en

Kalender Google & Integrasi Zeevou

Ana kalane sampeyan pengin nggawe acara lan pangeling otomatis menyang tanggalan sing dituduhake utawa pribadi. Kanthi mung nggabungake Kalender Google karo Zeevou liwat Zapier, sampeyan bakal duwe pangeling babagan pesenan saliyane karo kegiyatan sing sampeyan seneng karo karyawan sing kudu siyap-siyap lan paling anyar. Kajaba iku, sampeyan bisa nggawa otomatisasi sing luwih dhuwur kanggo jadwal perawatan liwat integrasi Zapier karo Zeevou. Cukup integrasi Kalender Google karo Zeevou, atur jadwal pangopènan kanggo saben sewa jangka pendek, wenehi karyawan sing cocog kanggo tugas kasebut, lan sampeyan luwih becik mbukak.

Wuku

Setel pangeling otomatis kanggo pesenan, check-in, lsp.
Nglakoni otomatis pangopènan masalah jadwal lan tugas tugas
Pilih macem-macem pemicu supaya ora ketinggalan acara sing bakal teka

Ayo Ayo Nindakake Angkat abot kanggo Sampeyan!

Otomatisake bisnis sampeyan lan entuk wektu kanggo tuwuh.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris