KeyNest & Integrasi Zeevou

Keynest minangka solusi pertukaran kunci sing gampang lan aman kanggo host sewa liburan. Sampeyan ngidini sampeyan kanthi otomatis operasi lan menehi tamu akses menyang sewa sampeyan ing endi wae. Sampeyan mung kudu ngirim rincian koleksi kunci menyang tamu utawa staf sampeyan. Dheweke menyang toko lokal 24/7 kanthi kode akses lan KeyNest menehi kabar saben-saben tombol diklumpukake utawa diluncurake.

Fitur Integrasi

Generasi Kode Otomatis
Koleksi Kunci Otomatis
Gulung Kunci Otomatis
Pitunjuk Otomatis menyang Toko KeyNest

Ayo Ayo Nindakake Angkat abot kanggo Sampeyan!

Otomatisake bisnis sampeyan lan entuk wektu kanggo tuwuh.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris