en

Data Pertama & Integrasi Zeevou

Saben dina, pedagang, institusi finansial lan pamrentah ing saindenging jagad gumantung ing Data Pertama kanggo ngirim solusi sederhana nanging canggih sing mbantu para pelanggan bisa maju ing jagad dagang lan nggunakake paling akeh transaksi. Solusi teknologi fiserv dirancang kanggo nyukupi kebutuhan firma manajemen properti lan institusi finansial sing dadi mitra. Dheweke mbantu nglancarake koleksi lan layanan pangolahan pembayaran, ngirit wektu lan dhuwit, lan ndhukung bisnis nalika tuwuh.

Fitur Integrasi

Link Aman 3D kanggo Nyegah Penipuan
Pra-otorisasi Simpenan Keamanan Otomatis
Deposit Keamanan Proses ing Zeevou
Proses Pambayaran ing Zeevou

Ayo Ayo Nindakake Angkat abot kanggo Sampeyan!

Otomatisake bisnis sampeyan lan entuk wektu kanggo tuwuh.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris