Dhaptar Impor

Pilihan Impor dhaptar supaya sampeyan ngimpor file excel menyang akun lan sistem bakal nggawe siji unit unit adhedhasar rincian sing wis sampeyan lebokake ing file kasebut.
Langkah 1: Download salinan saka Dhaptar Cithakan Impor saka kene.

Langkah 2: Gunakake pilihan molor template kanggo ngisi kabeh kolom kanggo saben properti.
CATETAN: Mung Jeneng WIFI lan Sandi WIFI sing bakal kosong.

Langkah 3: Sawise nyisipake kabeh rincian ing file template, klik File -> Simpen As banjur pilih format CSV.
Catetan: Priksa manawa sampeyan ora nemtokake pratandha utawa simbol liyane kajaba karakter lan angka abjad kanggo kolom jeneng.

Langkah 4: In Listings-> Properties -> Listing Impor Akeh, klik ing File Impor tombol.

Langkah 5:  Ing nyembul sing dibukak, klik ing Pilih tombol, temokake file sing wis disiapake, banjur klik Kirim tombol.

Langkah 6: Sawise ngimpor file kasebut, sistem bakal validasi data lan ngirim email menyang alamat jeneng pangguna sing sampeyan wis log in.
CATETAN: Yen sistem ngadhepi kesalahan, sampeyan bakal dilaporake ing email. Banjur, ysampeyan bisa ndandani kesalahan lan nyoba maneh ngimpor file.

CATETAN: Rencana tarif a Unit Tipe, digawe liwat dhaptar impor, bakal Nightly lan mung ditrapake kanggo Mesin Pesenan Situs web lan pesenan Manual kanthi gawan. Sampeyan mengko bisa ngganti supaya ditrapake uga ing saluran.

CATETAN: Unit Properti, digawe liwat List Impor, bakal ora aktif kanthi gawan. Sampeyan kudu ngaktifake kanthi manual.

kategori

Artikel anyar

Pilihan Impor dhaptar supaya sampeyan ngimpor file excel menyang akun lan sistem

Read More »

CATHETAN: Kredit 20 GBP bakal ditrapake ing akun sampeyan kanggo saben host

Read More »

LANGKAH 1: Kanggo nggawe properti, klik Listings -> Properti, banjur klik Gawe

Read More »

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris