en

Artikel Pitulung

Ngewangi sampeyan sukses

Miwiti

Miwiti

Mangkene pandhuan kanthi langkah-langkah kanggo mbantu sampeyan miwiti sawise mlebu. Sampeyan bakal siyap lan mlaku kanthi cepet!

Nyetel Situs Web Sampeyan

Nyetel Situs Web Sampeyan

Temokake carane nggunakake situs web langsung langsung sing ditawakake kanthi gratis dening Zeevou kanthi ngetutake langkah-langkah kasebut.

Nyambung menyang Saluran

Nyambung menyang Saluran

Sampeyan siyap nyambung menyang saluran liyane! Apa sampeyan penginjil utawa Pelindung? Kita wis dijamin kabeh!

Sadurunge nyambung menyang saluran: Langkah 1: Gawe kabeh properti sampeyan. Langkah 2: Tambahake kabeh

Read More »

Medhot sambungan Manajer Saluran Lawas Langkah 1: Yen saiki nggunakake manajer saluran liyane, sampeyan

Read More »

Medhot sambungan Saluran Manajer Sampeyan Langkah 1: Mlebu menyang Extranet Booking.com. Langkah 2:

Read More »

Medhot Sambungan Manajer Saluran Lawas Langkah1: Mlebu menyang Pusat Mitra Expedia. Langkah 2:

Read More »

Medhot sambungan Manajer Saluran Lawas Langkah 1: Mlebu menyang YCS Agoda. Langkah 2: Hubungi

Read More »

Yen sampeyan duwe link iCal saka platform pihak katelu lan kudu nyuda

Read More »

Kanggo nyambung menyang saluran sing ora ndhukung sambungan API, sampeyan kudu

Read More »

Elinga yen sampeyan ora bisa duwe sambungan API 2way yen kurang saka

Read More »

Sawetara saluran (kayata Airbnb) ndhukung API Pesen sing ngidini host lan tamu ngirim pesen

Read More »
Fitur lanjutan

Fitur lanjutan

Sampeyan siyap nyambung menyang saluran liyane! Apa sampeyan penginjil utawa Pelindung? Kita wis dijamin kabeh!

Nyambung menyang Aplikasi Liyane

Nyambung menyang Aplikasi Liyane

Wis apik! Saiki sampeyan wis maju nganti tekan level iki, saiki wayahe nyiyapake sawetara fitur sing luwih maju.

  Langkah 1: Ndhaptar karo Signable (Gunakake link iki kanggo ndhaptar https://www.signable.co.uk/a/59439 lan

Read More »

Langkah 1: Mlebu karo KeyNest kanthi ngetutake tautan iki. Nalika mriksa, ketik

Read More »

Diagram Alur Data Diagram diagram ing ngisor iki nggambarake aliran data antarane Zeevou lan

Read More »

CATHETAN: Saiki, WorldPay Online ora nampa klien anyar. Ana rong cara

Read More »

Langkah 1. Kunjungi Setting-> Konfigurasi Organisasi banjur pilih sistem pamroses pembayaran. Langkah 2. Sunting

Read More »

Elinga yen Stripe ora ngidini deposit keamanan wis diidini luwih akeh

Read More »

Langkah 1: Mlebu kanggo BeyondPricing. Aja nyambung Airbnb utawa HomeAway yen dijaluk mlebu,

Read More »

Langkah 1: Mlebu kanggo PriceLabs utawa mlebu menyang akun PriceLabs sing wis ana. Langkah

Read More »

Kanggo ngirim kabar liwat SMS menyang tamu utawa staf, sampeyan kudu ngirim

Read More »

Mlebu menyang akun Google Analytics lan salin Kode Lacak. Yen sampeyan nindakake

Read More »

Langkah1: Mlebu menyang akun Google Tag Manager. CATHETAN: Yen sampeyan ora duwe

Read More »
Link menyang PayPal

Langkah 1: Kunjungi Setelan -> Konfigurasi Organisasi banjur pilih PayPal minangka sistem pangolahan pembayaran sampeyan. Langkah 2: Ndhaptar

Read More »

Sambungake menyang FirstData kanthi maca cara nggabungake karo Opayo dening Elavon - biyen Sage

Read More »

Sambungake menyang Elavon kanthi maca cara nggabungake karo Opayo dening Elavon - biyen Sage

Read More »

Supaya bisa nyambungake VRScheduler menyang Zeevou, hubungi dhukungan VRScheduler. dhukungan

Read More »
Umum

Umum

iki kategori umum.

Artikel anyar

FAQ sing gegandhengan

Kepiye Bisa Ngitung maneh Laporan Bathi Wulan Aku?
Yen sampeyan ngganti Template Deal utawa Deal Investor lan pengin nggunakake pangowahan menyang MPR (Laporan Keuntungan Wulan), sampeyan bisa nindakake ing rong level sing beda; kanggo siji Investor Deal tartamtu utawa kanggo kabeh Deal Investor ing Cithakan Deal. Ngitung Deal Investor: Langkah 1: menyang Pangguna-> Deal Investor. Langkah 2: Mbukak Deal Investor Langkah 3: Klik ing Ngetung MPR. Langkah 4: Pilih wulan lan taun MPR sing pengin diitung maneh. CATETAN: Sampeyan bisa ndeleng proses proses ing Antrian Pesen Keuangan. Kepiye Bisa Ngitung maneh Laporan Bathi Wulan Aku- Zeevou hub Ngitung Kabeh Transaksi Investor ing Cithakan Deal: Langkah 1: menyang Pangguna-> Cithakan Deal. Langkah 2: Mbukak Cithakan Deal. Langkah 3: Klik ing Ngetung MPR. Langkah 4: Pilih wulan lan taun MPR sing pengin diitung maneh.  
Kepiye cara masang file menyang email otomatis?
Sampeyan bisa masang manual, pandhuan mriksa, utawa invoice menyang email otomatis. Sampeyan mung bisa masang siji file menyang saben email. Langkah 1: menyang Setelan-> Daftar-> Properti utawa Unit. Bukak properti utawa unit banjur klik Sunting. Langkah 2: Upload manual utawa pandhuan mriksa ing properti utawa unit. CATETAN: Yen sampeyan ngunggah file ing properti lan unit kasebut, file ing unit kasebut bakal ngilangi sing ana ing properti kasebut. Langkah 3: menyang Setelan-> Aturan Trigger. Temokake Aturan Pemicu email sing pengin sampeyan lampahi file banjur bukak. Banjur pilih Invoice, Manual House, utawa Pandhuan Masuk saka dropdown lampiran. masang file menyang email otomatis Zeevou
Kepiye cara ngatur tampilan kothak?
Sampeyan bisa nggawe kustomisasi kisi kanthi rong cara: kolom lan konten.
Cara ngatur kolom:
Langkah 1: Bukak kothak. Langkah 2: Klik ing tandha gir ing pojok tengen ndhuwur kothak. Langkah 3: Sampeyan bisa milih kolom sing sampeyan ora pengin ndeleng, utawa nggunakake panah kanggo ngganti urutane.
Cara ngatur konten:
Langkah 1: Klik ing corong ing pojok tengen ndhuwur kothak. Langkah 2: Pilih saringan kanggo ndeleng konten sing pengin dideleng. Contone, yen sampeyan pengin ndeleng aturan pemicu aktif, pilih Filter aktif dadi Ya. Langkah 3: Klik ing pilihan ing jejere judhul kothak banjur klik Disimpen minangka. Langkah 4: Pilih judhul. Contone, Aturan Pemicu Aktif. Sampeyan bisa ngeset tampilan iki minangka standar. CATETAN: Yen sampeyan pengin mbusak tampilan iki, klik ing Pilihan lan busak. CATETAN: Yen sampeyan nuduhake karo wong liya, staf liyane uga bisa milih tampilan iki.
   
Kepiye tamu ndeleng check-in- / check-out-time sing dipilih nyebabake biaya sing luwih gedhe?
Kabeh tamu, ora preduli saka ngendi sumber pesenan, bakal nampa Pesenan Email Email (yen diaktifake). Nalika klik ing Konfirmasi Pesenan tombol, dheweke diarahake menyang kaca sing kudu diisi kolom sing wis disetel ing Konfigurasi Organisasi -> Ngatur Proses Pesenan. Ing pungkasan formulir, dheweke dijaluk menehi perkiraan Rawuh lan Wektu Mangkat. Yen wektu kasebut ana ing antarane Periode Paling Bisa Miwiti lan Periode Check-in Gratis, dheweke bakal dikabari manawa kudu mbayar tambahan (sing bisa sampeyan atur ing Konfigurasi Organisasi). Yen wektu check-in / check-out sing dipilih ora ana ing wektu kasebut, dheweke bakal nampa pesen sing ngandhani manawa kudu ngowahi wektu rawuh / budhal amarga panjaluke saiki ora bisa ditindakake. Iki uga cocog kanggo Wektu Mangkat. Dheweke bisa dikenani biaya sajrone wektu Check-Out Gratis Paling Anyar lan Wektu Check-Out Paling Anyar. Yen wis ngonfirmasi formulir kasebut, jumlah kasebut bakal ditambahake ing invoice lan bakal dijaluk mbayar. Waktu check-in / Check-out sing nyebabake biaya tambahan kanggo para tamu- Zeevou
Kepiye cara nambah biaya transaksi menyang pesenan?
Sistem kasebut nambah biaya transaksi menyang pesenan sing dibayar liwat kertu kredit. Nanging, yen sampeyan pengin nambah biaya transaksi menyang pesenan, sampeyan kudu tindakake langkah-langkah ing ngisor iki: Langkah 1: Bukak kaca tampilan pesenan. Langkah 2: Gulung mudhun banjur menyang Pembayaran bagean. Langkah 3: Klik ing mripat ing mburi baris ing Pesenan Utama. Langkah 4: Ing kaca Pembayaran, klik ing jeruk Sunting tombol. Langkah 5: Tambah Biaya Transaksi (Rega Tuku). CATETAN: Biaya Transaksi (Rega Sales) minangka jumlah sing sampeyan bayar kanggo tamu. Langkah 6: Klik ing Simpen banjur Tutup Tampilake Aku:
Kepiye cara ngrampungake pesenan?
Nalika ngrampungake pesenan, status bakal disetel Dirampungake, celengan keamanan dirilis, invoice ditandhani Rampung lan dikirim menyang piranti lunak akuntansi kaya Xero yen sampeyan wis nyambung siji. Ing titik iki, pesenan dadi ora bisa diowahi. Kanggo ngrampungake pesenan, tututi langkah-langkah ing ngisor iki: Langkah 1: menyang Operasi->Departure. Langkah 2: Ing bagean sing dicenthang, klik ing obah ing pungkasan baris pesenan. CATETAN: Yen sampeyan durung menehi obah Pesenan Check-Out Otomatis kothak ing Konfigurasi Organisasi, sampeyan kudu mriksa pesenan kanthi manual sadurunge bisa ngrampungake. Sampeyan bisa mriksa tamu kanthi ngeklik tandha ing sisih tengen larik ing kothak kanthi judhul Ditundha Priksa. Sampeyan banjur bisa ngrampungake pesenan kanthi ngeklik simbol ing sisih tengen baris ing ngisor iki Dipriksa-metu kothak.  
Kepiye cara nglumpukake Deposit Keamanan Airbnb Off-platform?
Yen sampeyan pengin otomatis ing celengan keamanan koleksi Airbnb pesenan liwat Zeevou, sampeyan kudu tindakake langkah iki: Langkah 1: menyang Setelan -> Konfigurasi Organisasi. Langkah 2:  ing Tanggepan otomatis Pesen Airbnb, centhang kothak: Aktifake Koleksi Simpenan Keamanan Airbnb Catetan: Sampeyan kudu kasebut ing Airbnb yen sampeyan butuh setoran keamanan supaya dibayar ing njaba platform sadurunge nggunakake fitur iki. Iki bubar diijini dening Airbnb minangka bagean saka Biaya sing bisa dikoleksi kanthi langsung.     Cara nglumpukake deposit keamanan Airbnb ing platform- Zeevou
Kepiye cara mbukak Konfigurasi Channel Manager ing Safari?
ِ Safari ora mbukak jendela pop-up amarga, Safari kanggo macOS ora duwe kendali per situs web babagan ngalangi windows pop-up. Pop-up diblokir, utawa ora. Ngidini pop-up: Langkah 1: Saka menu Safari, pilih Preferensi… lan klik keamanan tab. Langkah 2: Mesthekake yen Mblokir windows pop-up pilihan ora dicenthang. Ngilangi opsi iki bakal ngidini pop-up. Langkah 3: Kanggo mblokir pop-up maneh, priksa Mblokir windows pop-up kothak. cathetan: Yen sampeyan kuwatir ngidini pop-up global kanggo kabeh situs web sing dijelajah, coba gunakake browser web liyane sing ngidini pangecualian situs web kayata Chrome utawa Firefox.
kepiye cara nambah anggota staf anyar?
Kanggo nambah anggota staf sing anyar, sampeyan kudu: langkah 1: Klik ing pangguna lan banjur ing Zeevou Staff klik ing Profile. Step2: Klik ing Gawe Profil anyar. Langkah 3: Pilih Team. Kanthi gawan organisasi sampeyan minangka tim. Yen sampeyan pengin nggawe tim anyar kayata tata omah, sampeyan kudu pindhah Pangguna-> Staff Zeevou / tim lan nggawe tim anyar. Banjur bali mrene lan pilih tim. Langkah 4: Isi kolom wajib CATETAN: Yen sampeyan nambahake rumah tangga dadi staf, sampeyan kudu milih wektu kasedhiya. Gulung mudhun banjur ing Cithakan Kalender klik slot wektu sing kasedhiya ing omah. Sampeyan kudu nguripake kain. Langkah 5: Simpen banjur Tutup

Kanggo Staff Kantor 

Langkah 6: Menyang Listings-> Properti  lan mbukak properti kasebut. Banjur tambahake dheweke minangka Staff Kantor.

Kanggo Petugas Omah

Langkah 6: nambahake properti sing tanggung jawab ing profile (dudu mode sunting). Gulung mudhun banjur klik “Tambah Properti kanggo Perumahan”. Langkah 7: Pilih properti saka drop-down. Langkah 8: Yen sampeyan duwe loro utawa telu pembantu rumah tangga kanggo properti sampeyan bisa nemtokake prioritas minangka 1 utawa 2. Iki tegese yen prioritas pertama sibuk utawa ora kasedhiya, tugas kasebut bakal diwenehake dadi prioritas nomer loro.

Tingkat Akses Sing Beda Dhapukan:

Admin Organisasi: Admin Organisasi duwe akses menyang kabeh fitur lan data ing Zeevou. Staff Kantor: Bedane antara Staf Kantor lan Admin Organisasi yaiku mung duwe akses menyang properti sing wis diwenehake. Dheweke bisa ndeleng kabeh data sing ana gandhengane karo properti kasebut. Nanging, dheweke ora bisa nggawe anggota staf anyar. Staff Check-In: Dheweke bisa ndeleng Kalender Pendhudhukan Umum lan Kabeh Pesenan. Nanging, dheweke Ora bisa deleng rincian pesenan kayata email utawa data finansial. Dheweke bisa mblokir tanggal kasebut. Kajaba iku, dheweke uga bisa njaluk cuti ing zeevou. Pembantu rumah tangga: Dheweke bisa ndeleng Kalender Pendhudhukan Umum lan Kabeh Pesenan. Nanging, dheweke Ora bisa deleng rincian pesenan kayata email utawa data finansial. Kajaba iku, dheweke uga bisa njaluk cuti saka zeevou. Agen Sales: Dheweke bisa ndeleng Tarif lan Kalender Kasedhiyan.  
Kepiye cara milih para pembantu rumah tangga menyang properti?
Sampeyan bisa milih pembantu rumah tangga kanthi macem-macem properti. Mangga dijaluk masang aplikasi ing ponsel supaya bisa entuk kabar. Dheweke uga bisa ndeleng pesenan ing Zeevou Hub uga. Langkah 1: Gawe profil pembantu rumah tangga ing Pangguna->Staff Zeevou ->Profil. (Kanggo instruksi luwih lengkap, sampeyan bisa mbukak kaca iki) CATETAN: Priksa manawa sampeyan wis milih kasedhiyan rumah tangga ing Profil-> Cithakan Tanggalan. Slot wektu sing kasedhiya kudu nganggo warna ungu. Yen ora, sistem kasebut nganggep manawa pembantu rumah tangga ora kasedhiya lan ora ana tugas sing bakal diwenehake.
Langkah 2: Tugasake pembantu omah menyang properti kasebut. Ing mode tampilan saka Profil rumah tangga utawa ing Listings-> Properties, pembantu rumah tangga kudu ditambahake menyang properti. Yen sampeyan duwe loro utawa telu omah tangga, sampeyan bisa nemtokake prioritas minangka 1 utawa 2. Iki tegese yen wong kapisan ora kasedhiya, sing nomer loro bakal ditugasake. Napa tugas rumah tangga ora ditugasake kanthi otomatis- Zeevou Napa tugas rumah tangga ora ditugasake kanthi otomatis- Zeevou CATETAN: server wiwit milih tugas rumah tangga kanthi otomatis 30 dina utawa kurang sadurunge tanggal wiwitan. CATETAN: Yen tugas diugasake kanggo ngresiki, bisa dideleng ing aplikasi. Nanging, kabar mung dikirim nalika Sementara status tugas diganti dadi Dikonfirmasi. CATETAN: Saiki, status Sementara diganti dadi Dikonfirmasi kanthi otomatis sedina sadurunge tanggal tugas diwiwiti. Ing Jadwal Rumah Tangga Mbesuk, sampeyan kanthi manual bisa nggunakake pilihan sunting ing baris lan ngganti status tugas saka Provisional to Confirmed.  CATETAN: Elinga yen tugas kasebut Wiwitan Wiwitan disetel adhedhasar wektu mriksa metu pungkasan utawa wektu mriksa metu standar dina lan tugas kasebut Wiwitan Paling Anyar ditemtokake dening wektu check-in sabanjure dikurangi Rata-rata Waktu Rumah Tangga sing disetel ing Jinis Unit.
Cara nambah tim rumah tangga:
Tugas kasebut diwenehake kanggo anggota tim kanthi adhedhasar kasedhiyan. langkah 1: Pindhah menyang Pangguna->tim lan nggawe tim. Contone, tim Rumah Tangga. Langkah 2:  Kanggo nambah anggota tim, bukak Profil lan gawe profil anyar banjur pilih tim kanggo pembantu rumah tangga. Langkah 3: menyang Listing->Properties lan mbukak properti kasebut. Langkah 4: Menyang housekeeper bagean banjur klik Tambah Pembantu Rumah Tangga. Langkah 5: pilih Team lan ing dropdown pilih tim sing ngresiki properti.  
Cara nambah Perusahaan dadi pembantu rumah tangga:
Yen sampeyan nambah perusahaan dadi pembantu rumah tangga, tugas bakal diwenehake sanajan ora kasedhiya. Langkah 1: menyang Pangguna-> Perusahaan lan nggawe perusahaan anyar. Langkah 2: Kanggo nambah manajer utawa kontak wong klik ing plus lan ngrampungake profile ing jendela pop-up. Aja lali nyimpen perusahaan! Langkah 3: menyang Listing->Properties lan mbukak properti kasebut. Langkah 4: Menyang housekeeper bagean banjur klik Tambah Pembantu Rumah Tangga. Langkah 5: pilih Company lan ing dropdown pilih perusahaan sing ngresiki properti.
Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris