en

Link menyang Elavon

Nyambung menyang Elavon kanthi maca cara nggabungake karo Opayo dening Elavon - biyen Sage Pay- kene. Nalika Opayo dening Elavon nggabung karo Elavon, sampeyan kudu ndhaptar karo Opayo dening Elavon lan Elavon. Opayo dening Elavon mung dadi jembatan antarane Zeevou lan Layanan Merchant, lan ora ngolah pembayaran dhewe.

kategori

Artikel anyar

Pilihan Impor dhaptar supaya sampeyan ngimpor file excel menyang akun lan sistem

Read More »

CATHETAN: Kredit 20 GBP bakal ditrapake ing akun sampeyan kanggo saben host

Read More »

LANGKAH 1: Kanggo nggawe properti, klik Listings -> Properti, banjur klik Gawe

Read More »

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris