fbpx

Google Sprei & Integrasi Zeevou

Saiki sampeyan bisa nyambung Zeevou karo Lembar Google sing serbaguna liwat Zapier, kemungkinan sing bisa ditindakake ora ana enteke. Cukup gawe Zap kanggo nyambung Zeevou lan Google Sheets, banjur sampeyan bisa kanthi otomatis nggawe lan nganyari dhaptar, nggawe diagram, nggunakake filter, lan liya-liyane kanggo nganalisa kabeh kanthi luwih jero. Ekspor data sing dibutuhake menyang alat analisis liyane lan bayangke nggunakake alat kaya Google Data Studio. Kanthi cara iki, sampeyan bisa ngenali pola lan hubungan antarane data sing beda, ndandani lan ngoptimalake strategi bisnis sampeyan.
Integrasi Zeevou karo Google Sheet liwat Zapier

Wuku

Gawe dhaptar lan diagram kanthi otomatis
Nggambarake lan nganalisis data
Jupuk strategi pemasaran lan penjualan menyang level sabanjure

Ayo Ayo Nindakake Angkat abot kanggo Sampeyan!

Otomatisake bisnis sampeyan lan entuk wektu kanggo tuwuh.

Integrasi Zeevou karo Google Sheet liwat Zapier
Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris