Gawe Properti

STEP 1: Kanggo nggawe properti, klik Listings -> Properti, banjur klik Nggawe Properti  ing sisih tengen ndhuwur lan tindakake langkah-langkah sing dibutuhake.

Konvensi penamaan: Nelpon properti sampeyan sing jeneng sampeyan arep diarani ing Booking.com minangka Jeneng Marketing. Nalika Nggawe Properti, elinga, iki minangka properti sampeyan yen sampeyan duwe blok Apartemen, mula Kode Entri, Jeneng Wifi lan Jeneng Sandi kaya rincian Unit ora dilebokake ing kene yen sampeyan duwe luwih saka 1 apartemen ing bangunan sing padha. Nalika nggawe properti rincian penting uga kudu luwih becik mlebu ing lapangan sing dibutuhake kene.

Disaranake sampeyan milih Jeneng Cendhak kanggo saben Properti - bisa uga minangka tembung dhisikan, lan tambahi jeneng saben jinis unit lan unit ing properti kasebut. Iki bakal ngidini sampeyan mbedakake jinis unit utawa unit sing bisa uga katon padha. Kanggo menehi conto, sampeyan bisa duwe Cambridge City Apartments (CCA), CCA-1 Bed, CCA-01. Sampeyan bisa uga pengin nggunakake notasi sing luwih kompleks kanggo jinis unit, kayata CCA-1B1B-4-1ZL1SB bisa dadi Apartemen Cambridge City - 1 Kamar Tidur, 1 Kamar Mandi - Turu 4 - 1 Tempat Tidur Zip & Link, 1 Sofabed. Iki menehi informasi paling lengkap babagan Tipe Unit sing sampeyan butuhake lan bakal ditampilake ing macem-macem bagean sistem kayata macem-macem tanggalan multi-unit utawa ing setelan tarif miturut Tarif. Jeneng Cendhak mung dideleng dening pangguna lan tamu ora bisa ndeleng.

CATHETAN: Yen sampeyan mung duwe siji Unit ing Properti (contone omah plancongan), sampeyan bisa mlumpat menyang Ngimpor Pesenan Saiki sawise ngetutake Langkah 1 ing ndhuwur. Yen sampeyan nyewa metu sawetara unit ing lokasi sing padha, sampeyan kudu Gawe Jinis Unit lan Unit kanthi manual sawise nggawe Properti.

kategori

Artikel anyar

Pilihan Impor dhaptar supaya sampeyan ngimpor file excel menyang akun lan sistem

Read More »

CATHETAN: Kredit 20 GBP bakal ditrapake ing akun sampeyan kanggo saben host

Read More »

LANGKAH 1: Kanggo nggawe properti, klik Listings -> Properti, banjur klik Gawe

Read More »

2 pikirane babagan "Nggawe Properti"

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris