en

Integrasi Wix & Zeevou

Kanggo mbantu para klien gabung karo Revolusi Pesenan Langsung, Zeevou nawakake gratis lan lengkap situs web pesenan langsung. Uga mikir babagan mesin pesenan sing bisa dilebokake ing situs web, kalebu sing digawe dening Wix. Integrasi Zeevou lan Wix ngidini sampeyan masang widget telusuran ing homepage Wix. Kanthi cara iki, tamu bisa entuk manfaat saka tarif wektu nyata lan kasedhiyan ing kaca asil telusuran saka Mesin pesenan Zeevou, pesen langsung langsung, lan ing wektu sing padha bisa digunakake karo antarmuka sing ramah pangguna, sing disedhiyakake dening Wix.
Integrasi Zeevou karo Wix

Fitur Integrasi

Semat Widget Telusuran ing Homepage Wix Sampeyan
Tamu Panganggo sing Lancar Kanthi Mesin Pesenan Zeevou
Ayo Tamu Pesen Instan Karo Sampeyan
Goleki Pesenan Langsung Langsung Kanggo PMS Sampeyan

Ayo Ayo Nindakake Angkat abot kanggo Sampeyan!

Otomatisake bisnis sampeyan lan entuk wektu kanggo tuwuh.

Logo Wix- Zeevou
Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris