Kontak Google & Integrasi Zeevou

Sambungake Profil Tamu Zeevou karo Kontak Google liwat Zapier. Dadi, nalika tamu pesen properti sampeyan, rincian kontak bakal dikirim menyang Kontak Google sampeyan. Iki tegese kapan sampeyan entuk telpon utawa pesen teks saka tamu, sampeyan bisa ngomong, kayata, "Hai, John", lan tindakake pitakon para tamu kanthi level sing luwih pribadi. Nalika nyelarasake Zeevou lan Google Kontak liwat Zapier, kapan wae pesenan teka, kontak anyar bakal digawe kanthi otomatis. Banjur sampeyan bisa milih rincian informasi kontak tamu sing pengin ditambahake menyang Kontak Google, kayata alamat email, nomer telpon, lsp.
Integrasi Zeevou karo Google Kontak liwat Zapier

Wuku

Tambah tutul pribadi menyang komunikasi sampeyan
Gawe dhaptar rincian kontak utama para tamu
Ngerteni tamu sampeyan lan entuk pesenan langsung liyane

Ayo Ayo Nindakake Angkat abot kanggo Sampeyan!

Otomatisake bisnis sampeyan lan entuk wektu kanggo tuwuh.

Integrasi Zeevou karo Google Kontak liwat Zapier
Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris