fbpx

Peta Situs Zeevou

Zeevou's Roadmap kebak fitur lan kejutan sing nyenengake. Kita terus-terusan ngupayakake dadi industri utama kanthi nambah penawaran lan meksa watesan apa sing bisa ditindakake.

Barang-barang ing roadmap pangembangan fitur kita diprioritasake adhedhasar umpan balik sing dipikolehi saiki partners. Kita nganakake Forum Inang Mitra telung minggu, ing ngendi kita melu Host Mitra lan nyoba ngerteni fitur sing paling penting kanggo dheweke. Adhedasar iki, kita nyoba supaya bisa ngrasakake tugas sing dibutuhake kanthi luwih cepet, lan nggunakake iki kanggo menehi informasi babagan urutan sing digunakake kanggo fitur ing rilis sabanjure.

Sajrone jangka panjang, kita ngarep-arep bisa nggawe sistem sing bakal ngidini kita demokratisake proses iki kanthi luwih adoh lan nglacak minat ing macem-macem fitur.

Tim Pesulap kita efektif banget ing tumindak. We wis nggabungake sawetara bakat paling apik ing njaba, lan wis nggawe loro tim pangembang sing bisa digunakake miturut metodologi framework Scrum. Duwe rong tim pangembang khusus ing omah tegese kita bisa adaptasi kanthi cepet kanggo ngganti syarat pasar, lan nanggapi kanthi efektif karo panjaluk pangguna. Kita makarya ing siklus telung minggon sing diarani sprint, lan kita nganyari peta dalan minangka sprint kanggo menehi ide babagan apa sing lagi ditindakake ing sprint saiki (kanthi label "Develop"), apa sing diteliti supaya bisa dibangun alat sing paling apik kanggo kasus panggunaan sing nyoba dilayani (kanthi label "Riset"), apa sing dijadwalake "Sabanjure" (3-6 sprint saiki), lan "Ora suwe" (7-12 sprint adoh).

Kita nyoba supaya dadi transparan sing bisa digunakake, kaya ngono, kita nerbitake Roadmap supaya bisa dideleng kabeh wong. Peta dalan iku lincah lan fleksibel, tegese kita bisa mutusake masalah yen kita mutusake prioritas bakal diganti. Bagean sabanjure lan ora suwe mula indikatif. Kolom "Ing Kemajuan" nyelehake apa sing wis ditemtokake minangka target kanggo nggayuh sprint saiki. Sanajan ora bisa janji manawa kabeh fitur bakal dikirim saben sprint, kita kudu ngupayakake supaya bisa nggayuh target sing bakal ditemtokake.

Yen sampeyan duwe saran, coba gabung karo Forum Host Mitra sabanjure. Kanggo video panjelasan ringkes babagan Zeevou, klik kene.

rauh

Ngidini otomatis babagan syarat pembayaran lan kabijakan pembatalan.

Tambah pajak minangka konsep kanggo pesenan lan tambahan.

Ngidini ngowahi tanggal sing diblokir dadi pesenan.

Nggabungake Zeevou karo Quickbooks Online.

  • Mungkasi adol & mungkasi email konfirmasi pesenan sing dipicu nalika persiyapan.
  • Ngaktifake kanggo pemetaan multi-pesenan kanggo pesenan jinis unit sing durung dipetakan.

Gabungan profil tamu kanthi manual.

Ngidini pambusakan pesenan.

Kita bakal nggarap fitur sing disetel supaya sampeyan bisa menehi tugas kanggo personel pangopènan lan supaya bisa ndeleng lan nganyari babagan kemajuane liwat aplikasi seluler.

Ngidini admin organisasi kanggo ngganti jeneng organisasi dhewe.

Ngaktifake ngilangi deposit keamanan lan / utawa aturan verifikasi ID kanggo tamu sing ana gandhengane karo perusahaan tartamtu.

Sabanjure

Mbangun sistem kabar supaya pangguna dikabari ing web lan seluler kanggo macem-macem acara.

  • Ngaktifake kloning Aturan Trigger
  • Tambah aturan pemicu adhedhasar tamu
  • Tambah aturan pemicu adhedhasar tugas
  • Aktifake kondisi dina saben minggu
  • Tambah pesenan sing ora dialokasikan minangka variabel
  • Tinjau kesalahan ejaan ing template email default sing ana
  • Sederhana nggawe template email khusus merek
  • Gawe templat pre-check-out default lan post-out

Ngidini nggawe tugas khusus lan ngatur tugas sing luwih apik.

Ngidini pesenan klompok kanthi istilah macem-macem unit kanggo tanggal sing padha, uga pesenan Mon-Jum sing bola-bali. Ngaktifake gabungan invoice kanggo macem-macem pesenan dadi siji pesenan.

Tampilake pengaruh Aturan Rating lan Rateplans Anak ing Kalender R&A.

Ngidini turunan tarif ing antarane Plans Rate.

Research

Rancang maneh kaca pesenan kanggo nyedhiyakake antarmuka sing luwih pangguna.

Gawe rong status pesenan anyar - pitakon lan kuotasi. Enquiry ngirim ora ngalangi kasedhiyan, nanging penawaran kasebut kudune.

Ngidini host kanggo nggawe, ndeleng, lan ngedit pesenan kanthi seluler.

  • Nggawe luwih gampang kanggo nemtokake tambahan reresik kanggo saben jinis unit
  • Otomatisake proses pambayaran kanggo tambahan sing mbutuhake persetujuan admin
  • Batesi adol check-in awal lan tambahan check-out pungkasan kanggo ganti dina sing padha

Rancang maneh kaca asil telusuran kanggo situs web pesenan langsung.

Negara, kutha lan kaca tujuan desain anyar

Nambah fungsi reresik kaca lan nggawe pangguna-loropaken.

Mbangun

Nyedhiyakake antarmuka pelaporan sing luwih maju.

Ngidini Pesenan lan Tanggal Pemblokiran nggawe Seret & Selehake ing Kalender Pesenan.

Rancang maneh dhaptar dhaptar kanggo nyedhiyakake antarmuka sing luwih pangguna.

Rancang maneh kaca ngarep kanggo situs web pesenan langsung.

Desain ulang kaca properti kanggo situs web pesenan langsung.

Duwe integrasi karo Remotelock.

Alpha

Aplikasi seluler kanggo ngidini host ngatur komunikasi nalika mbukak liwat aplikasi seluler.

beta

  • Ngidini nyetel aturan adhedhasar macem-macem kahanan kanggo ngowahi rega kanthi dinamis, minimal & maksimal nginep, ngatur bocah yatim piatu, lan nutup tanggal puncak ing saluran.

Nambah kacepetan mbukak kanggo macem-macem kaca situs web pesenan langsung.

  • Kirim konfigurasi amben kanggo saben pesenan menyang pembantu rumah tangga
  • Tambahake kemampuan kanggo nambah cathetan kanggo saben tugas sing dikirim menyang pembantu rumah tangga
  • Ngidini kustomisasi wektu nalika kabar dikirim menyang petugas omah kanggo tugas anyar

Desain ulang dashboard ing Zeevou Hub kanggo nyedhiyakake KPI lan widget tambahan.

  • Kothak Pesen Bersatu kanggo ngatur komunikasi liwat email, SMS lan olahpesen Airbnb kanthi pusat karo tamu lan pangguna liyane.
Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris