en

Kita nyebabake keributan ing skala global!

Ora ana komisi maneh, ora ana wong tengah maneh.

Trulli Italia
(Ngirit nganti 80% kanthi taunan)
Setahun
wulan
Nilai tukar mata uang adhedhasar Bank Sentral Eropa lan bisa beda-beda gumantung. Regane mung indikatif.
RENCANA PREMIUM
Rencana Patron
Kabeh dhaptar mbayar nganggo Jaminan Bali-30 Dina.
APARTEMEN / COTTAG / HOMES
saka £19.95 22.25 $25.04 $36.67 / unit / wulan
B & B / kamar tamu / kamar HOTEL
saka £4.95 5.52 $6.21 $9.10 / unit / wulan

£ $ $
£ $ $
APARTEMEN / COTTAG / HOMES
saka £39.95 44.55 $50.56 $73.16 / unit / wulan
B & B / kamar tamu / kamar HOTEL
saka £24.95 27.83 $31.58 $45.69 / unit / wulan
JUMLAH UNIT:
  • Situs web Pesenan Langsung Gratis
  • Platform Pesenan Bebas Komisi
  • Kalender multi-unit terpusat
  • Proses pesenan otomatis
  • Sistem pamriksa jarak jauh otomatis
  • Link Aman 3-D Otomatis kanggo Pembayaran
  • Celengan Keamanan Otomatis
  • Inbox Unified Lengkap (Email & SMS)
  • Sinkronisasi API 2 arah (200+ saluran)
  • Label putih domain
  • Pelaporan wektu nyata
  • Manajemen omah
  • Manajemen pangopènan
  • Login staf lan pemilik
  • Premium Dhukungan
  • Akses Premium menyang Akademi Zeevou
PLAN GRATIS
Rencana penginjil
GRATIS GRATIS (TANPA NGANGGO)
£ 0.00 € 0.00 $ 0.00 $ 0.00 / unit / wulan
  • Situs web Pesenan Langsung Gratis
  • Platform Pesenan Bebas Komisi
  • Kalender multi-unit terpusat
  • Proses pesenan otomatis
  • Sistem pamriksa jarak jauh otomatis
  • Link Aman 3-D Otomatis kanggo Pembayaran
  • Celengan Keamanan Otomatis
  • Komunikasi Otomatis
  • Sync iCal 2 arah
  • Label putih domain
  • Pelaporan wektu nyata
  • Manajemen omah
  • Manajemen pangopènan
  • Login staf lan pemilik
  • Premium Dhukungan
  • Akses Premium menyang Akademi Zeevou

Sampeyan duwe pitakon?
Kita duwe wangsulan.

Kita duwe rong set rega gumantung saka jinis unit kasebut. Kamar regane luwih murah tinimbang apartemen. Rega saben kamar ing Rencana Patron Wulan yaiku 24.95 GBP saben unit. Rega saben apartemen ing Rencana Patron Wulan yaiku 39.95 unit GBP. Ora ana diskon akeh ing rencana saben wulan.

Kanthi netepi Rencana Pelindung Tahunan, sampeyan bisa entuk manfaat saka diskon akeh amarga jumlah unit saya tambah. Contone, yen sampeyan mlebu sawetara atus ruangan, regane saben kamar bakal 4.95 GBP saben unit saben wulan. Kanggo apartemen, regane mudhun nganti 19.95 GBP saben unit saben wulan atusan unit.

Ya, Zeevou mung dikenani biaya saben unit saben wulan, lan ora ana biaya pangaturan, biaya latihan, ekstra, tambahan utawa baut.

Ya, kita nampa kabeh kertu kredit utama, kalebu AMEX, mula tambah jumlah kasebut!

Ora! Kaendahan Paket Wulanan sampeyan yaiku sampeyan bisa mbatalake kapan wae sing dibutuhake kanthi notifikasi sederhana 30 dina.

Ya, kita nyedhiyakake diskon akeh-akeh kanggo lengganan taunan. Yen luwih akeh unit sampeyan, luwih murah saben unit.

Kanggo dadi Patron Zeevou, klik jeneng pangguna ing pojok sisih tengen ndhuwur Zeevou Hub, klik ing Kontrak Kula, lan gawe perubahan sing dibutuhake.

Nggih Minangka tandha kapercayan kita babagan keunggulan sing ditawakake, sampeyan bakal ngidini sampeyan mbalekake yen sampeyan mutusake Zeevou dudu solusi sing pas kanggo sampeyan. Mula kabeh dhaptar mlebu duwe jaminan dhuwit bali 30 dina. Yen sampeyan milih mbatalake rencana Patron sajrone 30 dina, sampeyan bakal dibalekake.

Ora - sanajan Paket Tahunan, sampeyan mung setaun setaun, nanging sampeyan isih mbayar saben wulan.

Sawijining unit bisa uga kalebu apartemen utawa omah yen sampeyan nyewa dadi siji, utawa kamar sing kapisah yen sampeyan ngoperasekake wisma, kamar tidur & sarapan, utawa hotel.

Zeevou nawakake solusi end-to-end kanggo panyedhiya sewa apartemen lan liburan. Iki kalebu sistem manajemen properti (PMS), sistem reservasi pusat (CMS), manajer saluran (CM), lan macem-macem fitur migunani liyane sing biasane ora diwenehake dening piranti lunak perhotelan kayata manajemen tugas kanggo mbantu ngoperasikake operasi sampeyan kanthi maksimal. lan pangolahan pesenan sing efisien mbutuhake input minimal saka sampeyan dhewe.

Ora, ing Zeevou, kita bangga bisa ngladeni bisnis perhotelan kanthi global.

Yen sampeyan seneng karo pengalaman Zeevou lan pengin ndhukung kulawarga sing sampeyan gabung, sampeyan bisa ngrujuk kanca sampeyan menyang Zeevou lan entuk kredit 20 GBP kanggo sapa wae sing dadi Patron. Elinga yen amarga jaminan dhuwit bali 30 dina, kredit mung bakal ditrapake menyang akun sampeyan yen wektu kasebut wis kliwat sawise ndhaptar rujukan.

Strategi rega novel, kemungkinan anyar sing janjeni!

Disaranake ndhaptar rencana taunan Zeevou kanggo nikmati tarif diskon kanggo kabeh unit sampeyan. Amarga jumlah unit saya mundhak, tarif saben wulan mudhun. Kita wis nggawe sistem rega supaya manajemen properti bisa migunani lan migunani.

Isih ora yakin?

Ing Zeevou, kita nindakake cara sing beda banget! Pesen Demo Gratis karo kita lan salah sawijining Manajer Keterlibatan Mitra sing darmabakti lan grapyak bakal nuduhake sampeyan kepiye Zeevou ngilangi rasa nyeri sampeyan.

Dikunci ing kontrak?

Aja padha sumelang, kita uga duwe solusi. Zeevou bakal nutupi biaya piranti lunak kontrak apa wae sing ana (nganti regane biaya langganan Zeevou) mula sampeyan ora kudu lungguh ngenteni ngenteni kontrak saiki sadurunge ganti. Hubungi kita dina iki lan wiwiti ngrayakake Kebebasan sampeyan!

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris

Apa sampeyan ngerti

KANGGO KOWE

NGERTI IKI ...

Kabeh Panyekel Zeevou bisa nikmati akses premium menyang Akademi Zeevou gratis?

Dhuwit bali 30 dina

Kabeh dhaptar Plancong Zeevou duwe jaminan dhuwit bali 30 dina?

Diskon COVID-19

Sajrone pandemi COVID-19, sampeyan bisa mbayar saben wulan. Sanajan sampeyan milih Rencana Pelindung Tahunan?

Unit liyane diskon

Ing Rencana Patron Tahunan, luwih akeh unit sampeyan, luwih akeh dhuwit sing kudu dibayar saben unit?