situs sampeyan lan delengen apa sing kudu dandan.

Read More »

Elavon

Integrasi Zeevou lan Elavon mbantu ngolah pembayaran liwat tautan aman 3-D, pre-otorisasi deposit keamanan lan rilis langsung ing Zeevou.

Read More »

Data Kapisan

Mupangat saka panyedhiya layanan pamroses pembayaran sing utama kanggo proses pambayaran, pengembalian dana, lan pra-otorisasi setoran keamanan lan rilis.

Read More »

PayPal

Gawe lan proses pambayaran kanthi online. Integrasi Zeevou karo PayPal mbantu nglumpukake pembayaran lan mbalekaken proses ing Zeevou.

Read More »

Klik Kirim

Gunakake integrasi Zeevou lan ClickSend kanggo ngotomatisasi komunikasi karo tamu, ngirim SMS pemasaran lan liya-liyane menyang telpon.

Read More »

Ditandhani

Kirim Syarat & Ketentuan online sing naleni kanthi sah lan aman langsung menyang kothak mlebu tamu lan entuk tandha tangan elektronik minangka tanggepan.

Read More »

Worldpay

Nggabungake Worldpay kanthi gampang karo Zeevou, lan njupuk lan ngolah pembayaran liwat tautan 3-D, otomatisake pre-authorization lan rilis deposit keamanan.

Read More »

PriceLabs

Gunakake rekomendasi rega sing didhukung data adhedhasar musiman, dina minggu, wektu timbal, lan panjaluk lokal kanggo ngoptimalake tarif lan mulane penghasilan.

Read More »
Ngluwihi logo rega- Zeevou

Ngluwihi

Gunakake data pasar wektu nyata kanggo ngoptimalake tarif adhedhasar rekomendasi rega lan nggedhekake penghasilan lan penghunian dhaptar.

Read More »

Stripe

Integrasi Zeevou karo Stripe nawakake tautan 3-D kanggo pambayaran kanggo nyegah penipuan, ngotomatisasi pra-otorisasi setoran keamanan, lan proses pengembalian dana.

Read More »

Xero

Otomatisake bookkeeping kanggo ngirit wektu lan biaya. Zeevou bisa ngimpor diagram akun, skema pajak, lan kategori pelacakan sing ana.

Read More »

KeyNest

Otomatisake generasi koleksi lan kode drop-off. Gunakake iki kanggo tombol tamu sing ana gandhengane karo pesenan, lan kanggo tombol sing digunakake dening staf utawa pembersih.

Read More »
operasi
Duwe Komunikasi Cekap Nggunakake Integrasi Zeevou karo Slack

slack

Ngatur komunikasi antarane anggota tim sampeyan kanthi gampang, ngirim pesen, nuduhake dokumen lan liya-liyane kanthi integrasi Zeevou lan Slack.

Read More »
Integrasi Zeevou karo Google Sheet liwat Zapier

Google Sheets

Nggabungake Zeevou karo Google Spreadsheet kanthi sawetara klik, nggambarake lan analisa data kanthi luwih jero, lan ngoptimalake strategi yen prelu.

Read More »
Asana- Logo- Zeevou

asana

Nggawa kabeh sing dibutuhake tim kanggo komunikasi, kolaborasi, lan koordinasi tugas, lan tetep teratur lan sambung.

Read More »

Google Calendar

Siapke macem-macem pemicu ing Zapier kanggo nyambung Zeevou menyang Google Kalender, lan aja nganti ketinggalan acara utawa tugas sing bakal teka.

Read More »
Logo VRScheduler- Zeevou

VRScheduler

Aja lali liyane sing resik, mriksa tugas liyane, nglacak kabeh masalah perawatan sampeyan, lan ngirit wektu lan dhuwit.

Read More »

Ditandhani

Kirim Syarat & Ketentuan online sing naleni kanthi sah lan aman langsung menyang kothak mlebu tamu lan entuk tandha tangan elektronik minangka tanggepan.

Read More »

KeyNest

Otomatisake generasi koleksi lan kode drop-off. Gunakake iki kanggo tombol tamu sing ana gandhengane karo pesenan, lan kanggo tombol sing digunakake dening staf utawa pembersih.

Read More »
Accounting

Xero

Otomatisake bookkeeping kanggo ngirit wektu lan biaya. Zeevou bisa ngimpor diagram akun, skema pajak, lan kategori pelacakan sing ana.

Read More »
Pricing Dynamic

PriceLabs

Gunakake rekomendasi rega sing didhukung data adhedhasar musiman, dina minggu, wektu timbal, lan panjaluk lokal kanggo ngoptimalake tarif lan mulane penghasilan.

Read More »
Ngluwihi logo rega- Zeevou

Ngluwihi

Gunakake data pasar wektu nyata kanggo ngoptimalake tarif adhedhasar rekomendasi rega lan nggedhekake penghasilan lan penghunian dhaptar.

Read More »
pembayaran

Elavon

Integrasi Zeevou lan Elavon mbantu ngolah pembayaran liwat tautan aman 3-D, pre-otorisasi deposit keamanan lan rilis langsung ing Zeevou.

Read More »

Data Kapisan

Mupangat saka panyedhiya layanan pamroses pembayaran sing utama kanggo proses pambayaran, pengembalian dana, lan pra-otorisasi setoran keamanan lan rilis.

Read More »

PayPal

Gawe lan proses pambayaran kanthi online. Integrasi Zeevou karo PayPal mbantu nglumpukake pembayaran lan mbalekaken proses ing Zeevou.

Read More »

Worldpay

Nggabungake Worldpay kanthi gampang karo Zeevou, lan njupuk lan ngolah pembayaran liwat tautan 3-D, otomatisake pre-authorization lan rilis deposit keamanan.

Read More »

Stripe

Integrasi Zeevou karo Stripe nawakake tautan 3-D kanggo pambayaran kanggo nyegah penipuan, ngotomatisasi pra-otorisasi setoran keamanan, lan proses pengembalian dana.

Read More »
Komunikasi
Integrasi Zeevou karo Google Kontak liwat Zapier

Google Kontak

Sambungake Profil Tamu Zeevou karo Kontak Google, tambahake sentuhan pribadi menyang komunikasi sampeyan, lan tutup luwih akeh tamu menyang pesenan langsung.

Read More »

HubSpot

Dorong data tamu menyang HubSpot, gawe CRM sing cocog karo GDPR kontak, lacak kampanye penjualan lan pemasaran, lan kirim email.

Read More »
Logo Mailchimp- Zeevou

MailChimp

Nggabungake profil tamu Zeevou karo Mailchimp, mbukak kampanye email biasa utawa alur kerja otomatis, lan entuk pesenan langsung liyane.

Read More »

Klik Kirim

Gunakake integrasi Zeevou lan ClickSend kanggo ngotomatisasi komunikasi karo tamu, ngirim SMS pemasaran lan liya-liyane menyang telpon.

Read More »
situs
Logo Wix- Zeevou

Wix

Nggabungake situs web Wix karo mesin pesenan Zeevou kanthi sawetara klik, lan entuk pesenan langsung.

Read More »

Google Webmaster

Kirim peta situs sing digawe dening Zeevou menyang Google Search Console kanggo ngukur lalu lintas lan kinerja situs pesenan Zeevou langsung lan ngatasi masalah.

Read More »

iFrame

Gunakake iFrame Zeevou lan lebokake widget telusuran ing homepage Wix utawa situs web pihak katelu liyane sing wis sampeyan wis siyap.

Read More »

WordPress

Link situs web WordPress sing ana karo Mesin Pesenan Zeevou lan alihkan tamu kanthi lancar menyang kaca asil telusuran Zeevou sanajan sampeyan ora ngerti.

Read More »

Google Tag Manager

Salin lan tempel kode pelacakan GTM menyang Zeevou, lacak kinerja situs web pesenan Zeevou langsung, lan delengake manawa kaca lan tumindak wis ngowahi utawa ora.

Read More »

Google Analytics

Nggabungake situs web pesenan langsung Zeevou kanthi gampang karo Google Analytics, lan entuk wawasan analitik babagan kinerja situs sampeyan lan delengen apa sing kudu dandan.

Read More »
OpenAPI
Zapier
Integrasi Zeevou karo Google Kontak liwat Zapier

Google Kontak

Sambungake Profil Tamu Zeevou karo Kontak Google, tambahake sentuhan pribadi menyang komunikasi sampeyan, lan tutup luwih akeh tamu menyang pesenan langsung.

Read More »
Duwe Komunikasi Cekap Nggunakake Integrasi Zeevou karo Slack

slack

Ngatur komunikasi antarane anggota tim sampeyan kanthi gampang, ngirim pesen, nuduhake dokumen lan liya-liyane kanthi integrasi Zeevou lan Slack.

Read More »
Integrasi Zeevou karo Google Sheet liwat Zapier

Google Sheets

Nggabungake Zeevou karo Google Spreadsheet kanthi sawetara klik, nggambarake lan analisa data kanthi luwih jero, lan ngoptimalake strategi yen prelu.

Read More »

HubSpot

Dorong data tamu menyang HubSpot, gawe CRM sing cocog karo GDPR kontak, lacak kampanye penjualan lan pemasaran, lan kirim email.

Read More »
Asana- Logo- Zeevou

asana

Nggawa kabeh sing dibutuhake tim kanggo komunikasi, kolaborasi, lan koordinasi tugas, lan tetep teratur lan sambung.

Read More »

Google Calendar

Siapke macem-macem pemicu ing Zapier kanggo nyambung Zeevou menyang Google Kalender, lan aja nganti ketinggalan acara utawa tugas sing bakal teka.

Read More »
Logo Mailchimp- Zeevou

MailChimp

Nggabungake profil tamu Zeevou karo Mailchimp, mbukak kampanye email biasa utawa alur kerja otomatis, lan entuk pesenan langsung liyane.

Read More »

Integrasi karo macem-macem aplikasi minangka salah sawijining aspek paling penting ing piranti lunak apa wae. Apa maneh sing nyoba dadi pusat pusat kabeh operasi sampeyan minangka pamilik bisnis perhotelan! Mula, tumrap kita, integrasi dadi prioritas utama. Kita terus-terusan ngupayakake nggabung karo mitra liyane.

Pengin integrasi karo Zeevou?

Integrasi sing wis ana kalebu macem-macem panyedhiya. Ing antarane kalebu:

  • Piranti rega dinamis kayata Ngluwihi rega lan PriceLabs. Fungsi kasebut kanthi cara sing padha karo Airbnb's Smart Pricing utawa HomeAway's MarketMaker.
  • Gerbang pangolahan pembayaran lan panyedhiya layanan sudagar kayata PayPal, Stripe, SagePay, utawa Worldpay.
  • Ditandhani - piranti lunak tondo asto digital kanggo entuk tanda tangan e-teken sing sah saka tamu, uga nglumpukake ID kanthi tundhuk GDPR.
  • KeyNest - layanan pertukaran kunci otomatis kanggo staf lan tamu.
  • Xero - paket bookkeeping lan akuntansi sing misuwur ing saindenging jagad.
Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris