en

Ngluwihi & Integrasi Zeevou

Diadegake dening para veteran manajemen pendapatan saka industri penerbangan lan perhotelan, Beyond minangka piranti lunak manajemen penghasilan paling misuwur ing dunya kanggo pamilik lan manajer sewa liburan. Kita nyedhiyakake siji-sijine solusi sing menehi rega dinamis liwat analitik hyper-local kanggo nggedhekake pertumbuhan pendapatan. Beyond wis regane miliaran dolar kanggo pesenan, makarya ing ewu pasar ing saindenging jagad, lan terintegrasi karo kabeh OTA utama lan sistem perangkat lunak manajemen properti.
Integrasi Zeevou kanthi luwih saka rega- Zeevou

Fitur Integrasi

Rincian rinci babagan rekomendasi rega
Tampilan terpusat taun rekomendasi rega
Rega dinamis otomatis
Kesempatan ngapikake rega

Ayo Ayo Nindakake Angkat abot kanggo Sampeyan!

Otomatisake bisnis sampeyan lan entuk wektu kanggo tuwuh.

Ngluwihi logo- Zeevou
Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris