Integrasi Elavon & Zeevou

Elavon minangka mitra inovatif, aman, lan global kanggo kabutuhan proses pambayaran, apa sampeyan nindakake bisnis online, seluler, utawa wong. Luwih saka 25 taun, Elavon wis dadi pimpinan pangolahan pembayaran, nggunakake teknologi paling apik ing jagad kanggo mitra saka perusahaan gedhe ing saindenging jagad, menyang bisnis cilik duweke lokal. Elavon duwe keahlian kanggo nggabungake karo teknologi anyar, keamanan lan kepatuhan DSS PCI kanggo solusi pambayaran.

Fitur Integrasi

Link Aman 3D kanggo Nyegah Penipuan
Pra-otorisasi Simpenan Keamanan Otomatis
Deposit Keamanan Proses ing Zeevou
Proses Pambayaran ing Zeevou

Ayo Ayo Nindakake Angkat abot kanggo Sampeyan!

Otomatisake bisnis sampeyan lan entuk wektu kanggo tuwuh.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris