API Pesen

Sawetara saluran (kayata Airbnb) dhukungan Pesen API sing ngidini host lan tamu ngirim pesen liyane.
Kabar saka saluran sing ndhukung olahpesen API bakal kasedhiya ing Zeevou, ing Properti gegandhengan lan / utawa kaca Pesenan, ing ngisor iki Lelakon bagean Sampeyan bisa mbales kabar ing njero Zeevou uga Balesan sampeyan bakal ditampilake ing saluran menyang tamu.

Bagean kegiatan- Zeevou
Bagean Kegiatan Zeevou
Cara ngaktifake API Pesen kanggo template lan pemicu tartamtu

Sampeyan bisa nggawe konten sing disesuaikan kanggo dikirim menyang tamu liwat API Olahpesen.

Nggawe template:

Langkah 1: In Inbox -> cithakan, klik ing Gawe Cithakan Email tombol.

Langkah 2: Ing kaca sing dibukak, atur judhul sing disenengi kanggo Jeneng Cithakan.

Langkah 3: Priksa manawa sampeyan milih Teks Polos kanggo Koleksi.

Langkah 4: Nyuwun atur Booking kanggo Jeneng Entitas.

Langkah 5: Setel subyek sing disenengi ing lapangan sing gegandhengan.

Langkah 6: Tambahake konten ing kothak sing gegandhengan.

CATETAN:  sampeyan bisa milih variabel Sistem ing konten sampeyan. Nanging, yen sampeyan ngeklik "Enter" kanggo miwiti paragraf anyar ing konten, saluran bakal mbusak kabeh "Enters" lan teks pungkasan bakal ditampilake minangka siji paragraf kanggo tamu.

Langkah 7: Klik tombol Simpen lan Tutup kanggo nyimpen template sing digawe.

Gawe template email- Zeevou
Nyetel Aturan Trigger:

Sampeyan bisa nggawe pemicu anyar kanggo template-API template utawa nambah template menyang pemicu saiki.

Langkah 1: In Inbox -> Aturan Trigger, klik ing Gawe Aturan Trigger tombol kanggo nggawe sing anyar utawa mbukak pemicu sing disenengi.

Langkah 2: Priksa manawa aktif kothak dicenthang.

Langkah 3: Setel katemtuan sing kudu dipenuhi kanggo ngirim pesen menyang sing nampa.

Langkah 4: Pilih cithakan saka Cithakan API Pesen.

CATETAN: Elinga yen mung Cithakan Teks Plain ditampilake lan bisa dipilih ing Template API Pesen sing mudhun.

Langkah 5:  Priksa manawa ing judhul Kiriman Kanggo, Pesenan Tamu kothak dicenthang.

CATETAN:  Opsi API olahpesen mung aktif kanggo korespondensi karo tamu.

Langkah 6: Klik ing Simpen banjur Tutup tombol.

Cara nyetel Autoresponder kanggo API Pesen
In Setelan -> Konfigurasi -> Konfigurasi Organisasi, sampeyan bisa ngeset Autoresponder Pesen Airbnb.
Teks sing sampeyan atur ing kene bakal dikirim kanthi otomatis menyang tamu nalika ngirim pesen liwat Airbnb.

API Pesen- hub Zeevou

kategori

Artikel anyar

Pilihan Impor dhaptar supaya sampeyan ngimpor file excel menyang akun lan sistem

Read More »

CATHETAN: Kredit 20 GBP bakal ditrapake ing akun sampeyan kanggo saben host

Read More »

LANGKAH 1: Kanggo nggawe properti, klik Listings -> Properti, banjur klik Gawe

Read More »

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris