Stripe & Integrasi Zeevou

Solusi Stripe adhedhasar sistem pembayaran inovatif kanggo pengecer ing area online lan stasioner, perusahaan kanthi model langganan, platform piranti lunak lan pasar - lan kabeh wong sing ana ing antarane. Iki uga ndhukung perusahaan kanggo ngrampungake penipuan lan tagihan, lan mbantu dheweke ngetokake kertu virtual lan fisik, entuk dana, ngatur biaya perusahaan, lan liya-liyane. Kanggo perusahaan sing ambisi ing saindenging jagad, Stripe nggawe dhuwit kanthi gampang, tanpa wates, lan bisa diprogram kaya liyane ing Internet.

Fitur Integrasi

Link Aman 3D kanggo Nyegah Penipuan
Pra-otorisasi Simpenan Keamanan Otomatis
Deposit Keamanan Proses ing Zeevou
Proses Pambayaran ing Zeevou

Ayo Ayo Nindakake Angkat abot kanggo Sampeyan!

Otomatisake bisnis sampeyan lan entuk wektu kanggo tuwuh.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris