Google Tag Manager & Integrasi Zeevou

Google Tag Manager yaiku sistem manajemen tag (TMS) sing ngidini sampeyan nganyari kode pelacakan kanthi cepet lan gampang lan fragmen kode sing gegandhengan dikenal kanthi bebarengan tags ing situs web utawa aplikasi seluler sampeyan. Sampeyan mung kudu nyalin lan nempelake siji potongan JavaScript tengah ing saben kaca situs web sampeyan. Sawise iku, saben tag sing digawe ing GTM kanthi otomatis ditrapake ing backend. Iki mbantu sampeyan ngatur kabeh kode pelacak ing siji antarmuka tengah.

Fitur Integrasi

Atur Kabeh Tag saka Siji Antarmuka Pusat
Pasang Kabeh Kode Pelacakan ing Situs Web Sampeyan
Lacak Kampanye PPC Kanthi Gampang
Optimalake Situs Web Sampeyan Dumasar Data

Ayo Ayo Nindakake Angkat abot kanggo Sampeyan!

Otomatisake bisnis sampeyan lan entuk wektu kanggo tuwuh.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris