Link menyang WordPress

Bukak Plugins ing panel admin WordPress, tambahake plugin anyar, lan upload file zip plugin.

Pandhuan Plugin WordPress- Zeevou

Pandhuan Plugin WordPress- Zeevou

Aktifake plugin saka panel admin WordPress.

Pandhuan Plugin WordPress- Zeevou

Nganyari Setelan adhedhasar apa sing sampeyan butuhake.

  • You can choose Single City search and type the name of the city in settings or choose Multi-Search and let the user type the city name.
  • Nomer standar bengi akomodasi bisa diganti ing setelan.
  • Sampeyan bisa ngganti radius wates, Alignment lan jembaré maksimum widget telusuran.

Pandhuan Plugin WordPress- Zeevou

Saiki sampeyan kudu nambah kode cendhak menyang kaca lan nganyari.

Pandhuan Plugin WordPress- Zeevou

Sampeyan uga bisa nambah kode shortcode ing tag HTML.

Pandhuan Plugin WordPress- Zeevou

Done!

 

kategori

Artikel anyar

Pilihan Impor dhaptar supaya sampeyan ngimpor file excel menyang akun lan sistem

Read More »

CATHETAN: Kredit 20 GBP bakal ditrapake ing akun sampeyan kanggo saben host

Read More »

LANGKAH 1: Kanggo nggawe properti, klik Listings -> Properti, banjur klik Gawe

Read More »

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris