en

App Ponsel Omah

Aplikasi seluler ngidini para rumah tangga ndeleng dhaptar tugas, miwiti lan ngrampungake. Dheweke bisa nambah gambar, video, masalah, lan cathetan kanggo properti sing wis diresiki. Dheweke uga bisa njaluk godhong.

Nginstal Aplikasi Seluler:

Catetan: Bukak kaca iki ing ponsel banjur lanjutake.

Kanggo Android:
Sampeyan bisa nginstal aplikasi seluler rumah tangga kanggo Android saka iki link. Sampeyan bisa nggawe jeneng pangguna lan sandhi kanggo pembantu rumah tangga ing Pangguna-> Profil Zeevou Staff-> Gawe Staff Zeevou.


Kanggo iPhone:

Sampeyan bisa nginstal aplikasi seluler omah kanggo iPhone saka iki link ing rong langkah:
Langkah 1:Download app TestFlight saka App Store.
Langkah 2: Ing ponsel sampeyan, baleni iki Kaca maneh banjur klik Start Testing ing logo Zeevou App.
CATETAN: Sampeyan bisa nggawe jeneng pangguna lan sandhi kanggo pembantu rumah tangga ing Pangguna-> Profil Zeevou Staff-> Gawe Staff Zeevou.

Kepiye cara nginstal aplikasi seluler rumah tangga Zeevou

Kalender Aplikasi Seluler lan Dhaptar Tugas:
Pembantu rumah tangga duwe akses menyang wulan setaun ing tanggalan umum.

Zeevou Housekeeping Mobile App
Pembantu rumah tangga duwe akses menyang wulan setaun ing tanggalan umum.

Ing tanggalan, pembantu rumah tangga bisa milih tanggal tartamtu lan ndeleng kabeh tugas sing diwenehake dina kasebut.
Dheweke uga bisa ndeleng dhaptar kabeh tugas kanggo wulan sing bakal teka ing Kabeh Tugas.
Detil tugas kasedhiya kanggo dheweke. Dheweke bisa miwiti lan ngrampungake tugas liwat telpon.
Elinga yen opsi Start ora bakal kasedhiya kanggo tugas liyane kajaba mung ing omah. Uga, opsi Start ora bakal kasedhiya kanggo tugas sing pungkasane wis kliwat.

Zeevou Housekeeping Mobile App
Ing tanggalan, pembantu rumah tangga bisa milih tanggal tartamtu lan ndeleng kabeh tugas sing diwenehake kanggo dina kasebut.
Zeevou Housekeeping Mobile App
Pembantu rumah tangga uga bisa ndeleng dhaptar kabeh tugas kanggo wulan sing bakal teka ing Kabeh Tugas.
Zeevou Housekeeping Mobile App
Rincian tugas kasedhiya kanggo Pembantu Rumah Tangga.

Notifikasi Aplikasi Seluler:
Yen tugas dianyari ing Zeevou, pembantu rumah tangga bakal diwenehi kabar babagan pembaruan.

Zeevou Housekeeping Mobile App
Yen tugas dianyari ing Zeevou, kabar bakal dikirim menyang pembantu rumah tangga.
Zeevou Housekeeping Mobile App
Ngeklik pembantu rumah tangga kabar bisa ndeleng rinciane.

Opsi Aplikasi Seluler +:
Nggunakake opsi + ing sisih ndhuwur kaca sing bener, pembantu rumah tangga bisa nambah masalah, video, gambar, lan cathetan kanggo tugas sing tanggung jawab.
Admin bisa ndeleng video sing diunggah, gambar lan cathetan ing Operasi-> Dhaptar Rumah Tangga lan ngunggahake masalah ing Operasi-> Masalah.

Zeevou Housekeeping Mobile App
Pembantu rumah tangga bisa nambah masalah sajrone utawa sawise tugas.
Zeevou Housekeeping Mobile App
Pembantu rumah tangga bisa nambah cathetan.
Zeevou Housekeeping Mobile App
Pembantu rumah tangga bisa nambah gambar.

Kajaba iku, pembantu rumah tangga bisa nambah masalah kanggo properti sing kasedhiya (tanpa tugas saiki).
Dheweke bisa milih kutha lan properti sing gegandhengan lan nambah masalah kasebut.

Zeevou Housekeeping Mobile App
Milih kutha lan properti, pembantu rumah tangga bisa nambah masalah.

Opsi Seluler Liyane:
Nggunakake opsi Liyane ing sisih ngisor kaca, pembantu rumah tangga duwe akses menyang pilihan Ninggalake Panjaluk, Pangopènan, Log metu, lan Versi Aplikasi.

Zeevou Housekeeping Mobile App
Bagean liyane kalebu panjaluk Ninggalake, Pangopènan, metu, lan Versi Aplikasi.

Panjaluk Ninggalake:
Pembantu rumah tangga bisa njaluk godhong liwat aplikasi seluler. Dheweke bisa nyipta panjaluk lan ngirim.
Admin bisa ndeleng panjaluk godhong ing Pangguna-> Staff Zeevou-> Godhong.
Mbukak panjaluk, admin bisa nampa utawa nolak panjaluk cuti lan para pembantu rumah tangga bakal diwenehi kabar babagan balasan admin ing notifikasi.

Zeevou Housekeeping Mobile App
Pembantu rumah tangga bisa njaluk godhong liwat aplikasi seluler.
Admin bisa nampa utawa nolak panjaluk cuti ing Pangguna-> Staff Zeevou -> Godhong.

Pangopènan: 
Yen para pembantu rumah tangga ngadhepi masalah kayata crash app, dheweke bisa mbukak opsi Maintenance lan nuduhake file teknis karo tim teknis.
File pangopènan kalebu rincian teknis sing mbantu investigasi apa sing nyebabake masalah kasebut.

Zeevou Housekeeping Mobile App
File perawatan kalebu rincian teknis sing bisa dituduhake karo tim teknis.

 

kategori

Artikel anyar

Pilihan Impor dhaptar supaya sampeyan ngimpor file excel menyang akun lan sistem

Read More »

CATHETAN: Kredit 20 GBP bakal ditrapake ing akun sampeyan kanggo saben host

Read More »

LANGKAH 1: Kanggo nggawe properti, klik Listings -> Properti, banjur klik Gawe

Read More »

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris