en

Integrasi Xero & Zeevou

Otomatisake bookkeeping kanggo ngirit wektu lan biaya. Zeevou bisa ngimpor diagram akun, skema pajak, lan kategori pelacakan sing ana.

Fitur Integrasi

Otomatis Kiriman Penghasilan
Otomatis Ngirim Biaya
Otomatis Kiriman Invoice
Sederhana Rekonsiliasi

Babagan Xero

Xero minangka piranti lunak akuntansi online terkemuka sing dibangun kanggo bisnis cilik.
  • Goleki arus nyata arus kas sampeyan. Mlebu kapan wae, ing endi wae ing Mac, PC, tablet telpon kanggo entuk arus nyata arus kas. Piranti lunak akunting bisnis cilik iku gampang, cerdas lan sok-sok sekti.
  • Jalanake bisnis sampeyan ing perjalanan. Gunakake aplikasi seluler kanggo ngrampungake, ngirim invoice, utawa nggawe klaim biaya - saka endi wae.
  • Mbayar luwih cepet nganggo invoice online. Kirim faktur online menyang pelanggan - lan nganyari nalika dibukak.
  • Rujuk ing sawetara detik. Xero ngimpor lan nggolongake transaksi bank paling anyar. Cukup klik ok kanggo ngrampungake.
Sinau luwih lengkap utawa coba Software Xero Accounting gratis.  

Babagan Zeevou

Zeevou minangka platform online sing gampang digunakake kanggo ngoperasikake manajemen perhotelan - wiwit pemasaran, nganti pesenan, nganti operasi.
  • Goleki situs web sing ramah SEO kanggo Pesenan Langsung, lan dhaptar properti sampeyan ing platform pesenan langsung tanpa komisi Zeevou Langsung.
  • Sambungake menyang luwih saka 200 saluran kayata Airbnb, Agoda, Booking.com, Expedia lan liya-liyane kanggo nambah level penghunian.
  • Priksa manawa kabeh pesenan diproses kanthi bener liwat Proses Konfirmasi Pesenan 5-Langkah Zeevou sing misuwur.
  • Otomatisake bisnis sampeyan - saka komunikasi, perawatan omah, perawatan, laporan keuangan, lan manajemen staf.

Cara Nyambung

Sawise sampeyan wis mlebu menyang Zeevou, sampeyan bakal nemokake langkah-langkah rinci babagan cara nyambungake ing Zeevou Know. Dhaptar Integrasi Integrasi (sinkronisasi data loro arah):
  • Ngimpor Chart Akun saka Xero menyang Zeevou
  • Impor Skema Pajak saka Xero menyang Zeevou
  • Impor Kategori Lacak saka Xero menyang Zeevou
  • Push Tamu ing Zeevou minangka Kontak karo Xero
  • Push Booking Invoice saka Zeevou nganti Xero
  • Push Invoice Add-on saka Zeevou nganti Xero
  • Panyengkuyung Invoice Security Security saka Zeevou nganti Xero
  • Kirim rincian komisi OTA lan Biaya Transaksi saka Zeevou menyang Xero

Ayo Ayo Nindakake Angkat abot kanggo Sampeyan!

Otomatisake bisnis sampeyan lan entuk wektu kanggo tuwuh.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris