en

OpenAPI & Integrasi Zeevou

OpenAPI saiki kasedhiya kanggo nambah dhaptar anyar sing saya tambah akeh integrasi manawa Host Mitra kita kudu nambah efisiensi usahane. Saiki sampeyan bisa nyambung akun Zeevou karo piranti lunak sing dibutuhake lan nuduhake data kanthi gampang liwat OpenAPI (Interface Programming Aplikasi). OpenAPI kasedhiya kanggo para pangembang, panyedhiya piranti lunak, lan klien sing pengin nggawe integrasi karo kita, sesambungan karo sistem, promosi bisnis, lan menehi otomatisasi sing luwih dhuwur.
Inteegasi Zeevou nganggo logo OpenAPI

Fitur Integrasi

Sambungake menyang piranti lunak pilihan liyane
Entuk level otomatisasi sing luwih dhuwur
Hubungi Zeevou lan gabung karo kita

FAQ OpenAPI

Apa sing diarani OpenAPI?

OpenAPI minangka standar sing ditampa sacara universal kanggo njlentrehake API modern. OpenAPI, sing uga dikenal minangka API umum, minangka "Antarmuka Program Aplikasi" umum utawa sing digunakake para pangembang kanthi gratis kanggo duwe akses menyang sawetara fungsi internal aplikasi piranti lunak lan layanan web. API mbantu aplikasi sesambungan karo siji liyane lan nuduhake data.

Digunakake kanggo OpenAPI?

OpenAPI duwe mupangat sing gedhe kanggo para pelanggan lan pangembang. Dadi, nggunakake OpenAPI ing macem-macem bisnis bisa ningkatake efisiensi lan ngirit wektu, energi lan dhuwit staf kanthi nggawa tingkat otomatisasi sing luwih dhuwur. Sampeyan bisa nemokake ing ngisor iki mupangat nggunakake OpenAPI ing bisnis sewa jangka pendek:

  • Nggunakake OpenAPI ngirit wektu pangembang lan nyuda biaya kode amarga kebutuhan kanggo nyewa pangembang frontend lan backend nyuda kanthi signifikan.  
  • Kanthi OpenAPI, kesalahan coding bakal diminimalake. 
  • OpenAPI bisa tumindak minangka basis data sing nyuda biaya operasional lan pariwara kanggo bisnis. 
  • Kanthi nggunakake OpenAPI ing proses manajemen properti, sampeyan bisa nganalisa lan njamin kualitas amarga OpenAPI ngidini sampeyan nyoba API sistem lan priksa manawa kabeh bisa digunakake kanthi bener.
Apa standar OpenAPI?

OpenAPI nduweni fitur - OpenAPI Spesifikasi utawa OAS - sing ngidini pangguna lan mesin ngerti apa sing ditawakake layanan lan apa kapabilitas kasebut. Kanthi cara iki, dheweke ora kudu duwe akses menyang kode sumber utawa dokumentasi liyane sing nggawe proses luwih akeh wektu lan angel. Sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan Dokumentasi OpenAPI.

Apa file OpenAPI kasebut?

Iki minangka file JSON sing bisa didownload Dokumentasi OpenAPI.

Kepiye cara kerja OpenAPI Zeevou?

Dokumentasi lan API Zeevou adhedhasar OpenAPI. Sampeyan bisa ndhaptar minangka mitra integrasi lan nggunakake OpenAPI kanggo nyambungake piranti lunak utawa app menyang Zeevou.

Kepiye bantuan OpenAPI Zeevou?

OpenAPI minangka standar, dadi API apa wae sing nggunakake OpenAPI ngetutake praktik lan keuntungan sing paling apik.

Apa mupangat nggunakake OpenAPI liwat Zeevou?

OpenAPI Zeevou ngidini sampeyan nggawe integrasi khusus menyang Zeevou. Apa sampeyan Patron Zeevou sing pengin ngekstrak data tartamtu kanthi siji, utawa terus-terusan, utawa mbukak perusahaan piranti lunak liyane lan pengin mbantu proses otomatis kanggo klien sampeyan, OpenAPI Zeevou ngidini sampeyan nindakake.

Minangka Patron Zeevou, sampeyan bisa nggunakake OpenAPI ing macem-macem skenario. Contone, yen sampeyan pengin narik rincian pesenan tartamtu kanggo mbukak analisis sing disesuaikan, sampeyan bisa nggunakake API kanthi mung sawetara klik. Nalika sampeyan bisa ngekstrak informasi tartamtu langsung liwat fungsi ekspor ing Zeevou, iki ngidini sampeyan mbukak pitakon sing luwih disesuaikan. Kajaba iku, yen sampeyan pengin terus-terusan nindakake, mula integrasi iki bakal mbantu sampeyan ngirit wektu lan repot. Kasus panggunaan liyane yaiku pengin nggawe situs web pesenan langsung khusus kanggo STR utawa sewa liburan sampeyan, lan nggunakake fitur Zeevou ing backend. Sampeyan bisa kanthi gampang narik kabeh rincian dhaptar lan ngidini para tamu pesenan, uga nambah produk lan layanan ekstra liwat situs web sampeyan dhewe.

Minangka Mitra Integrasi, sampeyan uga bisa ngakses bagean fungsionalitas Zeevou kanthi OpenAPI. Sampeyan pengin pesenan, tugas, utawa rincian tamu, OpenAPI kita nyedhiyakake akses lengkap lan rinci. Yen ana lapangan sing sampeyan butuhake kanggo integrasi sing durung kasedhiya, wenehi garis lan kita bakal paling apik kanggo nambahi. OpenAPI kita wis dibangun adhedhasar teknologi RESTful modern kanggo ngaktifake wektu respons sing paling apik lan stabilitas sambungan.

Ayo Ayo Nindakake Angkat abot kanggo Sampeyan!

Otomatisake bisnis sampeyan lan entuk wektu kanggo tuwuh.

Logo OpenAPI
Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris