ClickSend & Integrasi Zeevou

ClickSend minangka panyedhiya solusi komunikasi perusahaan utama global. Ing ClickSend, kita nggawe produk sing gampang digunakake lan nggawe nilai bisnis sejatine nalika menehi asil lan data nyata. Saka gerbang nganti olahpesen SMS akeh lan alat pemasaran email nganti fax lan layanan olahpesen sing akeh, produk kami nawakake platform pemasaran sing becik digunakake dening sawetara merek paling gedhe lan paling populer ing Jerman lan ing saindenging jagad.

Fitur Integrasi

Ngirim SMS Otomatis
Pemasaran SMS Akeh
API Gateway SMS
Gerbang SMS Online

Ayo Ayo Nindakake Angkat abot kanggo Sampeyan!

Otomatisake bisnis sampeyan lan entuk wektu kanggo tuwuh.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris