en

Sambungake menyang HomeAway / Vrbo

  • Elinga yen sampeyan ora bisa duwe sambungan API 2way yen sampeyan kurang saka limang dhaptar ing HomeAway. Yen ngono, sampeyan kudu nyambung liwat iCal. (Wacanen Ngekspor tautan iCal lan Ngimpor Tautan iCal)

 Sadurunge miwiti pemetaan, disaranake sampeyan wis siyap informasi ing ngisor iki. 

  1. Keterangan - Yen sampeyan wis duwe dhaptar karo Homeaway, nyaranake nyalin informasi saka extranet
  2. Fitur dhaptar - Olahraga & Petualangan, Deleng, Objek Wisata, Kegiatan Leisure, Fitur Lokal
  3. Jinis Pembayaran
  4. Kebijakan pembatalan
  5. Perjanjian Aturan Omah - format PDF
  6. images

Medhot sambungan Saluran Manajer Sampeyan

Sampeyan kudu ngubungi manajer akun HomeAway kanggo ngerti syarat lan pangowahan (yen ana) sadurunge dilanjutake.

Yen properti wis siyap, terusake langkah-langkah onboard.

Nyambungake HomeAway / Vrbo menyang Zeevou

CATETAN: Sajrone periode onboarding, sambungan ora urip.

Langkah 1: Ing Zeevou, bukak Listings -> Properties banjur bukak properti sing dipengini ing View Mode.

Langkah 2: Goleki Konfigurasi Manajer Saluran tab.

Langkah 3: Klik ing Open lan jendhela pop-up anyar bakal mbukak.

Catetan: yen sampeyan nggunakake safari, jendhela pop-up anyar bisa uga ora mbukak. Mangga tindakake langkah-langkah sing kasebut kene.

Langkah 4: Klik ing Pilih Saluran ing sisih tengen, banjur pilih HomeAway. Pungkasan, klik ing + tombol.

Langkah 5: Pilih cacahe wong kalebu ing rega sing wis disetel ing tarif ing lapangan Jumlah Pax.

Langkah 6: Ing rong lapangan ing sisih tengen, sampeyan bisa nambah tarif sing lagi dikirim. Contone, kanggo nambah 15% rega, ganti 1 dadi 1.15 banjur tambah 0.

Langkah 7: Pilih rate banjur klik Sabanjure. Jendhela anyar muncul.

Langkah 8: Kanggo pemetaan anyar sampeyan kudu milih 'Profil Anyar'.

Langkah 9: Kanggo dhaptar liyane, sampeyan kudu milih 'Sambungake karo Profil sing wis ana'. ** Kahanan ditrapake - properti kudu disambung menyang ID rantai sing padha

Langkah 10: Tindakake pituduh lan informasi lengkap kaya sing dibutuhake. Banjur klik NEXT kanggo pindhah menyang bagean sabanjure.

cathetan: ing bagean Fees, yen dikenani biaya tamu tambahan, jumlah 'tamu sing ditrapake' kudu dilebokake. Cacah 'tamu maks' ora bisa diowahi. Informasi iki adhedhasar persiyapan dhaptar.

Langkah 11: Yen wis rampung, ing bagean pungkasan 'Katentuan Pembayaran', klik 'Rampung'.

Langkah 12: Sawise rampung, sampeyan kudu ngubungi manajer akun HomeAway utawa isi formulir timbal, https://www.homeaway.co.uk/l/pmsc/staah?utm_source=website&utm_medium=social. Nyedhiyakake ID pengiklan menyang HomeAway. (sampeyan bisa nemokake ID kanthi ngeklik Peta ing ngarep HomeAway, Klik ing Sunting. Sampeyan bisa nemokake ID Pengiklan ing jendela sing anyar).

HomeAway ing tim asrama bakal mriksa persiyapan bebarengan karo properti. Sawise kalorone pihak seneng, HomeAway bakal ngaktifake dhaptar. Integrasi kanggo properti langsung dadi manajer saluran

HomeAway bakal menehi saran marang Zeevou yen dhaptar diwiwiti.

 

kategori

Artikel anyar

Pilihan Impor dhaptar supaya sampeyan ngimpor file excel menyang akun lan sistem

Read More »

CATHETAN: Kredit 20 GBP bakal ditrapake ing akun sampeyan kanggo saben host

Read More »

LANGKAH 1: Kanggo nggawe properti, klik Listings -> Properti, banjur klik Gawe

Read More »

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris