Bebungah

Beban nuduhake kabeh biaya sing digawe kanggo pesenan, properti utawa unit. Yen wis disetel ing kaca pesenan utawa Keuangan-> Beban, biaya kasebut bakal ditampilake ing Laporan Bathi Wulan lan bisa dikirim menyang Xero.

Tipe Bebasan

In Setelan-> Keuangan -> Jinis Beban, sampeyan bisa ngeklik tombol Gawe Tipe Biaya ing sisih tengen ndhuwur kaca kanggo nggawe jinis anyar.

  1. Ing kaca sing dibukak, pilih jeneng kanggo jinis biaya sing digawe.
  2. Setel Elemen Deal sing cocog. Disaranake banget sampeyan nyetel Pangeluaran kanggo pilihan Elemen Deal. Kanggo setelan majeng kanggo mbagi biaya antarane host lan investor, admin bisa nggawe Elemen Deal anyar ing Setelan-> Elemen Deal. Nanging, disaranake supaya digunakake kanthi reguler, sampeyan wis mbayar Belanja.
  3. Supaya bisa ngirim biaya menyang Xero, kudu ana akun kanggo jinis biaya kasebut. Ing Setelan-> Skema Akuntansi, ana nomer akun default sing disetel kanggo biaya. Nanging, nalika nggawe jinis biaya anyar, sampeyan bisa milih akun liyane lan nolak akun default sing disetel kanggo biaya.

Beban ing Zeevou

Nggawe Beban
In Keuangan -> Belanja, sampeyan bisa ngeklik tombol Gawe Expense ing sisih tengen ndhuwur kaca kanggo nggawe biaya anyar.

  1. Ing kaca sing dibukak, sampeyan bisa milih Panyedhiya Layanan. Opsi Panyedhiya Layanan kalebu perusahaan sing digawe ing Pangguna-> Perusahaan Zeevou.
  2. Setel Tanggal Expense sing nuduhake wektu pengeluaran.
  3. Pilih Jinis Beban.
  4. Setel Jumlah Jumlah kanggo Belanja.
  5. Setel Skema Pajak yen sampeyan pengin.
  6. Nemtokake Saka-Saka biaya.
  7. Nemtokake Tingkat Alokasi saben properti utawa per unit. Yen sampeyan milih Level Alokasi saben properti, sampeyan kudu nemtokake Properti lan nemtokake manawa sampeyan pengin nyetel Strategi Alokasi sing padha kanggo Unit utawa Jumlah Wengi. Yen sampeyan milih Level Alokasi saben unit, sampeyan kudu nemtokake Properti, Tipe Unit, lan Unit.
  8. Ngirit lan nutup biaya sing digawe.

Beban ing Zeevou
Kanggo nggawe biaya kanggo pesenan tartamtu, ing kaca pesenan, klik ing tombol Keuangan-> Gawe opsi Expense.

Kiriman Biaya menyang Xero

Sampeyan bisa ngirim biaya menyang Xero.

  1. Priksa manawa sampeyan wis ngaktifake integrasi karo Xero.
  2. Klik ing Keuangan-> Biaya.
  3. Bukak biaya sing dikarepake.
  4. Klik tombol Kirim menyang Xero.

kategori

Artikel anyar

Pilihan Impor dhaptar supaya sampeyan ngimpor file excel menyang akun lan sistem

Read More »

CATHETAN: Kredit 20 GBP bakal ditrapake ing akun sampeyan kanggo saben host

Read More »

LANGKAH 1: Kanggo nggawe properti, klik Listings -> Properti, banjur klik Gawe

Read More »

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris