Setel Tarif sampeyan

Tarif bakal disetel kanthi otomatis kanggo sampeyan adhedhasar Tarif Default sing sampeyan atur nalika nggawe Tipe Unit. Sampeyan bisa ngilangi tarif kasebut kanthi manual utawa ngimpor saka Ngluwihi rega or PriceLabs. Yen sampeyan pengin nemtokake tarif tartamtu kanggo tanggal tartamtu, bukak Rega -> Tarif & Kasedhiyan -> Tarif.

Nggawe Tarif Nightly:

Langkah 1. Kanggo nggawe tarif kanggo Rencana Tarif Wengi, ing Rega-> Tarif & Kasedhiyan -> Tarif, pilih Tipe nightly ing sisih kiwa ndhuwur.
Langkah 2. Klik ing Gawe Tingkat Wengi tombol.

Langkah 3. Ing kaca sing dibukak, sampeyan kudu Pilih rencana tarif saben wengi sing pengin ditetepake tarif ing kolom kiwa.

Catetan: Tarif rencana tarif sing dipilih bakal ditimpa tarif sing wis ditemtokake ing kolom sisih tengen.

Langkah 4. Ing kolom sisih tengen, sampeyan kudu ngisi saka lan Kanggo kothak.
Data sing sampeyan lebokake ing kolom: Rating, Tarif Tamu Ekstra, Min Stay, lan Max Stay bakal dileksanakake kanggo kabeh wengi sing dipilih. Kajaba iku, sampeyan yen menehi tandha Close To Arrival, Close to Departure, lan Stop Sell, kabeh wengi sing dipilih bakal kena pengaruh.
Yen ora, sampeyan bisa ngatur limpaTarif Tamu TambahanMin Tetep, Lan Max Tetep kanggo saben dina seminggu kanthi misahake data ing kothak sing gegandhengan dina kasebut. Kajaba iku, sampeyan bisa nemtokake manawa sampeyan pengin dina tartamtu ing minggu sing disenengi Ditutup Tekan Tekan, lan / utawa Cedhak Mangkat, lan / utawa Mungkasi Jual.

Cathetan:
Yen sampeyan mriksa Ditutup Kanggo Tekan, kedatangan tamu ora bisa disetel kanggo dina minggu sing dipilih ing Saka-Saka sing dipilih. 
Yen sampeyan mriksa Ditutup Kanggo Mangkat, mangkat tamu ora bisa disetel kanggo dina minggu sing dipilih ing Saka-Saka sing dipilih. 
Yen sampeyan mriksa Stop Sell, tamu ora bisa milih dina minggu sing dipilih ing Saka-Saka sing dipilih. 

Langkah 5. Ing sisih tengen ngisor kaca, ana Tambah tombol sing ngidini sampeyan nggawe rincian liyane kanggo rencana Rating sing padha.

Langkah 6. Pungkasan, klik tombol Simpen lan Tutup ing sisih tengen ndhuwur.

 

kategori

Artikel anyar

Pilihan Impor dhaptar supaya sampeyan ngimpor file excel menyang akun lan sistem

Read More »

CATHETAN: Kredit 20 GBP bakal ditrapake ing akun sampeyan kanggo saben host

Read More »

LANGKAH 1: Kanggo nggawe properti, klik Listings -> Properti, banjur klik Gawe

Read More »

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris