Opayo Dening Elavon & Zeevou Integrasi

Opayo dening Elavon - biyen Sage Pay - minangka panyedhiya layanan pembayaran independen (PSP) sing misuwur ing Eropa lan minangka salah sawijining merek pembayaran sing paling dipercaya. Nampa & proses pembayaran kanthi gampang, cepet lan aman kanthi online, liwat telpon utawa nggunakake mesin kertu karo Opayo kanthi layanan pembayaran Elavon lan dhukungan 24/7. Iki uga menehi pilihan luwih akeh kanggo konsumen kanthi kontak tanpa kontak, Apple Pay, Online, Telpon lan uga pilihan pembayaran liyane sing cocog karo kabutuhan sampeyan.

Fitur Integrasi

Link Aman 3D kanggo Nyegah Penipuan
Pra-otorisasi Simpenan Keamanan Otomatis
Deposit Keamanan Proses ing Zeevou
Proses Pambayaran ing Zeevou

Ayo Ayo Nindakake Angkat abot kanggo Sampeyan!

Otomatisake bisnis sampeyan lan entuk wektu kanggo tuwuh.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris