en

Peta Situs Zeevou

Zeevou's Roadmap kebak fitur lan kejutan sing nyenengake. Kita terus-terusan ngupayakake dadi industri utama kanthi nambah penawaran lan meksa watesan apa sing bisa ditindakake.

Barang-barang ing roadmap pangembangan fitur kita diprioritasake adhedhasar umpan balik sing dipikolehi saiki Patron. Kita nganakake Forum Inang Mitra telung minggu, ing ngendi kita melu Host Mitra lan nyoba ngerteni fitur sing paling penting kanggo dheweke. Adhedasar iki, kita nyoba supaya bisa ngrasakake tugas sing dibutuhake kanthi luwih cepet, lan nggunakake iki kanggo menehi informasi babagan urutan sing digunakake kanggo fitur ing rilis sabanjure.

Sajrone jangka panjang, kita ngarep-arep bisa nggawe sistem sing bakal ngidini kita demokratisake proses iki kanthi luwih adoh lan nglacak minat ing macem-macem fitur.

Tim Pesulap kita efektif banget ing tumindak. We wis nggabungake sawetara talenta paling apik ing njaba, lan wis nggawe loro tim pangembang sing bisa digunakake miturut metodologi framework Scrum. Duwe rong tim pangembang khusus ing omah tegese kita bisa adaptasi kanthi cepet kanggo ngganti syarat pasar, lan nanggapi kanthi efektif karo panjaluk pangguna. Kita kerja ing siklus telung minggu sing diarani sprint, lan kita nganyari peta dalan dadi sprint kanggo menehi ide babagan apa sing lagi ditindakake ing sprint saiki (kanthi label "In Progress"), apa sing dijadwalake "Sabanjure" (1- 3 sprint saiki), lan "Ora suwe" (4-12 langsung).

Kita nyoba supaya dadi transparan sing bisa digunakake, kaya ngono, kita nerbitake Roadmap supaya bisa dideleng kabeh wong. Peta dalan iku lincah lan fleksibel, tegese kita bisa mutusake masalah yen kita mutusake prioritas bakal diganti. Bagean sabanjure lan ora suwe mula indikatif. Kolom "Ing Kemajuan" nyelehake apa sing wis ditemtokake minangka target kanggo nggayuh sprint saiki. Sanajan ora bisa janji manawa kabeh fitur bakal dikirim saben sprint, kita kudu ngupayakake supaya bisa nggayuh target sing bakal ditemtokake.

Yen sampeyan duwe saran, coba gabung karo Forum Host Mitra sabanjure. Kanggo video panjelasan ringkes babagan Zeevou, klik kene.

Ing Progress

Luwih fleksibel babagan cara ngatur Lengganan Zeevou, kalebu upgrade / downgrade, pangowahan kanggo rincian tagihan, lsp.

  • Ngidini nyetel aturan adhedhasar macem-macem kahanan kanggo ngowahi rega kanthi dinamis, minimal & maksimal nginep, ngatur bocah yatim piatu, lan nutup tanggal puncak ing saluran.
  • Nggawe luwih gampang kanggo nemtokake tambahan reresik kanggo saben jinis unit
  • Otomatisake proses pambayaran kanggo tambahan sing mbutuhake persetujuan admin
  • Batesi adol check-in awal lan tambahan check-out pungkasan kanggo ganti dina sing padha
  • Mungkasi adol & mungkasi email konfirmasi pesenan sing dipicu nalika persiyapan.
  • Ngaktifake kanggo pemetaan multi-pesenan kanggo pesenan jinis unit sing durung dipetakan.
  • Kirim konfigurasi amben kanggo saben pesenan menyang pembantu rumah tangga
  • Tambahake kemampuan kanggo nambah cathetan kanggo saben tugas sing dikirim menyang pembantu rumah tangga
  • Ngidini kustomisasi wektu nalika kabar dikirim menyang petugas omah kanggo tugas anyar
  • Tinjau kesalahan ejaan ing template email default sing ana
  • Sederhana nggawe template email khusus merek
  • Gawe templat pre-check-out default lan post-out

Tambah pajak minangka konsep kanggo pesenan lan tambahan.

Nambah kacepetan mbukak kanggo macem-macem kaca situs web pesenan langsung.

Sabanjure

Aplikasi seluler dhasar kanggo ngidini host ngatur pamesanan nalika liwat aplikasi seluler.

  • Tambah kolom liyane supaya bisa dirungokake ing riwayat pangowahan

Ngidini nggawe tugas khusus lan ngatur tugas sing luwih apik.

Nggabungake Zeevou karo Quickbooks Online.

Ngidini otomatis babagan syarat pembayaran lan kabijakan pembatalan.

Tampilake jumlah total bengi sing dipesen, jumlah wengi sing kasedhiya, lan rata-rata suwene wektu nginep ing wektu sing dipilih. Ngidini laporan kasebut bisa mbukak luwih saka siji wulan sekaligus lan tampilake perbandingan perbandingan grafik saben wulan.

Ngidini ngowahi tanggal sing diblokir dadi pesenan.

rauh

Ngidini pesenan klompok kanthi istilah macem-macem unit kanggo tanggal sing padha, uga pesenan Mon-Jum sing bola-bali. Ngaktifake gabungan invoice kanggo macem-macem pesenan dadi siji pesenan.

  • Ngaktifake kloning Aturan Trigger
  • Tambah aturan pemicu adhedhasar tamu
  • Tambah aturan pemicu adhedhasar tugas
  • Aktifake kondisi dina saben minggu
  • Tambah pesenan sing ora dialokasikan minangka variabel

Kemampuan kanggo Klone unit.

Gabungan profil tamu kanthi manual.

Tingkatake kemitraan Stripe menyang OAuth 2.0.

Ngidini pambusakan pesenan.

Kita bakal nggarap fitur sing disetel supaya sampeyan bisa menehi tugas kanggo personel pangopènan lan supaya bisa ndeleng lan nganyari babagan kemajuane liwat aplikasi seluler.

Ngidini admin organisasi kanggo ngganti jeneng organisasi dhewe.

Nyedhiyakake link menyang pesenan ing OTA ing email konfirmasi Zeevou kanggo pesenan anyar.

Gawe rong status pesenan anyar - pitakon lan kuotasi. Enquiry ngirim ora ngalangi kasedhiyan, nanging penawaran kasebut kudune.

Gawe fitur kanggo nuntun host sing gabung karo Zeevou liwat proses panyiapan.

Ngidini pambusakan tambahan.

Ngidini kustomisasi ing format tanggal ekspor CSV / Excel.

Ngapikake algoritma telusuran kanggo situs web pesenan kanggo nampilake ora mung pencocokan jeneng kutha, nanging uga nampilake properti ing sacedhake tembung telusuran / kode pos sing digoleki.

Kita bakal ngupayakake nambah kacepetan mbukak situs web pesenan.

Ngidini kanggo pangaturan tambahan sing kudu digawe maneh nalika nambah pesenan.

Ngidini kanggo mateni jinis unit.

Ngidini pambusakan unit lan jinis unit ing kahanan tartamtu.

Priksa manawa alamat bangunan digunakake tinimbang alamat properti kanggo bangunan kanthi macem-macem properti (kanthi alamat beda).

Gawe kaca kanggo ngidini tamu lengganan email pemasaran.

Ngaktifake ngilangi deposit keamanan lan / utawa aturan verifikasi ID kanggo tamu sing ana gandhengane karo perusahaan tartamtu.

Ngidini nggawe Tim ing profil staf.

Ngidini distribusi kiriman blog liwat Zeevou Direct.

  • Ngidini kanggo ngekspor Kalender R&A.
  • Ngaktifake tanggal ireng kanggo ora kalebu tanggal tartamtu saka promosi.
  • Aktifake tanggal ganti tanggal ing Kalender R&A.
  • Ngaktifake blok latar mburi supaya bisa mblokir tanggal sanajan tumpang tindih karo pesenan sing ana.
  • Temtokake windows pesenan sadurunge kanthi wektu sing ora dikepengini.
  • Ngidini spesifikasi R&A kanthi saluran.
  • Blokir otomatis x dina sawise mriksa.
  • Ngidini kustomisasi biaya tamu tambahan ing wayah wengi.
  • Ngidini nyaring miturut tanggal sing ditrapake ing log kasedhiyan.
Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris