en

Integrasi Mailchimp & Zeevou

Pemasaran email minangka cara efektif kanggo ngirim pesen menyang pamirsa sing akeh, golek tamu anyar kanthi sewa jangka pendek nalika menehi saran supaya tamu sadurunge Book langsung karo sampeyan sanajan wis nggawe pesenan ing OTA utawa platform pesenan. Integrasi Zeevou lan Mailchimp dadi gampang kanggo sampeyan nggawe kampanye pemasaran email kanthi rutin lan otomatis sing apik. Sanajan Zeevou ora langsung integral karo Mailchimp, Zapier iya, dadi sampeyan isih bisa nyambungake sistem menyang Mailchimp lan njupuk upaya pemasaran sampeyan menyang level sabanjure. Kanthi alur kerja otomatis Zapier — sing diarani Zaps — sampeyan bisa mandheg kuatir babagan nyalin informasi timbal menyang dhaptar email lan luwih fokus kanggo nggawe bisnis sampeyan.

Fitur Integrasi

Kirim alamat email nyata tamu sampeyan
Gawe basis data info kontak tamu sing cocog karo GDPR
Jalanake kampanye pemasaran email kanthi otomatis lan otomatis
Target maneh pesenan OTA lan tambahake konversi langsung

Ayo Ayo Nindakake Angkat abot kanggo Sampeyan!

Otomatisake bisnis sampeyan lan entuk wektu kanggo tuwuh.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris