en

Slack & Integrasi Zeevou

Minangka pemilik utawa manajer sewa liburan, sampeyan kudu nggawe komunikasi kanggo anggota tim sampeyan kanthi gampang. Nanging ngatur komunikasi ing antarane tim sampeyan bisa dadi repot. Mangkene nalika Slack nulungi sampeyan. Sampeyan bisa duwe kabeh ing sak papan, kanthi cepet ditelusuri, kasedhiya ing endi wae. Slack nawakake olahpesen cepet, nuduhake dokumen lan telusuran ilmu kanggo tim modern. Zaps supaya Slack sesambungan karo aplikasi liyane sing digunakake. Sampeyan bisa kanthi otomatis ngirim pesen nalika ana kedadeyan ing aplikasi liya utawa nggunakake pesen Slack kanggo mateni tugas otomatis. Dadi, yen sampeyan nggunakake Zeevou minangka piranti lunak manajemen properti, aja padha sumelang bab ekspansi tim sampeyan. Integrasi karo Zapier ndadekake kabeh bisa.
Duwe Komunikasi Cekap Nggunakake Integrasi Zeevou karo Slack

Wuku

Supaya tim sampeyan dianyari dening ngirim pesen kanggo wong-wong mau yen prelu
Ngurus gaweyan kanthi gampang kanthi nambahake pesen Slack lintang anyar menyang Todoist, Trello, Jira, utawa aplikasi manajemen proyek liyane  
Nelpon, nuduhake file, sambungake karo aplikasi liyane lan tindakake obrolan sampeyan luwih gampang tinimbang email.

Ayo Ayo Nindakake Angkat abot kanggo Sampeyan!

Otomatisake bisnis sampeyan lan entuk wektu kanggo tuwuh.

Duwe Komunikasi Cekap Nggunakake Integrasi Zeevou karo Slack
Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris