Google Analytics & Integrasi Zeevou

Analisis Google ngidini sampeyan nglacak lan nganalisa lalu lintas situs kanthi rinci. Kanthi nggabungake situs web pesenan langsung Zeevou karo Google Analytics, sampeyan bisa nglacak analytics, ndeleng apa sing ngonversi lan apa sing kudu dandan, ngoptimalake sewa liburan utawa situs web apartemen sing dilayani, saéngga nambah pesenan langsung.

Fitur Integrasi

Lacak Analytics Situs Web Zeevou Sampeyan
Optimalake Konten Sampeyan & Entuk Pesenan Langsung Luwih Luwih
Lacak lan ukur ROI ing Kampanye Iklan apa wae
Nggabungake karo bagean E-commerce Google Analytics

Ayo Ayo Nindakake Angkat abot kanggo Sampeyan!

Otomatisake bisnis sampeyan lan entuk wektu kanggo tuwuh.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris