Kebijakan Privasi Zeevou

Zeevou minangka jeneng dagang Zeevou Ltd. Kebijakan privasi iki bakal nerangake kepiye organisasi nggunakake data pribadi sing dikumpulake saka sampeyan nalika nggunakake situs web.

 

Topik

Apa data sing dikoleksi?

Kepiye carane ngumpulake data sampeyan?

Kepiye cara nggunakake data sampeyan?

Kepiye cara nyimpen data sampeyan?

Marketing

Apa hak perlindungan data sampeyan?

Apa cookie?

Kepiye cara nggunakake cookie?

Jinis cookie apa sing digunakake?

Cara ngatur cookie sampeyan

Kebijakan privasi situs web liyane

Owahi kabijakan privasi kita Cara ngubungi kita

Cara ngubungi pejabat sing cocog

Apa data sing dikoleksi?

Zeevou nglumpukake data ing ngisor iki:

Informasi identifikasi pribadi (jeneng, alamat email, nomer telpon, alamat omah, jenis kelamin, tanggal lair, lsp)

Dokumen Identifikasi sing diterbitake pemerintah

Kabangsan

Tandha Elektronik

Nomer registrasi kendaraan sampeyan (ing endi parkir wis dipesen)

Jeneng tamu liyane (yen umure luwih saka 16 taun)

Informasi babagan syarat akomodasi kayata anggaran, jangka panjang lan jinis akomodasi

    Informasi liyane kaya sing kita pikirake perlu lan / utawa dibutuhake ing Perintah Imigrasi (Hotel Records) 1972 utawa undang-undang lokal sing relevan

  • alamat IP
  • Informasi geolokasi
  • Informasi nglacak sing diwenehake marang kita liwat mitra pariwara utawa mitra rujukan.

Informasi analitis babagan panggunaan Layanan lan interaksi karo antarmuka Layanan

Kepiye carane ngumpulake data sampeyan?

Sampeyan langsung nyedhiyakake Zeevou kanthi paling akeh data sing dikumpulake. Kita nglumpukake data lan ngolah data nalika:

Ndhaptar online utawa pesen kanggo produk utawa layanan apa wae.

Tindakake survey pelanggan kanthi sukarela utawa wenehi tanggapan babagan papan pesen utawa liwat email.

Gunakake utawa ndeleng situs web liwat cookie browser.

Gunakake aplikasi seluler kita.

Hubungi kita liwat telpon.

Zeevou uga bisa nampa data kanthi ora langsung saka sumber ing ngisor iki:

Pesen liwat reseller produk utawa layanan sing dikelola liwat platform.

Pariwara utawa mitra rujukan nalika ngeklik link kanggo dirujuk menyang situs utawa aplikasi seluler.

Yen pasangan garwane utawa pihak katelu liyane wis memesan apartemen kanggo sampeyan, bisa uga informasi pribadi kasebut ing ndhuwur ditemokake (minangka agen pesenan kanggo sampeyan) lan ora langsung saka sampeyan.

Ing babagan pesenan ora langsung, sampeyan isih bisa njaluk langsung verifikasi informasi pribadi kaya sing dianggep perlu kanggo nyedhiyakake apartemen kanggo sampeyan.

Kepiye cara nggunakake data sampeyan?

Zeevou nglumpukake data sampeyan supaya bisa:

Nyedhiyakake dhukungan, nangani keluhan, lan ngubungi sampeyan nalika kita yakin prelu

Proses pesen lan atur akun sampeyan.

Kirimake email karo sampeyan penawaran khusus kanggo produk lan layanan liyane sing dianggep bisa disenengi.

Nyegah penipuan.

Mbantu panyedhiya layanan utawa produk sing dhaptar liwat Zeevou kanggo nyegah pesenan saka pelanggan sing menehi ancaman tumrap bisnis.

Nuduhake informasi sing relevan karo pihak liya sing nggunakake Zeevou kanggo memenuhi pesanan sampeyan.

Analisis pola lan tren ing pesenan.

Ngoperasikake Layanan lan nyedhiyakake fitur lan fungsionalitas

Ngirim kabar, pesen, komunikasi lan woro-woro sing ana gandhengane karo Layanan

Ngapikake lan ngatur layanan lan ngembangake layanan anyar

Nguatake Syarat lan Kebijakan iki lan nyegah penyalahgunaan Layanan

Nindakake undang-undang sing ditrapake lan ngewangi lembaga penegak ukum lan panguwasa sing kompeten, yen kita yakin prelu utawa dijaluk; lan

Tumindak apa wae tumindak ing kasus regejegan sing ana gandhengane karo sampeyan, gegayutan utawa gegayutan karo Layanan

Tindakake kegiatan penjualan langsung ing kasus sing ditrapake kanthi sah lan kapentingan.

Nyedhiyakake rincian konten lan lokasi ing webinar utawa acara sing sampeyan lebokake.

Mbales 'Hubungi kula' utawa formulir web liyane sing wis ngrampungake ing salah sawijining situs web Zeevou (kayata ndownload papan putih).

Tututi panjaluk sing mlebu (dhukungan pelanggan, email, obrolan, utawa telpon).

Menehi sampeyan akses lan layanan sing gegandhengan karo nyoba gratis aplikasi Zeevou.

Nyedhiyakake akses menyang portal Dhukungan Pelanggan utawa situs web.

Nindakake kewajiban kontrak kayata konfirmasi pesanan, rincian lisensi, invoice, pangeling, lan liya-liyane. Kontrak kasebut bisa uga karo Zeevou langsung utawa karo mitra Zeevou.

Menawa pengiriman notifikasi babagan layanan kita (pesen sistem).

Hubungi sampeyan kanggo nindakake survey babagan mratelakake panemume babagan produk lan layanan.

Kanthi menehi pesen, sampeyan setuju manawa Zeevou bisa nuduhake data karo perusahaan mitra supaya bisa menehi produk lan layanane.

Panyedhiya layanan utawa produk sing didaftar liwat Zeevou (yen sampeyan pesen langsung utawa minangka bagean saka urutan paket)

Mitra teknologi sing gabung karo kita

Pesen sing sampeyan alamatake menyang pangguna liyane saka Layanan bakal dikirim

Kita bisa nggunakake informasi sing dikoleksi, kayata ing ndhuwur, kanggo nyusun informasi anonim utawa gabungan. Kita bisa nuduhake, adol utawa komunikasi liyane lan nyedhiyakake informasi anonim utawa gabungan kasebut menyang pihak katelu liyane, miturut kabijaksanaan kita dhewe. Nanging, kita ora bakal sengaja nuduhake informasi kanthi sengaja utawa sengaja sing bisa digunakake kanggo mbukak identitas sampeyan tanpa idin.

Nalika Zeevou ngolah pesenan sampeyan, bisa ngirim data menyang, lan uga nggunakake informasi sing diasilake saka, agensi referensi kredit kanggo nyegah tuku palsu.

Kepiye cara nyimpen data sampeyan?

Zeevou nyimpen data sampeyan kanthi aman ing Google Cloud Server.

Zeevou bakal nyimpen kabeh data sampeyan sajrone 5 taun sawise langganan pungkasan utawa interaksi karo kaca utawa layanan. Sawise periode wektu iki kadaluwarsa, kita bakal mbusak data sampeyan kanthi mbusak kabeh jejak digital saka basis data.

Marketing

Zeevou pengin ngirim informasi babagan produk lan layanan sing dikepengini sampeyan pengin, uga perusahaan mitra.

Yen sampeyan wis setuju nampa pemasaran, sampeyan bisa uga mengko milih mengko.

Sampeyan duwe hak kapan wae kanggo mungkasi Zeevou ngontak sampeyan kanggo tujuan pemasaran.

Yen sampeyan ora pengin dikontak maneh kanggo tujuan pemasaran, kirim email menyang info@zeevou.com.

Apa hak perlindungan data sampeyan?

Zeevou pengin priksa manawa sampeyan wis ngerti kabeh hak proteksi data. Saben pangguna duwe hak ing ngisor iki:

Hak akses - Sampeyan duwe hak njaluk Zeevou salinan data pribadi sampeyan. Kita bisa uga dikenani biaya sithik kanggo layanan iki.

Hak kanggo mbenerake - Sampeyan duwe hak njaluk Zeevou mbenerake informasi sing sampeyan yakin ora akurat. Sampeyan uga duwe hak njaluk Zeevou kanggo ngrampungake informasi sing sampeyan yakin durung lengkap.

Hak kanggo erasure - Sampeyan duwe hak njaluk Zeevou mbusak data pribadi, kanthi katemton tartamtu.

Hak kanggo matesi proses - Sampeyan duwe hak njaluk Zeevou matesi pamrosesan data pribadi, kanthi katemton tartamtu.

Hak kanggo obyek diproses - Sampeyan duwe hak kanggo mbantah pangolahan data pribadi Zeevou, ing kahanan tartamtu.

Portabilitas data - Sampeyan duwe hak njaluk Zeevou ngirim data sing wis dikoleksi menyang organisasi liyane, utawa langsung menyang sampeyan, kanthi syarat tartamtu.

Yen sampeyan njaluk panjaluk, sewulan kudu menehi tanggepan marang sampeyan. Yen sampeyan pengin nggunakake hak kasebut, hubungi kami liwat email: info@zeevou.com

Hubungi kita ing: +44 (0) 800 955 3 966

Utawa nulis kanggo kita ing: 1st Floor Kensington Chambers, 46/50 Kensington Pl, St Helier JE4 0ZE, Jersey

Cookies

Cookie minangka file teks sing dilebokake ing komputer kanggo nglumpukake informasi log Internet standar lan informasi prilaku pengunjung. Nalika ngunjungi situs web, bisa uga nglumpukake informasi saka sampeyan kanthi otomatis liwat cookie utawa teknologi sing padha

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak allaboutcookies.org.

Kepiye cara nggunakake cookie?

Zeevou nggunakake cookie kanthi macem-macem cara kanggo nambah pengalaman ing situs web utawa aplikasi, kalebu:

Nggawe sampeyan mlebu

Ngerti carane sampeyan nggunakake situs web

Nglacak kunjungan sampeyan menyang situs iki

Ngenali kegiatan online yen sampeyan ngetutake telpon

Jinis cookie apa sing digunakake?

Ana macem-macem jinis cookie, nanging situs web utawa app nggunakake:

Fungsionalitas - Zeevou nggunakake cookie kasebut supaya bisa ngerti sampeyan ing situs web lan ngelingi preferensi sing dipilih sadurunge. Iki bisa nyakup basa sing sampeyan seneng lan lokasi sing ana. Campuran cookie pihak katelu lan pihak katelu digunakake.

Pariwara - Zeevou nggunakake cookie kasebut kanggo nglumpukake informasi babagan riko situs web, konten sing sampeyan deleng, tautan sing sampeyan tindakake lan informasi babagan browser, piranti, lan alamat IP sampeyan. Zeevou kadang nuduhake sawetara aspek winates saka data iki karo pihak katelu kanggo tujuan pariwara. Kita uga bisa nuduhake data online sing dikumpulake liwat cookie karo mitra pariwara. Iki tegese nalika ngunjungi situs web liyane, sampeyan bisa ditampilake pariwara adhedhasar pola browsing ing situs web.

Cara ngatur cookie

Sampeyan bisa nyetel browser supaya ora nampa cookie, lan situs web ing ndhuwur ngandhani babagan cara mbusak cookie saka browser. Nanging, ing sawetara kasus, sawetara fitur situs web bisa uga ora asil.

Kebijakan privasi situs web liyane

Situs web Zeevou ngemot link menyang situs web liyane. Kebijakan privasi kita mung ditrapake kanggo situs web, dadi yen sampeyan ngeklik link menyang situs web liya, sampeyan kudu maca kabijakan privasi.

Owahan kabijakan privasi kita

Zeevou njaga kabijakan privasi supaya ditinjau rutin lan nggawe update ing kaca web iki. Kebijakan privasi iki pungkasan dianyari tanggal 3 Maret 2019.

Cara kontak kita

Yen sampeyan duwe pitakon babagan kabijakan privasi Zeevou, data sing dicekel sampeyan, utawa sampeyan pengin nggunakake salah sawijining hak perlindungan data, aja ragu-ragu hubungi kami.

Kirimake kita ing: info@zeevou.com

Hubungi kita: +44 (0) 800 955 3 966

Utawa nulis kanggo kita ing: 15 Sherbourne Close, Cambridge, UK CB4 1RT

Cara ngubungi otoritas sing cocog

Yen sampeyan pengin nglaporake keluhan utawa yen sampeyan ngrasakake Zeevou durung ngatasi kekarepan sampeyan kanthi cara sing memuaskan, sampeyan bisa hubungi Kantor Komisioner Informasi nggunakake link ing ngisor iki.

https://ico.org.uk/make-a-complaint/your-personal-information-concerns/

Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris