Integrasi Asana & Zeevou

Salah sawijining target utama manajer sewa jangka pendek yaiku ngembangake portofolio. Sanajan strategi ngembangake bisa nguntungake, bakal ana wektu sampeyan kudu ngrekrut luwih akeh staf supaya bisa dadi ndhuwur kabeh tugas. Mula akeh tim sing mbukak piranti lunak kaya Asana kanggo mbantu ngatur, milih, lan nglacak kemajuan tugas. Amarga kemajuan Host Mitra penting kanggo kita, kita terus mikir babagan cara anyar kanggo mbukak cara tuwuh kanggo sampeyan, lan ing kene kita gabung karo Zeevou lan Asana.  Pangguna Asana njupuk strategi organisasi kanthi luwih cepet kanthi masang platform Zapier, sing ngidini supaya bisa kanthi otomatis alur kerja Asana nganggo Zaps sing ngirit wektu. Kanthi 100+ integrasi, kalebu Evernote, Trello lan Gmail, sampeyan bakal bisa nggawa kabeh sing dibutuhake kanggo komunikasi, kolaborasi, lan koordinasi karya.
Zeevou nggabung karo Asana liwat Zapier

Wuku

Tetep teratur lan sambung
Gawe tugas kanthi tenggat wektu
Lacak kabeh tugas sing gegandhengan karo saben properti sampeyan

Ayo Ayo Nindakake Angkat abot kanggo Sampeyan!

Otomatisake bisnis sampeyan lan entuk wektu kanggo tuwuh.

Asana logo- Zeevou
Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris