en

Ngekspor Tautan iCal

Kanggo nyambung menyang saluran sing ora ndhukung sambungan API, sampeyan kudu ngekspor tanggalan saka Zeevou. Sampeyan kudu rampung liwat link iCal. Kanthi link iCal, mung pesenan bakal diblokir ing tanggalan. Sampeyan bisa nyambung menyang saluran ing rong level, salah siji Jenis Unit utawa Unit.

Langkah 1: Klik ing Listings banjur klik ing Jinis Unit.

Langkah 2: Klik ing Unit Tipe sampeyan pengin ngekspor kasedhiyan kanggo.

Langkah 3: Gulung mudhun kanggo Link iCal.

Langkah 4: Klik tengen ing link ing sisih tengen banjur klik Salin alamat link.

Langkah 5: Tempel tautan sing wis disalin ing saluran sing pengin sampeyan ekspor.

 

Sambungake Saluran liwat iCal Link Zeevou

 

 

Langkah 1: Klik ing Listings banjur klik ing Unit.

Langkah 2: Klik ing unit sampeyan pengin ngekspor kasedhiyan kanggo.

Langkah 3: Gulung mudhun kanggo Link iCal.

Langkah 4: Klik tengen link ing sisih tengen banjur klik Salin alamat link.

Langkah 5: Tempel link sing disalin ing saluran sing pengin sampeyan ekspor.

Sambungake Saluran liwat iCal Link Zeevou
Ekspor iCal 

kategori

Artikel anyar

Pilihan Impor dhaptar supaya sampeyan ngimpor file excel menyang akun lan sistem

Read More »

CATHETAN: Kredit 20 GBP bakal ditrapake ing akun sampeyan kanggo saben host

Read More »

LANGKAH 1: Kanggo nggawe properti, klik Listings -> Properti, banjur klik Gawe

Read More »

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris