Kita nyebabake keributan ing skala global!

Ora ana komisi maneh, ora ana wong tengah maneh.

(APARTEMEN / COTTAGES / HOMES)
(B & B / GUESTHOUSE / ROOT HOTEL)
Nilai tukar mata uang adhedhasar Bank Sentral Eropa lan bisa beda-beda gumantung. Regane mung indikatif.

Pilih rencana sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan

SUPREME
Dazzle
Entuk dhukungan premium lan khusus lan ngoptimalake bathi bisnis liwat solusi canggih.
saka £ 69 / unit / wulan
Kabeh fitur Blaze +
Konseling Pertumbuhan Pribadi
Rega Dinamis (2 taun muter)
Pesen cerdas
Alokasi Pembersih Otomatis
Optimisasi Pendhudhukan
Manajemen Tugas Cerdas
Persetujuan Kontraktor Otomatis
PRO
Blaze
Ukur bisnis sampeyan menyang standar kelas dunia kanthi alat otomatis utama lan minimalake kesalahan manungsa.
saka £ 38 / unit / wulan
Kabeh fitur Glow +
Dhukungan Bisnis Grup Cilik
Aturan Rating
Manajemen Priksa-metu
App Reresik
Pelaporan wektu nyata
OpenAPI
Manajemen Pangopènan
Kabeh Integrasi
Manajemen Tugas
Kursi Unlimited
Custom CSS
Rega Dinamis (30 dina muter)
Penting
Glow
Entuk akses menyang latihan wektu nyata lan tambahake turnover sampeyan kanthi maksimal pesenan.
saka £ 24 / unit / wulan
Kabeh fitur Spark +
Angkat Tangan
Onboard
Manajer Sukses Mitra
Inbox Unified
Sinkronisasi API 2 arah (200+ saluran)
Custom Domain
Premium Dhukungan
Akses Premium menyang Akademi Zeevou
BASIC
Spark
Gabung karo komunitas prewangan saka host sing padha kepengin ngoptimalake bisnis keramahan.
free
Dhukungan Komunitas
Situs web Pesenan Langsung
Proses Pesenan Otomatis
Vetting Tamu
Tautan Pembayaran Aman 3-D
Manajemen Check-in
Celengan Keamanan Otomatis
Ngluwihi Tetep
Tambah Upsell
E-mail otomatis
SMS otomatis
Kalender multi-unit
iCal Impor & Ekspor
Integrasi Gateway Pembayaran
Integrasi Harga Dinamis
Integrasi Pesen
Integrasi Perjanjian Sewa
Integrasi Langsung Zeevou
Integrasi Google Bisnisku
Materi Pembelajaran Online
Webinar & Masterminds

Kabeh rencana Kalebu fitur penting kasebut

Pangolahan Pesenan Otomatis

Priksa manawa saben pesenan centhang ing kabeh kothak, ora preduli saka ngendi.

Manajemen Check-in

Atur kabeh check-in - tombol tombol, kunci cerdas, utawa KeyNest - liwat Zeevou.

Situs web Pesenan Langsung

Ningkatake pesenan langsung karo situs web sing ramah SEO sing digabung karo alat analitik ndhuwur.

Tambah Upsell

Tambah bathi bathi kanthi adol produk lan layanan tambahan kanthi nggunakake tambahan Zeevou.

Sampeyan Ana Pitakon, Kita Wangsulan

Kita duwe rong set rega gumantung saka jinis unit kasebut. Kamar regane luwih murah tinimbang apartemen. Rega saben kamar ing Rencana Patron Wulan yaiku 24.95 GBP saben unit. Rega saben apartemen ing Rencana Patron Wulan yaiku 39.95 unit GBP. Ora ana diskon akeh ing rencana saben wulan.

Kanthi netepi Rencana Pelindung Tahunan, sampeyan bisa entuk manfaat saka diskon akeh amarga jumlah unit saya tambah. Contone, yen sampeyan mlebu sawetara atus ruangan, regane saben kamar bakal 4.95 GBP saben unit saben wulan. Kanggo apartemen, regane mudhun nganti 19.95 GBP saben unit saben wulan atusan unit.

Ya, Zeevou mung dikenani biaya saben unit saben wulan, lan ora ana biaya pangaturan, biaya latihan, ekstra, tambahan utawa baut.

Ya, kita nampa kabeh kertu kredit utama, kalebu AMEX, mula tambah jumlah kasebut!

Ora! Kaendahan Paket Wulanan sampeyan yaiku sampeyan bisa mbatalake kapan wae sing dibutuhake kanthi notifikasi sederhana 30 dina.

Ya, kita nyedhiyakake diskon akeh-akeh kanggo lengganan taunan. Yen luwih akeh unit sampeyan, luwih murah saben unit.

Kanggo dadi Patron Zeevou, klik jeneng pangguna ing pojok sisih tengen ndhuwur Zeevou Hub, klik ing Kontrak Kula, lan gawe perubahan sing dibutuhake.

Nggih Minangka tandha kapercayan kita babagan keunggulan sing ditawakake, sampeyan bakal ngidini sampeyan mbalekake yen sampeyan mutusake Zeevou dudu solusi sing pas kanggo sampeyan. Mula kabeh dhaptar mlebu duwe jaminan dhuwit bali 30 dina. Yen sampeyan milih mbatalake rencana Patron sajrone 30 dina, sampeyan bakal dibalekake.

Ora - sanajan Paket Tahunan, sampeyan mung setaun setaun, nanging sampeyan isih mbayar saben wulan.

Sawijining unit bisa uga kalebu apartemen utawa omah yen sampeyan nyewa dadi siji, utawa kamar sing kapisah yen sampeyan ngoperasekake wisma, kamar tidur & sarapan, utawa hotel.

Zeevou nawakake solusi end-to-end kanggo panyedhiya sewa apartemen lan liburan. Iki kalebu sistem manajemen properti (PMS), sistem reservasi pusat (CMS), manajer saluran (CM), lan macem-macem fitur migunani liyane sing biasane ora diwenehake dening piranti lunak perhotelan kayata manajemen tugas kanggo mbantu ngoperasikake operasi sampeyan kanthi maksimal. lan pangolahan pesenan sing efisien mbutuhake input minimal saka sampeyan dhewe.

Ora, ing Zeevou, kita bangga bisa ngladeni bisnis perhotelan kanthi global.

Yen sampeyan seneng karo pengalaman Zeevou lan pengin ndhukung kulawarga sing sampeyan gabung, sampeyan bisa ngrujuk kanca sampeyan menyang Zeevou lan entuk kredit 20 GBP kanggo sapa wae sing dadi Patron. Elinga yen amarga jaminan dhuwit bali 30 dina, kredit mung bakal ditrapake menyang akun sampeyan yen wektu kasebut wis kliwat sawise ndhaptar rujukan.

Strategi rega novel, kemungkinan anyar sing janjeni!

Disaranake ndhaptar rencana taunan Zeevou kanggo nikmati tarif diskon kanggo kabeh unit sampeyan. Amarga jumlah unit saya mundhak, tarif saben wulan mudhun. Kita wis nggawe sistem rega supaya manajemen properti bisa migunani lan migunani.

Isih ora yakin?

Ing Zeevou, kita nindakake cara sing beda banget! Pesen Demo Gratis karo kita lan salah sawijining Manajer Keterlibatan Mitra sing darmabakti lan grapyak bakal nuduhake sampeyan kepiye Zeevou ngilangi rasa nyeri sampeyan.

Dikunci ing kontrak?

Aja padha sumelang, kita uga duwe solusi. Zeevou bakal nutupi biaya piranti lunak kontrak apa wae sing ana (nganti regane biaya langganan Zeevou) mula sampeyan ora kudu lungguh ngenteni ngenteni kontrak saiki sadurunge ganti. Hubungi kita dina iki lan wiwiti ngrayakake Kebebasan sampeyan!

"… Wis kabeh sing sampeyan butuhake saka kode kunci, jadwal reresik, email otomatis lan liya-liyane ..."

Cara Watson-Hunt

"… Bisa Book demonstrasi jam lengkap minangka wiwitan lelaku Zeevou ..."

Dave Hitchings

“… Cukup, Zeevou nggawe gampang banget! Cepet, gampang banget digunakake…. ”

Nicola McManus

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris