en

Sambungake menyang Airbnb

Medhot sambungan Saluran Manajer Sampeyan

langkah 1: Yen saiki nggunakake manajer saluran liyane, sampeyan kudu nyopot dhisik saka akun kasebut. Kanggo nindakake, mlebu menyang akun Airbnb.

Langkah 2: Klik ing gambar profil ing pojok sisih tengen ndhuwur layar banjur pilih akun saka menu dropdown.

Langkah 3: Ing sisih kiwa, pilih Privasi & Nuduhake banjur Aplikasi sing Disambungake.

Langkah 4: Pilih baris manajer saluran sampeyan banjur klik panah sing nuduhake mudhun sing ana ing sisih tengen layar.

Langkah 5: Gulung mudhun banjur klik ing jambon Mbusak App tombol.

Nyambungake Airbnb karo Zeevou

Langkah 1: Ing Zeevou, bukak Listings -> Properties banjur bukak properti sing dipengini ing View Mode.

Langkah 2: Goleki Konfigurasi Manajer Saluran tab.

Langkah 3: Klik ing Open lan jendhela anyar bakal mbukak.

Catetan: yen sampeyan nggarap Safari, jendela pop-up anyar bisa uga ora mbukak. Mangga tindakake langkah-langkah sing kasebut kene.

Langkah 4: Klik ing Pilih Saluran ing sisih tengen, banjur pilih Airbnb. Pungkasan, klik ing + tombol.

Langkah 5: Nalika sapisanan pengin ngubungake menyang akun Airbnb, pilih Gawe ID Klien.

CATETAN: Yen sampeyan nyambungake properti nomer loro yen wis nyambung akun, tinimbang milih Gawe ID Klien, pilih ID Klien sing Dipetakan. Sampeyan bisa milih dhaptar sing dipetakan, ora dadi masalah sing endi.

Langkah 6: Klik ing "Klik kanggo njaluk nyambung karo Airbnb".

Langkah 7: Sampeyan bakal dialihake menyang kaca mlebu Airbnb.

Langkah 8: Gunakake host utama (dudu co-host) kredensial kanggo mlebu yen sampeyan durung mlebu.

Langkah 9: Sampeyan bakal weruh layar sing njaluk konfirmasi sambungan karo STAAH (mitra distribusi kanggo saluran tartamtu). Gulung menyang ngisor, obah aku setuju, banjur klik ngidini.

Langkah 10: Sampeyan banjur bakal dialihake menyang kaca konfirmasi sing kalebu Nomer Token Host. Copy nomer iki.

Langkah 11: Tempel Nomer Token Host ing kolom sing cocog ing layar pemetaan asli.

Langkah 12: Pilih kabeh kamar sing pengin sampeyan sambungake. Kamar minangka Jinis Unit, yen sampeyan duwe sawetara dhaptar kanthi jinis unit sing padha, sampeyan mung kudu menehi peta salah sawijine lan bisa mbusak dhaptar liyane ing Airbnb. Pesenan apa wae sing bakal ana ing dhaptar tambahan kasebut kudu diimpor kanthi manual utawa liwat pilihan Pesenan Impor Massal ing Zeevou.

Langkah 13: Klik ing Simpen.

Langkah 14: Tutup kothak pop-up.

Langkah 15:  Sampeyan bakal weruh baris anyar ditampilake ing ngisor iki Jeneng Saluran.

Langkah 16: Klik ing Map tumindak ing sisih tengen.

Langkah 17: Pilih cacahe wong kalebu ing rega sing wis disetel ing tarif ing lapangan Jumlah Pax.

Langkah 18: Ing rong lapangan ing sisih tengen, sampeyan bisa nambah tarif sing lagi dikirim. Contone, kanggo nambah 15% rega, ganti 1 dadi 1.15 banjur tambah 0.

Langkah 19: Saka Pilih Rateplan molor milih tarif sing ditrapake. Klik ing Sabanjure.

Langkah 20: pilih Sambungake karo Listing sing wis ana.

Langkah 21: Pilih dhaptar sing cocog ing menu tarik-mudhun.

CATETAN: Yen sampeyan ora bisa ndeleng properti ing dhaptar kasebut, klik tombol refresh ing jejere dropdown.

Langkah 22: Klik ing Tarif & Kasedhiyan (pilihan kapindho)

Langkah 23: Klik Narik Dhaptar saka Airbnb. Sampeyan ora prelu ngetik utawa ngganti informasi apa wae kajaba dijaluk Tarif Lengkap, Tarif Akhir Pungkasan, Tamu Tambahan, Simpenan Keamanan, Biaya Reresik, Diskon Mingguan, Diskon Bulanan, Biaya (Linen, Manajemen, Resor, lsp.), Wengi minimal, Wengi maksimal, Wektu Minimal Minimal lan Wektu Maksimum Maksimal.

CATETAN:  Aja nutup browser nalika nggawe sambungan karo Airbnb. Sawise dikirim, sampeyan bakal oleh pesen "Listing sampeyan wis dianyari kanthi sukses…"

Langkah 24: Klik ing Rampung

Langkah 25: Peta jinis unit liyane sing ana ing properti kasebut menyang dhaptar ing Airbnb.

Langkah 26: Kabeh pesenan mbesuk bakal diimpor saka Airbnb nalika nyambung.

CATHETAN: Akuyen sampeyan pengin njaluk alias email tamu saka Airbnb, sampeyan kudu ngisi formulir pengesahan ing Airbnb.

Promosi Airbnb

  • Sawise nyambungake dhaptar Airbnb menyang Zeevou, fitur Airbnb Smart Pricing ora bakal kasedhiya maneh. Kontrol rega liyane uga bakal dipateni.
  • Ora ana pilihan kanggo narik "Musim lan Aturan" saka Airbnb (yen wis disetel). Sampeyan bisa ngeset anyar Musim kanggo ngatur promosi kanggo Airbnb ing Zeevou.

langkah 1: Ing Zeevou, bukak Listings -> Properties banjur bukak properti sing dipengini ing View Mode.

Langkah 2: Goleki Konfigurasi Manajer Saluran tab.

Langkah 3: Goleki sing cilik + mlebu ing sisih tengen lan klik kanggo nggedhekake bagean kasebut.

Langkah 4: Klik ing Key simbol ing baris Airbnb. Ing layar pop-up sing katon, klik Musim.

Langkah 5: Sampeyan bakal digawa menyang kaca anyar sing diarani Pangaturan Musim Airbnb.

Langkah 6: Klik ing biru + tombol ing sisih tengen ndhuwur kanggo nggawe Musim anyar (kanthi siji utawa pirang-pirang promosi dadi bagean).

Langkah 7: An Tambah / Owahi Mangsa pop-up bakal katon, ing endi sampeyan bisa nyetel aturan sing ditrapake kanggo promosi sing pengin digawe. Kasedhiya papat aturan Promosi:

    • Pangaturan Seasonal
    • Suwene Diskon Tetep
    • Diskon Menit Terakhir
    • Diskon Manuk Awal

Langkah 8: ing Jeneng Mangsa ketik jeneng kanggo Musim iki.

Langkah 9: Pilih kode warna supaya bisa ngenali promosi kanthi luwih gampang ing tanggalan Airbnb.

Langkah 10: ing Pilih Listing Pilih salah siji utawa sawetara dhaptar sing ditrapake ing Musim (kanthi gawan, kabeh dhaptar dipilih kanthi otomatis).

Langkah 11: Ketik sing ditrapake Tanggal Range. Yen sampeyan pengin nambah Kisaran Tanggal liyane sing pengin ditrapake ing Musim, sampeyan bisa ngeklik kothak kanthi kothak + simbol ing sisih tengen.

Langkah 12: Gawe promosi sing pengin ditrapake kanggo Musim kasebut.

Langkah 13: Sawise sampeyan ngeklik Simpen owah-owahan, sampeyan bakal ditampilake pesen sukses.

CATETAN:

  • Sampeyan ora bisa nyunting aturan yen digawe mangsa. Sampeyan mung bisa nambah utawa mbusak dhaptar.
  • Sampeyan bisa nyetel pirang-pirang aturan sajrone musim, kanggo sawetara tanggal sing dipilih.
  • Sistem bakal ngidini sampeyan nyiyapake musim anyar lan aturan kanthi tanggal tumpang tindih karo musim sing ana kanthi aturan sing padha wis diaktifake. Nalika Airbnb nampa promosi anyar, otomatis bakal nimpa tanggal tumpang tindih karo aturan promosi paling anyar.

Conto:

  • Mangsa 1 = 01-30 April
  • Mangsa 2 = 15 April - 15 Mei
  • Saka 01-14 April, aturan Promosi 1 bakal tetep ditrapake.
  • Wiwit tanggal 15 April - 15 Mei, aturan Promosi 2 bakal nolak lan ditrapake.

CATETAN: yen pirang-pirang aturan disetel kanggo sawetara tanggal sajrone musim, kabeh diskon sing digawe bakal ditrapake, kayata:

  • Manuk Awal 5%
  • Min Nginep 2 wengi 5%.

Tanggal sing dipilih tamu ing Airbnb nduweni kualifikasi kanggo kalorone, mula diskon 5% bakal ditrapake kaping pindho.

  • Tombol mbusak mbusak musim lan kanthi otomatis mbusak aturan saka Airbnb. Mbusak bakal ditrapake kanggo kabeh dhaptar sing ana gandhengane karo musim kasebut.

Sampeyan bisa mriksa kaping pindho aturan sing disetel kanggo macem-macem musim ing extranet Airbnb. Sampeyan bisa ndeleng aturan ing tanggalan ing Airbnb. Tanggal kanthi aturan musim aktif bakal disorot ing warna sing dipilih ing Zeevou nalika nggawe. Tarif sing ditampilake ing tanggalan kalebu penyesuaian promosi, diskon manuk awal, lan diskon menit pungkasan. Tamu bakal weruh diskon total kanggo tarif utama nalika nggoleki ing Airbnb.

kategori

Artikel anyar

Pilihan Impor dhaptar supaya sampeyan ngimpor file excel menyang akun lan sistem

Read More »

CATHETAN: Kredit 20 GBP bakal ditrapake ing akun sampeyan kanggo saben host

Read More »

LANGKAH 1: Kanggo nggawe properti, klik Listings -> Properti, banjur klik Gawe

Read More »

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris