en

Rencana lan Tarif saben Wengi / Mingguan / Wulan

Kanthi gawan, Tarif Nightly kasedhiya kanggo organisasi sampeyan; Nanging, ing Setelan -> Konfigurasi Organisasi, sampeyan uga bisa ngaktifake Tarif Mingguan lan Bulanan.
Elinga mung Rencana Tarif Nightly lan Tarif sing bisa dipetakan karo OTA ing wayahe.
Rencana lan Tarif Tarif Mingguan lan Bulanan mung bisa dileksanakake ing mesin pesenan (situs web) Zeevou kanggo pesenan langsung. Rencana iki mbantu sampeyan nggawe promosi supaya bisa tetep maneh.

Rencana lan Tarif Rata-rata Zeevou Nightly / Weekly / Monthly

Kepiye nggawe Rencana Rating?
1. Ing Tarif-> Rencana Tarif, klik ing Gawe Rencana Rating tombol.

2. Ing kaca sing dibukak, sampeyan kudu milih a jeneng, nemtokake Koleksi, atur ing Min Tamu, Currency Rate, Tingkat Default, Biaya Tamu Tambahan, lan Adhedhasar jinis rencana tarif, Min Tetep dadi pedunung kanthi otomatis. Kanggo Max Tetep, maksimal maksimal tinggal 999 dina sing bisa dikurangi yen sampeyan pengin. Mangga pilih Property lan Jinis Unit. Uga, a Description kanggo Plan Rate bisa ditambahake.

3. Elinga yen mung siji Plan Rating bisa Ditandhani Minangka Default kanggo saben Jinis Unit.
Rencana Tarif Default bakal disaranake kanthi otomatis dening sistem nalika nggawe pesenan.

4. Banjur sampeyan kudu nemtokake rencana tarif ngirim tarif menyang: saluran, lan / utawa Mesin Pesenan (situs web), lan / utawa admin akses.
Elinga mung Rencana Tarif Wengi bisa dipilih kanggo Saluran.

5. Pungkasan, klik ing Simpen lan Tutup tombol ing sisih tengen ndhuwur kaca.

Tarif lan Rencana Wengi - Zeevou hub

Kepiye cara nyetel Tarif?
In Tarif-> Tarif, sampeyan bisa nggawe tarif anyar kanggo bengi / minggu / wulan. Tarif anyar bakal ngilangi kabeh rencana tarif sing digawe sadurunge ing Properti, Jinis Unit, lan Rencana Rate. Sadurunge ngeklik tombol Gawe, priksa manawa sampeyan wis milih Tipe Rencana Rating sing tepat (Nightly / Weekly / Monthly).
Cathetan: Tombol Gawe kanggo saben minggu utawa saben wulan bakal kasedhiya yen sampeyan wis nyewa rencana tarif saben minggu utawa saben wulan ing Jinis Unit utawa Rencana Rating.

Rencana lan Tarif Tarif Zeevou Nightly / Weekly / Monthly- hub Zeevou

Nggawe Tarif Nightly:

1. Kanggo nggawe tarif kanggo Rencana Tarif Wengi, ing Tarif> Tarif, pilih Tipe nightly ing sisih kiwa ndhuwur.
2. Klik ing Gawe Tingkat Wengi tombol.
Tarif lan rencana hub Zeevou

3. Ing kaca sing dibukak, sampeyan kudu Pilih rencana tarif saben wengi sing pengin ditetepake tarif ing kolom kiwa.

Cathetan: Tarif rencana tarif sing dipilih bakal ditimpa tarif sing disetel ing kolom sisih tengen.

4. Ing kolom sisih tengen, sampeyan kudu ngisi saka lan Kanggo kothak.
Data sing sampeyan lebokake ing kolom: Rating, Tarif Tamu Ekstra, Min Stay, lan Max Stay bakal dileksanakake kanggo kabeh wengi sing dipilih. Kajaba iku, sampeyan yen menehi tandha Close To Arrival, Close to Departure, lan Stop Sell, kabeh wengi sing dipilih bakal kena pengaruh.
Yen ora, sampeyan bisa ngatur limpa, Tarif Tamu Tambahan, Min Tetep, Lan Max Tetep kanggo saben dina seminggu kanthi misahake data ing kothak sing gegandhengan dina kasebut. Kajaba iku, sampeyan bisa nemtokake manawa sampeyan pengin dina tartamtu ing minggu sing disenengi Ditutup Tekan Tekan, lan / utawa Cedhak Mangkat, lan / utawa Mungkasi Jual.

Cathetan:
Yen sampeyan mriksa Ditutup Kanggo Tekan, kedatangan tamu ora bisa disetel kanggo dina minggu sing dipilih ing Saka-Saka sing dipilih. 
Yen sampeyan mriksa Ditutup Kanggo Mangkat, mangkat tamu ora bisa disetel kanggo dina minggu sing dipilih ing Saka-Saka sing dipilih. 
Yen sampeyan mriksa Stop Sell, tamu ora bisa milih dina minggu sing dipilih ing Saka-Saka sing dipilih. 

5. Ing sisih ngisor sisih tengen kaca, ana Tambah tombol sing ngidini sampeyan nggawe rincian liyane kanggo rencana Rating sing padha.

6. Pungkasan, klik tombol Simpen lan Tutup ing sisih tengen ndhuwur.
Rating sing luwih gedhe- Zeevou hub

 

Nggawe Tarif Bulanan:

1. Kanggo nggawe tarif kanggo Rencana Tarif Bulanan, ing Tarif -> Tarif, pilih jinis Wulan ing sisih kiwa ndhuwur.
2. Klik ing Gawe Rata-Rata Wulan tombol.

Tarif saben wulan- Zeevou hub

3. Ing kaca sing dibukak, sampeyan kudu Pilih rencana tarif saben wulan sing pengin ditetepake tarif ing kolom kiwa.

Cathetan: Tarif rencana tarif sing dipilih bakal ditimpa tarif sing disetel ing kolom sisih tengen.
Amarga iki minangka tarif Bulanan, tarif kanggo kabeh wulan sing dipilih bakal diganti.

4. Ing kolom sisih tengen, sampeyan kudu ngisi saka lan Kanggo lapangan (sing bakal kalebu sewa sewulan).
Data sing sampeyan lebokake ing telung lapangan ing ngisor iki: Tarif, Tarif Tamu Ekstra, Min Tetep, lan Max Stay bakal dileksanakake kanggo kabeh wulan sing dipilih. Kajaba iku, sampeyan yen menehi tandha Close To Arrival, Close to Departure, lan Stop Sell, kabeh wulan sing dipilih bakal kena pengaruh.
Yen ora, sampeyan bisa ngatur limpa, Tarif Tamu Tambahan, Min Tetep, Lan Max Tetep kanggo saben wulan kanthi misahake data ing kothak sing gegandhengan ing wulan kasebut. Kajaba iku, sampeyan bisa nemtokake manawa pengin wulan sing disenengi Ditutup Tekan Tekan, lan / utawa Cedhak Mangkat, lan / utawa Mungkasi Jual.

Cathetan:
Yen sampeyan mriksa Ditutup Kanggo Rawuh, rawuhane tamu ora bisa disetel kanggo wulan sing dipilih ing Saka-Saka sing dipilih. 
Yen sampeyan mriksa Ditutup Kanggo Mangkat, mangkat para tamu ora bisa disetel kanggo sawetara wulan sing dipilih ing Saka-Saka sing dipilih. 
Yen sampeyan mriksa Stop Sell, tamu ora bisa milih wulan sing dipilih ing Saka-Saka sing dipilih. 

5. Ing sisih ngisor sisih tengen kaca, ana Tambah tombol sing ngidini sampeyan nggawe rincian liyane kanggo rencana Rating sing padha.

6. Pungkasan, klik tombol Simpen lan Tutup ing sisih tengen ndhuwur.

gawe rincian rincian liyane kanggo rencana Rating sing padha ing Zeevou Hub

kategori

Artikel anyar

Pilihan Impor dhaptar supaya sampeyan ngimpor file excel menyang akun lan sistem

Read More »

CATHETAN: Kredit 20 GBP bakal ditrapake ing akun sampeyan kanggo saben host

Read More »

LANGKAH 1: Kanggo nggawe properti, klik Listings -> Properti, banjur klik Gawe

Read More »

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris