en

Link menyang Belang

Elinga yen Stripe ora ngidini deposit keamanan wis diidini luwih saka 7 dina wiwit pre-authorization. Kanggo ngatasi masalah iki, kita wis nggawe opsi kanggo njupuk otomatis lan mbalekake dana kanthi otomatis dadi deposit keamanan. Iki bakal ngidini sampeyan nyimpen celengan keamanan kanthi dawa apa wae. Sampeyan bisa ngaktifake ing ngisor iki Setelan -> Konfigurasi Organisasi kanthi milih ing “Auto Charge / Auto Refund” pilihan yen sampeyan wis milih Stripe minangka Security Deposit Gateway.

CATETAN: Yen sampeyan ora nggunakake opsi iki, deposit keamanan bakal kadaluwarsa 7 dina sawise pre-authorization lan ora bakal kasedhiya kanggo dijupuk sawise 7 dina.

Langkah 1: Dolan maring Setelan -> Konfigurasi Organisasi banjur pilih sistem pamroses pembayaran sampeyan.

Langkah 2: Ndhaptar nganggo Stripe kanthi nderek iki link.

Langkah 3: Apik tenan! Sampeyan bisa nglumpati pitakon pisanan kanthi ngeklik “Liwati dashboard”Lan saiki sampeyan kudu ngonfirmasi email Stripe kanggo ngonfirmasi akun.

 

Langkah 4: Kanggo ngaktifake akun Stripe, mlebu akun Stripe banjur klik Aktifake link akun sampeyan ing menu kiwa.

Langkah 5. Rampungake kabeh lapangan miturut pandhuan banjur atur situs web sampeyan menyang alamat subdomain Zeevou nalika dijaluk.

CATETAN: OK kanggo ngaktifake akun sampeyan minangka individu, sampeyan ora butuh ID perusahaan. Stripe bisa uga maneh mriksa akun sampeyan, nanging sampeyan bisa ngaktifake kanthi cepet. Formulir aktivasi beda-beda adhedhasar negara sampeyan, mula pilih dhisik!

Langkah 6: Sawise rampung, klik "Aktifake akun".

Langkah 7: menyang Setelan-> Integrasi Sistem-> Stripe.

Langkah 8: Goleki tombol API saka Stripe. Klik “Developers”→“API Keys”Ing item menu kiwa.

CATETAN: Tombol API yaiku sawetara senar teks sing duwe siji tujuan teknis: sambungake akun Zeevou karo akun Stripe, supaya sampeyan bisa otomatis nglumpukake koleksi pembayaran lan pre-otorisasi setoran keamanan saka tamu nggunakake tautan 3D Secure.

 

CATETAN: Priksa manawa sampeyan ora nggunakake data tes. Yen ngono, ngalihake Toggg data tes. Kunci API test ora bakal bisa digunakake ing pasar Sharetribe.

 

Langkah 9: Salin regane saka Kunci sing bisa diterbitake baris, saka kolom Token. Kayane katon kaya pk_live_somelongrandomvaluelikeVqFze9etc. Tempelake nilai kasebut ing Zeevou ing Lapangan Key sing bisa diterbitake..

 

Langkah 10:Bali menyang akun Stripe, ing tab API banjur klik Reveal Live Key tombol token. Nyalin regane saka baris tombol Rahasia, saka kolom Token. Kayane katon kaya sk_live_somelongrandomvaluelike0Rx3jvetc. Tempelake nilai kasebut ing Zeevou ing Key Secret lapangan.

Langkah 11: Klik ing Simpen banjur Tutup tombol Stripe saiki kudu disambungake.

 

 

Iku kabeh! Sampeyan saiki wis nyambung akun Stripe lan siyap nampa pembayaran langsung saka tamu!

kategori

Artikel anyar

Pilihan Impor dhaptar supaya sampeyan ngimpor file excel menyang akun lan sistem

Read More »

CATHETAN: Kredit 20 GBP bakal ditrapake ing akun sampeyan kanggo saben host

Read More »

LANGKAH 1: Kanggo nggawe properti, klik Listings -> Properti, banjur klik Gawe

Read More »

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris