Integrasi Worldpay & Zeevou

Worldpay minangka layanan pambayaran online lengkap sing menehi sampeyan kemampuan kanggo mbayar langsung saka situs web utawa aplikasi sampeyan. Sampeyan bisa nggawe formulir checkout sing bisa diuripake lan siyap njupuk pambayaran 24/7 lan serep ing infrastruktur sing aman, dipercaya, lan aman. Worldpay dipercaya dening pirang-pirang yuta pedagang, bisnis, lan institusi finansial ing saindenging jagad, wiwit saka wiwitan nganti merek e-commerce paling misuwur ing donya.

Fitur Integrasi

Link Aman 3D kanggo Nyegah Penipuan
Pra-otorisasi Simpenan Keamanan Otomatis
Deposit Keamanan Proses ing Zeevou
Proses Pambayaran ing Zeevou

Ayo Ayo Nindakake Angkat abot kanggo Sampeyan!

Otomatisake bisnis sampeyan lan entuk wektu kanggo tuwuh.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris