Integrasi PayPal & Zeevou

Platform pembayaran digital sing mbukak menehi 277 yuta sing duwe akun aktif PayPal kapercayan kanggo nyambung lan transaksi kanthi cara sing anyar lan kuat, online, ing piranti seluler, ing aplikasi, utawa kanthi langsung. Liwat kombinasi inovasi teknologi lan kemitraan strategis, PayPal nggawe cara sing luwih apik kanggo ngatur lan mindhah dhuwit, lan nawakake pilihan lan keluwesan nalika ngirim pembayaran, mbayar utawa mbayar.

Fitur Integrasi

Link Aman 3D kanggo Nyegah Penipuan
Pra-otorisasi Simpenan Keamanan Otomatis
Deposit Keamanan Proses ing Zeevou
Proses Pambayaran ing Zeevou

Ayo Ayo Nindakake Angkat abot kanggo Sampeyan!

Otomatisake bisnis sampeyan lan entuk wektu kanggo tuwuh.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris