fbpx

Ketentuan Layanan Zeevou

Ketentuan Layanan iki dimaksudake kanggo nerangake kewajiban kita minangka panyedhiya layanan lan Kewajiban sampeyan minangka pelanggan.

 

Sugeng rawuh ing Zeevou, layanan manajemen akuntansi lan finansial pribadi sing dirancang khusus kanggo bisnis cilik. Ketentuan Layanan iki dimaksudake kanggo nerangake kewajiban kita minangka panyedhiya layanan lan Kewajiban sampeyan minangka pelanggan. Mangga diwaca kanthi tliti.

Syarat-syarat kasebut kaiket babagan panggunaan Layanan lan ditrapake kanggo sampeyan wiwit Zeevou menehi akses menyang Layanan kasebut.

Layanan bakal suwe saya apik adhedhasar saran saka pangguna. Syarat kasebut ora dimaksudake kanggo njawab saben pitakon utawa alamat saben masalah sing ditrapake nggunakake Layanan. Zeevou duwe hak kanggo ngowahi syarat-syarat kasebut kapan wae, efektif nalika ngirim istilah sing wis dimodifikasi lan Zeevou bakal ngupayakake komunikasi pangowahan kasebut liwat Sampeyan liwat email utawa kabar liwat situs web. Sampeyan bisa uga Ketentuan Layanan bakal ganti suwe-suwe. Sampeyan kewajiban kanggo njamin manawa Sampeyan wis maca, ngerti lan setuju karo syarat paling anyar sing kasedhiya ing situs web kasebut.

Kadhangkala Zeevou bisa uga nggawe pangowahan menyang Perjanjian amarga alasan sing valid, kayata nambah fungsi utawa fitur sing ana utawa nambah fungsi utawa fitur anyar menyang Layanan, ngetrapake kemajuan ilmu pengetahuan lan teknologi, lan penyesuaian teknis sing cukup kanggo Layanan, supaya operasional utawa keamanan Layanan, lan kanggo alasan hukum utawa peraturan. Nalika Zeevou nggawe pangowahan material ing Perjanjian, kita bakal menehi kabar babagan sing cocog miturut kahanan, kayata, kanthi nampilake kabar penting utawa njaluk kesepakatan ing Layanan utawa ngirim email menyang Sampeyan. Ing sawetara kasus, Zeevou bakal menehi notifikasi sadurunge, lan nggunakake Layanan kanthi terus sawise pangowahan, bakal Ditampa pangowahan kasebut. Mula, priksa manawa Sampeyan maca kabar kasebut kanthi tliti. Yen Sampeyan ora pengin terus nggunakake Layanan miturut versi Perjanjian anyar, Sampeyan bisa uga ngakeni akun Sampeyan kanthi ngirim email menyang kita sukses@zeevou.com.

Zeevou bakal ngupayakake supaya Layanan tetep operasional. Nanging, sawetara kesulitan teknis, pangopènan utawa pangujian, utawa pembaruan sing dibutuhake kanggo nggambarake owah-owahan ing hukum lan persyaratan peraturan sing relevan, bisa uga, sawayah-wayah, nyebabake gangguan sementara. Zeevou duwe hak, sacara periodik lan kapan wae, kanggo ngowahi utawa mandheg, sementara utawa permanen, fungsi lan fitur Layanan, kanthi kabar sadurunge yen bisa, kabeh ora duwe tanggung jawab marang sampeyan, kajaba yen dilarang dening ukum, amarga ana sebab sing sah kayata yen ana gangguan asli, modifikasi, utawa mandhegake Layanan utawa fungsi utawa fitur apa wae, utawa kudu ndandani, njaga utawa ngapikake fungsi utawa fitur sing ana, utawa kanggo nambah fungsi utawa fitur anyar menyang Layanan, utawa kanggo ngetrapake kemajuan ing ilmu pengetahuan lan teknologi utawa priksa operasional utawa keamanan Layanan, alasan hukum lan peraturan.

Kanthi ndhaptar nggunakake Layanan Sampeyan ngakoni manawa Sampeyan wis maca lan ngerti Katentuan kasebut lan Kebijakan Privasi (kasedhiya ing https://zeevou.com/privacy-policy/) sing nerangake kepiye proses data pribadi. Sampeyan uga ngakoni manawa Sampeyan duwe wewenang tumindak kanggo sapa wae sing nggunakake Layanan kasebut. Sampeyan dianggep wis setuju karo Ketentuan iki kanggo entitas apa wae sing nggunakake Layanan kasebut.

1. Definisi

"Perjanjian"

tegese Katentuan Layanan iki.

"Biaya Akses"

tegese ragad saben wulan (ora kalebu pajak lan beya) sing kudu dibayar Sampeyan miturut Jadwal Fees.

"Informasi Rahasia"

kalebu kabeh informasi sing diijolake ing antarane pihak-pihak menyang Perjanjian iki, kanthi nulis, elektronik utawa lisan, kalebu Layanan nanging ora kalebu informasi sing kasedhiya, utawa dadi, kasedhiya kanggo umum kajaba liwat pambocoran sing ora sah dening pihak liyane.

"Data"

tegese data utawa konten sing diinput dening Sampeyan utawa kanthi panguwasa menyang situs web.

“Jadwal beya”

tegese informasi sing ana gandhengane karo lengganan lan tagihan sing ditemtokake ing langganan Zeevou lan kaca tagihan ing situs, utawa kaca liyane ing situs web sing dikabari dening Zeevou, sing bisa dianyari utawa diowahi dening Zeevou.

"Hak Kepemilikan Intelektual"

tegese paten, merek dagang, tandha layanan, hak cipta, hak moral, pas ing desain, pengetahuan lan hak properti intelektual utawa industri liyane, ing endi wae ing jagad iki kadaptar utawa ora.

"Layanan"

tegese layanan manajemen perhotelan sing kasedhiya (amarga bisa diganti utawa dianyari saka wektu kanggo wektu dening Zeevou) liwat situs web.

"Situs Web"

tegese situs Internet ing domain zeevou.com utawa situs liyane sing dioperasikake Zeevou.

"Zeevou"

tegese Zeevou Limited, dilebokake lan didaftar ing Jersey kanthi nomer registrasi 132351 ing 1st Floor Kensington Chambers, 46/50 Kensington Pl, St Helier JE4 0ZE, Jersey, Channel Islands.

"Pangguna sing diundang"

tegese sapa wae wong utawa entitas, liyane saka Pelanggan, sing nggunakake Layanan kanthi wewenang saka Pelanggan saka wektu kanggo wektu.

"Pelanggan"

tegese wong sing ndhaptar nggunakake Layanan, lan, yen idin konteks, kalebu entitas sing jenenge wong kasebut ndhaptar nggunakake Layanan.

"Sampeyan"

tegese Pelanggan, lan ing endi kontes ngidini, pangguna sing diundang. "Sampeyan" duwe teges sing cocog.

"Konten Anggota"

tegese konten sing ditambahake utawa diunggahake Sampeyan menyang Layanan lan digunakake kanggo tujuan pemasaran utawa makili produk utawa layanan kalebu, nanging ora winates, gambar, deskripsi, fasilitas, lan ulasan.

2. Panganggone Piranti Lunak

Zeevou menehi hak kanggo ngakses lan nggunakake Layanan liwat situs web kanthi peran pangguna tartamtu sing kasedhiya kanggo Sampeyan miturut jinis langganan Sampeyan. Hak kasebut ora eksklusif, ora bisa ditransfer, lan diwatesi lan tundhuk karo Perjanjian iki. Sampeyan ngakoni lan setuju manawa, tundhuk perjanjian tertulis sing ditrapake antarane Pelanggan lan Pangguna sing diundang, utawa undang-undang liyane sing ditrapake:

1. Pelanggan nemtokake sapa pangguna sing diundang lan apa tingkat akses peran pangguna menyang organisasi lan Layanan sing relevan sing dianakake pangguna sing diundang;

2. Pelanggan tanggung jawab kanggo panggunaan Layanan Undhang-undhang Pangguna sing gegandhengan karo organisasi;

3. Pelanggan ngontrol level akses saben pangguna Undhangan menyang organisasi lan Layanan sing relevan sawayah-wayah lan bisa mbatalake utawa ngganti akses pangguna Undhangan, utawa level akses, sawayah-wayah lan kanthi alesan apa wae, ing endi wong utawa entitas kasebut bakal mandheg dadi pangguna sing diundang utawa duwe level akses sing beda, kayadene kedadeyan kasebut;

4. yen ana perselisihan antarane Pelanggan lan Pangguna sing diundang babagan akses menyang organisasi utawa Layanan apa wae, Pelanggan bakal mutusake akses utawa level akses menyang Data utawa Layanan sing relevan sing bakal dianakake pangguna sing diundang, yen ana, kanggo Pelanggan. organisasi.

5. Zeevou duwe hak nggawe akun kanggo saben Pangguna sing Diundang lan langsung ngubungi. Pangguna sing diundang duwe hak kanggo sesambungan karo Zeevou minangka Pelanggan lan bisa uga komunikasi karo organisasi liyane sing uga nggunakake Layanan.

3. Kewajiban Sampeyan

1. Kewajiban mbayar:

Zeevou ngoperasikake Rencana Gratis lan Lengganan Bayaran. Yen Sampeyan ora ana ing Rencana Gratis, an invoice kanggo Fee Akses bakal diterbitake saben wulan sesuai karo rincian sing ditemtokake ing Jadwal Fee. Zeevou bakal terus invoice Sampeyan miturut Jadwal Fee nganti Perjanjian iki dihentikan miturut klausa 8.

Kabeh invoice Zeevou bakal dikirim menyang Sampeyan, utawa menyang Kontak Penagihan sing rinciane diwenehake dening Sampeyan, liwat email. Pembayaran kabeh jumlah sing ditemtokake ing invoice kudu dibayar sesuai karo Jadwal Fee. Sampeyan tanggung jawab kanggo mbayar kabeh pajak lan beya saliyane Fees Akses.

Zeevou bisa ngganti rega Langganan Mbayar, kalebu biaya langganan sing bola-bali, Periode Prabayar (kanggo periode sing durung dibayar), utawa Kode, saka wektu ke wektu lan bakal menehi pangowahan rega marang Sampeyan sadurunge lan, yen ditrapake, carane nampa pangowahan kasebut. Pangowahan rega bakal ditrapake ing wiwitan periode langganan sabanjure sawise tanggal ganti rega. Miturut hukum sing ditrapake, Sampeyan nampa rega anyar kanthi terus nggunakake Layanan sawise pangowahan rega ditrapake. Yen Sampeyan ora setuju karo pangowahan rega, Sampeyan duwe hak kanggo nolak pangowahan kasebut kanthi langganan saka Langganan Mbayar sadurunge pangowahan rega kasebut ditrapake. Sawise PPN ditrapake, sampeyan setuju kanggo mbayar iki kanthi rega paling dhuwur.

Yen Sampeyan ndhaptar Langganan sing Dibayar, Sampeyan bisa uga bakal ngowahi pikiran utawa ora ana alesan lan nampa pengembalian dana kabeh dhuwit sing dibayar sajrone telung puluh (30) dina wiwit dina Sampeyan mlebu layanan sing relevan ("Cooling- mati Periode ") sesuai karo ing ngisor iki:

  • Yen Sampeyan nyoba kanggo nyoba, Sampeyan setuju yen Periode Cooling-off kanggo Langganan Mbayar sing Sampeyan nampa Uji coba diwiwiti patbelas (14) dina sawise Sampeyan miwiti pacoban. Yen Sampeyan ora mbatalake Langganan Mbayar sadurunge Periode Pendinginan rampung, Sampeyan bakal ilang hak mundur total lan menehi wewenang Zeevou kanthi otomatis mbayar rega sing wis disetujoni saben wulan nganti Sampeyan mbatalake Lengganan Bayaran.
  • Yen Sampeyan Tuku Langganan Mbayar tanpa Uji Coba, Sampeyan menehi wewenang Zeevou kanggo ngisi Sampeyan kanthi otomatis saben wulan nganti Sampeyan mbatalake. Sampeyan setuju manawa Periode Cooling-off kasedhiya patbelas (28) dina sawise tuku, nanging wis ilang yen sampeyan nggunakake Layanan sajrone wektu kasebut.

Yen Sampeyan yakin manawa Zeevou wis tagihan Sampeyan kanthi ora bener, Sampeyan kudu ngubungi Zeevou paling ora 60 dina sawise tanggal tutup ing pratelan tagihan pertama sing muncul kesalahan utawa masalah, supaya bisa nampa pangaturan utawa kredit. Enquiries kudu diarahake menyang Tim Sukses Mitra Zeevou.

2. Rega utawa diskon pilihan:

Sampeyan bisa uga menehi rega utawa diskon preferensi kanggo Biaya Akses minangka asil saka pirang-pirang organisasi sing wis ditambahake menyang Layanan utawa sing ditambahake karo panguwasa sampeyan utawa minangka asil saka Layanan iki ( 'Organisasi'). Kelayakan kanggo rega utawa diskon preferensial kasebut minangka sarat nalika sampeyan nampa tanggung jawab kanggo mbayar Fees Akses apa wae sing ana gandhengane karo kabeh Organisasi Sampeyan. Tanpa ngrusak hak-hak liyane sing bisa diduweni Zeevou miturut Ketentuan utawa ukum kasebut, Zeevou duwe hak kanggo menehi invoice kanggo Fees Akses sing kebak (ora diskon) amarga utawa nundha utawa mungkasi panggunaan Layanan sampeyan babagan utawa Organisasi Sampeyan yen invoice kanggo Biaya Akses kasebut ora dibayar kanthi lengkap miturut syarat sing dijadwalake ing Jadwal Fee.

Kita uga bisa nawakake rencana promosi, anggota, utawa layanan promosi khusus, kalebu penawaran produk lan layanan pihak katelu bebarengan karo utawa liwat Layanan. Kita ora tanggung jawab kanggo produk lan layanan sing diwenehake dening pihak katelu. Kita duwe hak kanggo ngowahi, mungkasi utawa ngowahi rencana langganan sing ditawakake lan penawaran promosi sawayah-wayah sesuai karo Ketentuan kasebut.

Yen Sampeyan wis tuku utawa nampa kode, kertu bingkisan, tawaran prabayar utawa tawaran liyane sing disedhiyakake utawa didol dening utawa atas jenenge Zeevou kanggo akses menyang Langganan Mbayar ("Kode"), syarat lan syarat sing kapisah diwenehake menyang Sampeyan bebarengan karo Kode uga bisa ditrapake kanggo akses menyang Layanan lan Sampeyan setuju kanggo tundhuk karo syarat lan katemtuan kasebut. Sampeyan uga bisa tuku akses menyang Langganan Mbayar liwat pihak katelu. Ing kahanan kaya ngono, syarat lan kahanan sing kapisah karo pihak katelu kasebut saliyane karo Perjanjian bisa uga ditrapake kanggo akses Sampeyan menyang Layanan.

3. Kewajiban umum:

Sampeyan mung kudu nggunakake Layanan lan Situs Web kanggo tujuan bisnis internal sing sah, miturut Ketentuan kasebut lan kabar sing dikirim dening Zeevou utawa kahanan sing dikirimake ing situs web. Sampeyan bisa nggunakake Layanan lan Situs Web kanggo pihak liya utawa supaya bisa menehi layanan marang wong liya, nanging yen Sampeyan kudu Sampeyan priksa manawa Sampeyan lan kabeh wong sing diwenehake utawa nampa layanan kabeh syarat Perjanjian iki sing ditrapake kanggo Sampeyan.

4. Kondisi akses:

1. Sampeyan kudu mesthekake manawa kabeh jeneng pangguna lan sandhi sing dibutuhake kanggo ngakses Layanan dijaga aman lan rahasia. Sampeyan kudu langsung ngabari Zeevou babagan panggunaan sandhi sing ora sah utawa kesalahan keamanan liyane lan Zeevou bakal ngreset sandhi lan Sampeyan kudu nindakake kabeh tumindak liyane sing Zeevou rumangsa perlu kanggo njaga utawa ningkatake keamanan sistem lan jaringan komputer Zeevou lan Sampeyan akses menyang Layanan. Zeevou duwe hak kanggo nolak registrasi, utawa mbatalake sandhi sing dianggep ora cocog.

2. Minangka kahanan Ketentuan iki, nalika ngakses lan nggunakake Layanan, Sampeyan kudu:

aku ora nyoba ngrusak keamanan utawa integritas sistem utawa jaringan komputasi Zeevou utawa, ing endi Layanan dianakake dening pihak katelu, sistem lan jaringan komputasi pihak katelu kasebut;

ii. ora nggunakake, utawa nyalah gunakake, Layanan kanthi cara apa wae sing bisa ngganggu fungsi Layanan utawa Situs Web, utawa sistem liyane sing digunakake kanggo ngirim Layanan utawa ngrusak kemampuan pangguna liyane nggunakake Layanan utawa Situs Web;

iii. ora nyoba entuk akses sing ora sah menyang bahan liyane kajaba sing Sampeyan wis diwenehi idin nyata kanggo ngakses utawa menyang sistem komputer ing Layanan kasebut dilayani;

iv. ora ngirim, utawa input menyang situs web, file: sing bisa ngrusak piranti utawa piranti lunak komputer liyane, konten sing bisa nyerang, utawa materi utawa Data sing nglanggar undang-undang (kalebu Data utawa materi liyane sing dilindhungi rahasia utawa hak cipta utawa perdagangan sing Sampeyan ora duwe hak nggunakake); lan

v. ora nyoba ngowahi, nyalin, adaptasi, ngasilake, mbongkar, ngrancang utawa mbalikke insinyur program komputer sing digunakake kanggo ngirim Layanan utawa kanggo ngoperasikake Situs Web kajaba sing perlu banget kanggo nggunakake salah siji kanggo operasi normal.

Sanajan Zeevou ora duwe kewajiban ngawasi panggunaan Layanan sampeyan, Zeevou bisa uga nindakake lan bisa nglarang panggunaan Layanan sing dipercaya bisa (utawa miturut omongane uwong) nglanggar prekara kasebut.

5. Batasan panggunaan:

Nggunakake Layanan bisa uga diwatesi, kalebu nanging ora diwatesi karo jumlah Data sing bisa disimpen ing server Zeevou, utawa nomer telpon sing diidini nganggo antarmuka program Zeevou. Watesan kasebut bakal diwenehake.

6. Kahanan Komunikasi:

Minangka syarat Ketentuan iki, yen Sampeyan nggunakake alat komunikasi sing kasedhiya liwat situs web (kayata forum, ruang obrolan utawa pusat pesen), sampeyan mung setuju kanggo nggunakake alat komunikasi kasebut kanggo tujuan sing sah lan sah. Sampeyan ora kudu nggunakake alat komunikasi kasebut kanggo ngirim utawa nyebarake materi apa wae sing ora ana gandhengane karo Layanan, kalebu (nanging ora winates): nawakake barang utawa layanan sing didol, email komersial sing ora dijaluk, file sing bisa ngrusak komputasi wong liya piranti utawa piranti lunak, konten sing bisa nyinggung pangguna liyane saka Layanan utawa situs web, utawa materi sing nglanggar undang-undang (kalebu materi sing dilindhungi rahasia utawa hak cipta utawa perdagangan sing Sampeyan ora duwe hak nggunakake).

Nalika nggawe komunikasi ing situs web, Sampeyan nuduhake manawa sampeyan diidini komunikasi. Zeevou ora duwe kewajiban manawa komunikasi ing situs web kasebut sah utawa mung ana gandhengane karo panggunaan Layanan. Kaya dene forum adhedhasar web liyane, Sampeyan kudu ati-ati nalika nggunakake alat komunikasi sing kasedhiya ing situs web. Nanging, Zeevou duwe hak mbusak komunikasi apa wae sawayah-wayah miturut kebijaksanaan dhewe.

7. indemnity:

Sampeyan menehi ganti rugi marang Zeevou: kabeh klaim, biaya, karusakan lan kerugian sing timbul saka pelanggaran Ketentuan kasebut utawa kewajiban Sampeyan kudu Zeevou, kalebu (nanging ora diwatesi) biaya apa wae sing ana gandhengane karo mbalekake Fees Akses sing amarga nanging durung dibayar dening Sampeyan.

4. Kerahasiaan lan Privasi

1. Kerahasiaan:

 Kajaba manawa pihak sing gegandhengan duwe idin tinulis saka pihak liya utawa kajaba miturut ukum:

1. Saben pihak bakal njaga kerahasiaan kabeh Informasi Rahasia saka liyane sing dipikolehi gegayutan karo Ketentuan kasebut. Ora ana pihak sing bakal, tanpa idin tinulis sadurunge, kanggo nyampekano utawa nyedhiyakake Informasi Rahasia sing kasedhiya kanggo sapa wae, utawa nggunakake cara kasebut kanggo entuk manfaat dhewe, kajaba sing dipikirake karo Ketentuan iki.

2. Kewajiban masing-masing pihak miturut klausa iki bakal tetep dibatalake karo Ketentuan kasebut.

3. Ketentuan klausa 4.1.1 lan 4.1.2 ora ditrapake kanggo informasi sing:

aku yaiku utawa dadi pengetahuan umum kajaba nglanggar klausa iki;

ii. ditampa saka pihak katelu sing sah entuk lan sing ora duwe kuwajiban matesi pambocoran;

iii. kagungan pihak sing nampa tanpa watesan babagan pambocoran sadurunge tanggal panrimo saka pihak sing nyampekano; utawa

iv. dikembangake kanthi mandhiri tanpa akses menyang Informasi Rahasia.

2. Kebijakan:

Zeevou njaga kabijakan privasi sing nemtokake kewajiban para pihak babagan informasi pribadi. Sampeyan kudu maca kabijakan kasebut ing zeevou.com/privacy-policy/ lan Sampeyan bakal ditampa kanthi nampa kabijakan kasebut nalika sampeyan nampa Ketentuan kasebut.

Zeevou nyedhiyakake sampeyan template sing bisa diowahi saka Kebijakan Privasi sing bisa digunakake kanggo organisasi Sampeyan, lan iki kanthi otomatis ditambahake menyang situs web sing digawe Zeevou kanggo sampeyan. Kanthi ndhaptar karo Zeevou, Sampeyan kudu nggawe manawa template Kebijakan Privasi diwaca kanthi lengkap lan diowahi kanggo kabutuhan Sampeyan, lan Sampeyan ngakoni manawa Zeevou ora menehi saran kanthi menehi template iki lan ora bisa tanggung jawab kanggo akurasi utawa implikasi hukum saka Sampeyan nggunakake template. Sampeyan ngakoni manawa dadi tanggung jawab Sampeyan mung kanggo njamin Sampeyan duwe Kebijakan Privasi sing paling anyar lan iki nuduhake proses ing bisnis Sampeyan. Sembarang Kebijakan Privasi sing sampeyan lakoni kudu nyakup klausa sing cukup kanggo ngandhani Tamu babagan informasi sing Sampeyan bareng karo Zeevou lan pihak katelu liyane.

5. Intelektual

1. Umum:

Judhul, lan kabeh Hak Kekayaan Intelektual ing Layanan, Situs web lan dokumentasi sing ana gandhengane karo Layanan tetep dadi propertie Zeevou (utawa sing menehi lisensi).

Aplikasi piranti lunak Zeevou lan Konten ora didol utawa ditransfer menyang sampeyan, lan Zeevou lan para lisensi duwe kepemilikan kabeh salinan aplikasi lan Konten piranti lunak Zeevou sanajan wis diinstal ing komputer pribadi, ponsel, tablet, piranti sing bisa digunakake, speaker, lan / utawa piranti liyane.

Kabeh merek dagang, merek layanan, jeneng dagang, logo, jeneng domain, lan fitur liyane saka merek Zeevou minangka properti saka Zeevou utawa sing menehi lisensi. Perjanjian kasebut ora menehi hak kanggo nggunakake Fitur Merek Zeevou apa wae kanggo panggunaan komersial utawa non-komersial.

2. Kepemilikan Data:

Judhul, lan kabeh Hak Kekayaan Intelektual ing, Data tetep dadi properti Sampeyan. Nanging, akses Sampeyan menyang Data gumantung saka pambayaran Fee Akses Zeevou nalika kudu dibayar. Sampeyan menehi lisensi Zeevou kanggo nggunakake, nyalin, ngirim, nyimpen, lan nggawe serep informasi lan Data kanggo tujuan supaya Sampeyan bisa ngakses lan nggunakake Layanan lan kanggo tujuan liyane sing gegandhengan karo penyediaan layanan kanggo Sampeyan.

Sampeyan janji, gegayutan karo Konten Panganggo sing Sampeyan Kirim ing Zeevou, (1) Sampeyan duwe utawa duwe hak ngirim Konten Panganggo kaya ngono, lan (2) Konten Panganggo kaya ngono, utawa panggunaan dening Zeevou kaya sing dipikirake karo Perjanjian, ora nglanggar Perjanjian utawa hak liyane sing ditemtokake ing pedoman pangguna, hukum sing ditrapake, utawa properti intelektual, publisitas, kepribadian, utawa hak-hak wong liya utawa tegese afiliasi karo utawa dukungan saka Sampeyan utawa Konten Panganggo dening Zeevou utawa artis apa wae , band, label, entitas utawa individu tanpa idin tinulis saka Zeevou utawa individu utawa entitas kasebut.

Zeevou bisa, nanging ora duwe kewajiban, ngawasi, mriksa, utawa nyunting Konten pangguna. Ing kabeh kasus, Zeevou duwe hak kanggo mbusak utawa mateni akses menyang Konten Pangguna apa wae utawa ora ana sebab, kalebu Konten Panganggo sing, miturut kabijakane Zeevou, nglanggar Perjanjian kasebut. Zeevou bisa uga tumindak kasebut tanpa menehi kabar sadurunge menyang Sampeyan utawa pihak katelu. Nyabut utawa mateni akses menyang Konten Panganggo kudu miturut kabecikan kita dhewe, lan ora janji bakal mbusak utawa mateni akses menyang Konten Panganggo tartamtu.

Sampeyan menehi Zeevou dudu eksklusif, bisa ditransfer, sub-lisensi, bebas royalti, langgeng (utawa, ing yuridiksi sing ora diidini, kanggo jangka sing padha karo suwene Perjanjian plus rong puluh (20) taun), ora bisa dibatalake, lisensi sing wis kebayar, ing saindenging jagad kanggo nggunakake, ngasilake, nyedhiyakake kanggo umum (kayata nindakake utawa nampilake), nerbitake, nerjemahake, ngowahi, nggawe turunan saka, lan mbagekke Konten Panganggo Sampeyan sing ana gandhengane karo Layanan liwat media apa wae, dhewe utawa kombinasi karo Konten utawa materi liyane, kanthi cara apa wae, kanthi cara utawa cara, cara saiki wis dingerteni utawa mengko digawe. Kajaba hak sing diwenehake ing kene, Sampeyan duwe kabeh hak, kalebu hak properti intelektual, ing Konten Panganggo. Yen ditrapake lan diidini miturut ukum sing ditrapake, Sampeyan uga setuju ora ngeculake lan ora ngetrapake "hak moral" utawa hak sing padha, kayata Hak Sampeyan kanggo diidentifikasi minangka panulis Konten Panganggo, kalebu Umpan Balik, lan hak sampeyan mbantah perawatan saka Konten Panganggo kaya ngono.

Sanajan ana sing bertentangan, Zeevou duwe hak nglumpukake lan nganalisa data lan informasi liyane sing ana gandhengane karo penyediaan, panggunaan lan kinerja macem-macem aspek Layanan lan sistem lan teknologi sing gegandhengan (kalebu, tanpa watesan, informasi babagan Data lan data sing dipikolehi saka iku), lan Zeevou bakal bebas (sajrone lan sawise istilah iki) kanggo (i) nggunakake informasi lan data kasebut kanggo nambah lan ningkatake Layanan lan kanggo pangembangan liyane, tujuan diagnostik lan korektif sing ana gandhengane karo Layanan lan penawaran Zeevou liyane, lan (ii) nyampekano data kasebut kanthi agregat utawa formulir sing wis diidentifikasi liyane sing ana gandhengane karo bisnis. Ora ana hak utawa lisensi sing diwenehake kajaba sing wis kasebut ing kene.

Sampeyan mung tanggung jawab kanggo kabeh Konten sing Sampeyan Kirim. Zeevou ora tanggung jawab kanggo Konten utawa ndhukung pendapat sing ana ing Konten apa wae. Sampeyan setuju yen ana sing nggawa pratelan nglawan ZEEVOU sing ana gandhengane karo konten sing sampeyan kirim, banjur, kanggo idin sing nyata ing hukum lokal, sampeyan bakal nandheske lan nganakake ZEEVOU cilaka lan nglawan kabeh karusakan, kelangan, lan nambah biaya. BAYARAN lan biaya sing gampang digayuh) Muncul saka pratelan kasebut.

3. Gawe serep data:

Sampeyan kudu nyimpen salinan kabeh Data sing dilebokake menyang Layanan. Zeevou netepi kabijakan lan prosedur praktik paling apik kanggo nyegah kelangan data, kalebu rezim serep data sistem saben dinane, nanging ora menehi jaminan yen ora bakal kelangan Data. Zeevou kanthi tegas ora kalebu tanggung jawab kanggo kelangan Data, napa wae sebabe.

4. Aplikasi pihak katelu lan Data Sampeyan:

Yen Sampeyan ngaktifake aplikasi pihak katelu kanggo digunakake bebarengan karo Layanan, Sampeyan ngakoni manawa Zeevou bisa ngidini panyedhiya aplikasi pihak katelu kasebut ngakses Data Sampeyan kaya sing dibutuhake kanggo interoperasi aplikasi pihak katelu kasebut karo Layanan. Zeevou ora bakal tanggung jawab marang pambocoran, modifikasi utawa pambusakan Data Sampeyan amarga ana akses saka panyedhiya aplikasi pihak katelu.

6. Jaminan lan Penghargaan

1. Panguwasa:

Sampeyan njamin manawa sampeyan wis ndhaptar nggunakake Layanan atas jenenge wong liya, Sampeyan duwe wewenang kanggo setuju karo Ketentuan kasebut kanggo wong kasebut lan setuju yen kanthi ndhaptar nggunakake Layanan Sampeyan ngikat wong sing jenenge sampeyan tumindak kinerja apa wae lan kabeh kewajiban sing Sampeyan tundhuk miturut Ketentuan iki, tanpa matesi kewajiban pribadi sampeyan miturut Ketentuan iki.

2. Pengakuan:

Sampeyan ngakoni manawa:

1. Sampeyan duwe wewenang nggunakake Layanan lan Situs web lan ngakses informasi lan Data sing Sampeyan lebokake menyang situs web, kalebu informasi utawa input Data menyang situs web dening wong sing wis Sampeyan wenang nggunakake Layanan kasebut. Sampeyan uga sah ngakses informasi sing diproses lan Data sing kasedhiya kanggo Sampeyan liwat nggunakake situs web lan Layanan (apa informasi lan Data kasebut kagungane sampeyan utawa wong liya).

2. Zeevou ora duwe tanggung jawab marang wong liya kajaba Sampeyan lan ora ana apa-apa ing Perjanjian iki sing diwenehake, utawa tujuane menehi, entuk manfaat kanggo wong liya kajaba Sampeyan. Yen Sampeyan nggunakake Layanan utawa ngakses situs web atas jenenge utawa kanggo entuk manfaat sapa wae liyane saka awakmu dhewe (apa perusahaan utawa liyane) Sampeyan setuju yen:

aku Sampeyan tanggung jawab kanggo mesthekake yen Sampeyan duwe hak nglakoni;

ii. Sampeyan tanggung jawab kanggo menehi wewenang marang sapa wae sing diwenehi akses menyang informasi utawa Data, lan Sampeyan setuju manawa Zeevou ora duwe kewajiban menehi akses menyang informasi utawa Data kasebut marang wong liya tanpa wewenang Sampeyan lan bisa uga njaluk panjaluk informasi menyang Sampeyan supaya bisa ditangani; lan

iii. Sampeyan bakal menehi ganti rugi marang Zeevou saka klaim utawa kerugian sing ana gandhengane karo:

aku Penolakan Zeevou kanggo nyedhiyakake akses menyang informasi utawa Data marang sapa wae sing sesuai karo Ketentuan iki,

ii. Zeevou nyedhiyakake informasi utawa Data sing kasedhiya kanggo wong sing duwe wewenang Sampeyan.

3. Penyediaan, akses menyang, lan panggunaan, Layanan kasebut adhedhasar "kaya" lan risikone Sampeyan dhewe.

4. Zeevou ora njamin yen panggunaan Layanan bakal tanpa gangguan utawa bebas kesalahan. Antarane liyane, operasi lan kasedhiyan sistem sing digunakake kanggo ngakses Layanan, kalebu layanan telpon umum, jaringan komputer lan Internet, bisa uga ora bisa ditebak lan bisa uga bakal ngganggu utawa nyegah akses menyang Layanan kasebut. Zeevou ora tanggung jawab kanggo gangguan utawa nyegah akses utawa nggunakake Layanan kasebut.

5. Zeevou dudu Akuntan Sampeyan lan panggunaan modul akuntansi sing ditawakake minangka bagean saka Layanan ora kalebu kuitansi saka saran akuntansi. Yen Sampeyan duwe pitakon babagan akuntansi, hubungi akuntan.

6. Sampeyan mung tanggung jawab kanggo nemtokake manawa Layanan nyukupi kabutuhan bisnis Sampeyan lan cocog kanggo tujuan sing digunakake.

7. Sampeyan mung tanggung jawab tundhuk karo kabeh akuntansi, pajak lan hukum liyane sing ditrapake. Tanggung jawab sampeyan mriksa manawa panyimpenan lan akses menyang Data Sampeyan liwat Piranti Lunak lan situs web bakal tundhuk karo undang-undang sing ditrapake kanggo Sampeyan (kalebu undang-undang sing mbutuhake Sampeyan njaga cathetan).

8. Sampeyan bakal tanggung jawab kanggo njupuk lan njaga peralatan lan layanan tambahan sing dibutuhake kanggo nyambung, ngakses utawa nggunakake Layanan, kalebu, tanpa watesan, modem, hardware, server, piranti lunak, sistem operasi, jaringan, server web lan liya-liyane. (kanthi bebarengan, "Peralatan"). Sampeyan uga bakal tanggung jawab njaga keamanan Peralatan, Akun, sandhi (kalebu nanging ora diwatesi kanggo tembung sandhi administratif lan pangguna) lan file, lan kanggo kabeh panggunaan akun Sampeyan utawa Peralatan kanthi utawa tanpa Sampeyan ngerti utawa idin.

9. Sampeyan menehi hak (1) ngidini Layanan nggunakake prosesor, bandwidth, lan perangkat keras panyimpenan ing Piranti kanggo nggampangake operasional Layanan, (2) kanggo nyedhiyakake pariwara lan informasi liyane kanggo sampeyan, lan (3) supaya mitra bisnis nindakake perkara sing padha. Ing bagean Layanan apa wae, akses Konten sing Sampeyan lakoni, kalebu pilihan lan panempatane, bisa dipengaruhi dening pertimbangan komersial, kalebu perjanjian Zeevou karo pihak katelu.

10. Yen Sampeyan menehi saran, ide, utawa saran menyang Zeevou sing ana gandhengane karo Layanan, Sampeyan ngakoni manawa Umpan Balik kasebut ora rahasia lan Sampeyan menehi wewenang Zeevou nggunakake Umpan Balik kasebut tanpa watesan lan tanpa mbayar sampeyan. Umpan balik dianggep minangka jinis Data.

11. Yen Zeevou dilaporake dening sing duwe hak cipta, nggunakake formulir sing diwenehake dening Zeevou, manawa Konten Pangguna nglanggar hak cipta, Zeevou bisa kanthi kebijaksanaan dhewe mbusak Konten Anggota saka Layanan kasebut, utawa njupuk langkah-langkah liyane sing Zeevou rumangsa cocog, tanpa kabar sadurunge menyang pangguna utawa pihak liyane sing nyedhiyakake utawa ngirim Konten kasebut. Yen pangguna utawa pihak liyane percaya yen Konten Panganggo ora nglanggar, dheweke bisa uga ngirim kabar-kabar tanggapan marang Zeevou kanthi panjaluk supaya mulihake konten sing wis ilang, sing bisa uga ora dihormati Zeevou, miturut kebijaksanaan Zeevou .

12. Kanthi nggayuh pitulung kanggo kita liwat saluran apa wae karo akun Sampeyan, Sampeyan ngakoni manawa Sampeyan menehi hak kanggo ngetik akun Sampeyan lan ngakses Data lengkap kanggo nyoba lan ngewangi sampeyan babagan pitakon.

13. Zeevou diidini ngumumake kasunyatan manawa Sampeyan nggunakake Layanan kasebut.

14. Data Tamu apa wae sing Sampeyan lebokake menyang Layanan kanthi langsung utawa liwat aplikasi utawa piranti lunak pihak katelu integral, bisa digunakake dening Zeevou kanggo tujuan pemasaran. Sampeyan uga menehi wewenang Zeevou kanggo nuduhake kabeh rincian sing ana gandhengane karo Tamu sing mlebu ing Layanan karo Pelanggan liyane Zeevou. Sembarang Tamu sing ditambahake ing platform, bisa dadi pangguna independen saka Layanan lan layanan sing gegandhengan sing ditawakake mitra pihak katelu.

15. Yen Sampeyan nampa Hak Mbusak utawa panjaluk Mbenerake miturut GDPR dening Tamu Sampeyan, Sampeyan kudu menehi tanggepan lan ngrampungake panjaluk kasebut. Yen Zeevou dikirim Hak Mbusak utawa panjaluk Rectification dening Tamu, Zeevou duwe hak kanggo nggawe pangowahan, penghapusan utawa amandemen data Tamu sing disimpen ing Zeevou.

3. Ora ono jaminan:

Zeevou ora menehi babar pisan babagan Layanan. Tanpa matesi sing kasebut ing ndhuwur, Zeevou ora njamin manawa Layanan bakal memenuhi syarat Sampeyan utawa manawa bakal cocog karo tujuan tartamtu. Kanggo ngindhari keraguan, kabeh kondisi utawa jaminan sing diwenehake ora dikatutake miturut ukum, kayata (tanpa watesan) jaminan merchantability, fitness kanggo tujuan, judhul lan ora nglanggar.

4. Jaminan konsumen:

Sampeyan njamin lan makili manawa Sampeyan entuk hak ngakses lan nggunakake Layanan kanggo tujuan bisnis lan, nganti maksimal dileksanakake dening ukum, jaminan konsumen utawa undang-undang sing ana gandhengane kanggo nglindhungi konsumen non bisnis ing wilayah apa wae ora ditrapake kanggo pasokan Layanan, Situs Web utawa Ketentuan iki.

7. Batesan Tanggung Jawab

1. Nganti maksimum sing diidini dening hukum, Zeevou ora ngeculake kabeh tanggung jawab lan tanggung jawab marang Sampeyan (utawa wong liya) kanthi kontrak, tort (kalebu kelalaian), utawa liya-liyane, kanggo ngilangi kerugian (kalebu kelangan informasi, Data, bathi lan tabungan ) utawa ngrusak asil, langsung utawa ora langsung, saka panggunaan, utawa gumantung ing Layanan utawa Situs Web.

2. Yen Sampeyan nandhang kapitunan utawa karusakan amarga kelalaian utawa kegagalan Zeevou kanggo netepi Ketentuan iki, klaim apa wae Sampeyan tumrap Zeevou sing timbul saka kelalaian utawa kegagalan Zeevou bakal diwatesi nalika ana kedadeyan utawa seri kedadeyan sing gegandhengan, menyang Biaya Akses sing dibayar Sampeyan sajrone 12 wulan sadurunge.

3. Yen Sampeyan ora kepenak karo Layanan, obat sampeyan lan khusus kudu mungkasi Syarat kasebut miturut Klausul 8.

Sampeyan setuju yen ZEEVOU ora duwe kewajiban utawa tanggung jawab sing ana saka utawa ana hubungane karo aplikasi pihak katelu utawa konten sing digawe kasedhiya liwat UTAWA ana hubungane karo layanan, lan nalika hubungane karo APLIKASI pihak katelu padha karo pihak sing cocog , Obat lan Solusi EKSPLUSIF, KANGGO NGANGGO ZEEVOU, KANGGO PROBLEMA UTAWA KECAPETAN DENGAN APLIKASI PIHAK KETIGA utawa ISI KANGGO INGKANG, KANGGO NGANGKUTI ATAU / UTAWA GAMPANG NGgunakake APLIKASI PIHAK KETIGA.

TANPA ACARA, ZEEVOU, pejabat, pemegang saham, pegawe, agen, direktur, anak perusahaan, afiliasi, panerus, ASSIGNS, SUPPLIER, utawa lisensi bakal tanggung jawab kanggo:

(1) KABIYANI KALANGAN ATAU KERUSAKAN (Klebu APA-APA, KERUSAKAN, INCIDENTAL, PUNITIF UTAWA EXEMPLARY, KERUSAKAN) APA ORA KANGGO KANGGO. RUGI UTAWA KERUSAKAN KANGGO MUNG KANGGO KANGGO ANJEWE ORA KANGGO NGADE UTAWA Yen, ING WAKTU KONTRAK digawe, Loro-lorone aku lan kowe ngerti sing bisa uga;

(2) APA: (A) KEKALANGAN PANGGUNA; (B) KEKALANGAN DATA; (C) KEKALANGAN BISNIS; (D) KEKALANGAN KEUNTUNGAN; UTAWA (E) KERUSAKAN DEVIS, KANGGO MUNGKIN KANGGO NGANGGO KERUSAKAN KANGGO NUTUSI SARAN KITA APLIKASI UPDATE TO THE SERVICES UTAWA ISIS UTAWA Yen KERUSAKAN INGKU PUNCAK KANG GAGAL GOLEK ING INSTALASI INSTALASI. Syarat sing disaranake dening kita, ing kabeh kasus sing timbul saka panggunaan utawa ora duwe kabisan kanggo nggunakake layanan, piranti, aplikasi pihak katelu, utawa konten aplikasi APLIK katelu, ora ana teori teori, tanpa gegayutan karo ideologi kasebut. Kerusakan kasebut, lan sanajan ana kekarepan gagal tumrap tujuane sing penting;

(3) TANGGUNG JAWAB KANGGO GAMPANG KANGGO TANPA KUNTENAN GOLEK, ING APLIKASI PIHAK KETIGA, UTAWA ISI APLIKASI PIHAK KATU Luwih Luwih Saka KABAYAKAN sing dibayar Sampeyan TO ZEEVOU sajrone PRIOR Rolas WULAN ING Pitakon; UTAWA

(4) TANPA PRESTASI UTAWA PRESTASI ING ENTEK UTAWA TELEP PANJENENGAN KANGGO PAKENAN saka Perjanjian sing disebabake dening MAJEURE FORCE UTAWA PUNCA PUNCI sing ALAM KUDU ALAM OLEHELE ATU WELANE WONNYA ZEEVOU.

Ora ana apa-apa ing Perjanjian sing ngilangi utawa matesi tanggung jawab Zeevou kanggo penipuan, pernyataan salah, pati, utawa cilaka pribadi sing disebabake amarga kelalaian, lan, yen dibutuhake kanthi ukum sing ditrapake, teledor banget.

Bagean iki ditrapake kanggo EXTENT paling lengkap sing diwenehake kanthi ukum sing ditrapake. Sampeyan bisa uga duwe hak miturut hukum sing ditrapake ing hakim sing menehi solusi kanggo tambahan kanggo wong-wong sing kasebut ing ndhuwur.

8. Nggon mandeg

Perjanjian kasebut bakal terus ditrapake kanggo Sampeyan nganti rampung karo Sampeyan utawa Zeevou. Nanging, Sampeyan ngakoni lan setuju manawa lisensi permanen sing diwenehake dening Sampeyan gegayutan karo Konten Panganggo, kalebu Umpan Balik, ora bisa dibatalake lan mula bakal diterusake sawise kadaluwarsa utawa mandheg saka kabeh Perjanjian kanthi alesan apa wae. Zeevou bisa uga mungkasi Perjanjian kasebut utawa nundha akses sampeyan menyang Layanan kapan wae, kalebu yen panggunaan Layanan sing ora sah utawa ora diidham-idhamake, ora tundhuk karo Perjanjian kasebut, utawa yen kita mbatalake Layanan (ing kasus kasebut bakal diwenehake Sampeyan sok dong mirsani sadurunge nindakake). Yen Sampeyan utawa Zeevou mungkasi Perjanjian kasebut, utawa yen Zeevou nundha akses sampeyan menyang Layanan kasebut, Sampeyan setuju manawa Zeevou ora duwe tanggung jawab utawa tanggung jawab marang sampeyan, lan Zeevou ora bakal mbalekake jumlah sing wis dibayar, kanthi jumlah sing wis diidini hukum sing ditrapake. Sampeyan bisa uga mungkasi Perjanjian kasebut kapan wae. Bagean iki bakal dileksanakake nganti dileksanakake miturut ukum.

1. Kebijakan uji coba

Nalika sapisanan mlebu kanggo ngakses Layanan Sampeyan bisa ngevaluasi Layanan miturut kahanan panggunaan nyoba sing wis ditemtokake, tanpa kewajiban terus nggunakake Layanan. Yen Sampeyan milih terus nggunakake Layanan sawise iku, Sampeyan bakal ditagih nalika pisanan nambahake rincian tagihan menyang Layanan, kaya sing dijelasake kanthi luwih rinci ing Jadwal Fee. Yen Sampeyan milih ora terus nggunakake Layanan, Sampeyan bisa mbusak organisasi ing bagean 'My Zeevou' Layanan. Zeevou bisa nemtokake nduweni hak kanggo Nyoba, lan mbatalake utawa ngowahi Uji Coba sawayah-wayah tanpa kabar sadurunge lan tanpa tanggung jawab, nganti dileksanakake miturut ukum sing ditrapake.

2. Langganan Prabayar

Zeevou ora bakal menehi pengembalian dana kanggo sisa wektu prabayar kanggo langganan Fee Akses prabayar.

Yen Sampeyan wis tuku Langganan Mbayar nggunakake Kode, Lengganan sampeyan bakal kanthi otomatis diakhiri ing pungkasan periode sing kasebut ing Kode kasebut, utawa yen ora ana saldo prabayar sing cukup kanggo mbayar Layanan. Yen Sampeyan wis Tuku Langganan Mbayar liwat pihak katelu, Sampeyan kudu langsung mbatalake karo pihak katelu kasebut.

3. Mandap tanpa kesalahan:

Ketentuan kasebut bakal dilanjutake kanggo wektu sing dijamin dening Biaya Akses sing dibayar utawa bisa dibayar miturut klausa 3.1. Ing pungkasan saben periode tagihan, Ketentuan iki kanthi otomatis bakal dilanjutake kanggo jangka wektu liyane sing padha karo periode kasebut, yen Sampeyan terus mbayar Biaya Akses sing diwènèhake miturut Jadwal Fee, kajaba ana pihak sing mungkasi Syarat kasebut kanthi menehi paling ora siji kabar sadurunge ditulis sadurunge wulan pungkasan periode tagihan. Yen Sampeyan milih mungkasi Istilah iki kanthi menehi kabar tertulis sadurunge, sampeyan kudu mbayar kabeh Biaya Akses sing cocog miturut Jadwal Fee nganti pungkasan periode tagihan pungkasan sing dicakup dening Jadwal Fee. Yen Jadwal Fee durung diterbitake, lan Lengganan sampeyan dadi dhaptar saben wulan, Sampeyan kudu mbayar pro-rata nganti pungkasan periode pemberitahuan sing wis diwenehake.

4. Nglanggar:

Yen Sampeyan:

1. nglanggar Ketentuan kasebut lan aja ngobati pelanggaran kasebut sajrone 14 dina sawise nampa kabar babagan pelanggaran kasebut yen pelanggaran kasebut bisa dirampungake;

2. nglanggar Ketentuan kasebut lan pelanggaran kasebut ora bisa diatasi (sing kalebu (tanpa watesan) pelanggaran klausa 3.4 utawa pambayaran Fees Akses sing ora dibayar kanthi lengkap sesuai karo syarat sing ditemtokake ing Biaya Jadwal); utawa

3. Sampeyan utawa Bisnis dadi insolvensi utawa Bisnis sampeyan dadi likuidasi utawa duwe panrima utawa manajer sing ditunjuk saka sawijining aset utawa yen sampeyan dadi wong sing ora duwe bathi, utawa nggawe pengaturan karo kreditor Sampeyan, utawa dadi subyek insolvensi sing padha ing ukum,

Zeevou bisa uga nindakake utawa kabeh tumindak ing ngisor iki, miturut sawijine kabijakan:

4. Mungkasi Perjanjian iki lan panggunaan Layanan lan Situs Web;

5. Nundha wektu tartamtu utawa ora mesthi, Panggunaan Layanan lan Situs Web;

6. Nundha utawa mungkasi akses menyang kabeh utawa Data apa wae.

7. Tindakake salah sawijining tumindak ing sub-klausa (d), (e) lan (f) klausa 8 (4) iki tumrap sapa wae utawa kabeh wong liya sing wis Sampeyan wenang ngakses informasi utawa Data Sampeyan.

Kanggo ngindhari keraguan, yen pambayaran invoice kanggo Fees Akses amarga ana hubungane karo Kontak Tagihan, Rencana Tagihan utawa Organisasi Sampeyan (kaya sing ditegesake ing klausa 3) ora ditindakake miturut syarat sing ditemtokake ing Jadwal Fee, Zeevou bisa:

a) nundha utawa mungkasi panggunaan Layanan, wewenang kanggo kabeh utawa Organisasi Sampeyan nggunakake Layanan, utawa hak sampeyan ngakses kabeh utawa Data apa wae.

b) ngisi kertu kredit utawa debit, debit langsung utawa bentuk pembayaran liyane sing sadurunge sampeyan gunakake kanggo mbayar Layanan.

5. Hak sing Ditampa:

Pungkasan Syarat kasebut tanpa prasangka hak lan kewajiban saka pihak sing diakoni nganti lan kalebu tanggal mandap. Nalika mungkasi Perjanjian iki sampeyan bakal:

1. tetep tanggung jawab kanggo biaya lan jumlah sing ditrapake sing kudu dibayar sadurunge utawa sawise mandap; lan

2. langsung mandheg nggunakake Layanan lan Situs Web.

6. Kadaluwarsa utawa mandap:

Klausa 3.1, 3.6, 4, 5, 6, 7, 8 lan 11 bisa bertahan nalika kadaluwarsa utawa mandheg saka Ketentuan kasebut.

9. Bantuan Meja

1. Masalah Teknis:

Yen ana masalah teknis Sampeyan kudu ngupayakake apa wae kanggo nyelidiki lan diagnosa masalah sadurunge ngubungi Zeevou. Yen Sampeyan isih butuh pitulung teknis, priksa dhukungan sing diwenehake online dening Zeevou ing situs web utawa gagal ngirim email menyang email sukses@zeevou.com. Zeevou bakal nggunakake upaya sing wajar kanggo nanggapi kabeh tiket Helpdesk sajrone rong (2) dina kerja.

2. Kasedhiyan layanan:

Nalika Zeevou duwe niat manawa Layanan kudu kasedhiya 24 jam saben dina, pitung dina seminggu, bisa uga Layanan utawa Situs Web ora kasedhiya kanggo ngidini pangopènan utawa kegiatan pangembangan liyane ditindakake.

Yen ana sebab apa wae Zeevou kudu ngganggu Layanan luwih suwe tinimbang sing diarepake Zeevou, Zeevou bakal nggunakake upaya sing cukup kanggo nerbitake rincian babagan kegiatan kasebut sadurunge ing situs web.

Layanan bakal kasedhiya 95%, diukur saben wulan, ora kalebu preinan lan akhir minggu lan perawatan dijadwal. Yen Sampeyan njaluk pangopènan sajrone jam kasebut, pitungan uptime utawa downtime bakal ngilangi periode sing kena pengaruh pangopènan kasebut. Luwih saka iku, downtime apa wae sing nyebabake sambungan saka sambungan pihak katelu utawa keperluan liya utawa alasan liyane sing ora bisa dikendhaleni Zeevou uga bakal ora dikatutake. Obat tunggal lan eksklusif, lan tanggung jawab Zeevou, gegayutan karo kasedhiyan Layanan yaiku kanggo saben periode downtime luwih saka rong jam, Zeevou bakal menehi kredit marang Sampeyan 5% saka Biaya Akses kanggo saben periode 30 utawa luwih saka downtime menit; kasedhiya yen ora luwih saka siji kredit kaya mengkene saben dina. Downtime bakal diwiwiti sawise sampeyan (kanthi kabar kanggo Zeevou) ngakoni manawa downtime lagi ditindakake, lan terus nganti kasedhiyan Layanan dipulihake. Kanggo nampa kredit downtime, Sampeyan kudu ngabari Zeevou kanthi tertulis sajrone 24 jam wiwit wektu tundha, lan yen ora menehi kabar kasebut bakal ilang hak nampa kredit downtime. Kredit kasebut ora bisa ditebus kanthi awis lan ora bakal kumulatif ngluwihi total kredit kanggo siji (1) minggu Biaya Layanan ing siji (1) wulan tanggalan ing acara apa wae. Zeevou mung bakal ngetrapake kredit ing wulan kedadeyan kasebut. Pemblokiran komunikasi data utawa Layanan liyane Zeevou sesuai karo kabijakan kasebut ora bakal dianggep minangka kegagalan Zeevou kanggo nyedhiyakake level layanan sing cukup miturut Perjanjian iki.

10. Aplikasi lan Piranti Pihak katelu

Layanan kasebut digabungake karo utawa bisa uga komunikasi karo aplikasi pihak katelu, situs web, lan layanan ("Aplikasi Pihak katelu") lan Piranti pihak katelu supaya Layanan kasebut kasedhiya kanggo sampeyan. Aplikasi lan Piranti Pihak Ketelu iki bisa uga duwe katemtuan lan katemtuan panggunaan lan kabijakan privasi dhewe lan panggunaan Aplikasi lan Piranti Pihak Ketelu iki bakal diatur lan tundhuk marang katemtuan lan kabijakan privasi kasebut. Sampeyan ngerti lan setuju manawa Zeevou ora nyengkuyung lan ora tanggung jawab utawa tanggung jawab kanggo tumindak, fitur, utawa konten saka Aplikasi utawa Piranti Pihak katelu utawa kanggo transaksi Sampeyan bisa mlebu karo panyedhiya Aplikasi lan Piranti Pihak katelu kasebut, uga Zeevou ora menehi kompatibilitas utawa kompatibilitas sing terus kanggo Aplikasi lan Piranti Pihak katelu karo Layanan kasebut.

11. Umum

1. Kesepakatan kabeh:

Syarat-Syarat kasebut, uga karo Kebijakan Privasi Zeevou lan katemtuan bewara utawa instruksi liyane sing diwenehake marang Sampeyan miturut Ketentuan Layanan iki, ngganti lan mateni kabeh perjanjian, representasi sadurunge (apa lisan utawa tinulis), lan pangerten lan kalebu kabeh kesepakatan ing antarane Sampeyan lan Zeevou sing gegayutan karo Layanan lan prekara-prekara liyane sing ditangani ing Ketentuan iki.

2. Ngalahake:

Yen salah sawijining pihak ngilangi pelanggaran Ketentuan iki, iki ora bakal ngilangi pelanggaran liyane. Ora ana pengabaian sing bakal efektif kajaba digawe kanthi tinulis.

3. Telat:

Ora ana pihak sing bakal tanggung jawab tundha utawa gagal nindakake kewajiban miturut Syarat kasebut yen tundha utawa gagal amarga ana sebab sing ora ana ing kontrol sing cukup. Klausa iki ora ditrapake kanggo kewajiban mbayar dhuwit.

4. Ora Ana Assignment:

Sampeyan ora bisa milih utawa ngirim hak apa wae menyang wong liya tanpa idin tinulis sadurunge Zeevou.

5. Hukum lan yurisdiksi sing ngatur:

Yen Sampeyan minangka warga pajak ing Amerika Serikat utawa informasi utawa Data sing sampeyan akses nggunakake Layanan lan Situs web iku kalebu wong sing dadi warga pajak ing Amerika Serikat nalika sampeyan nampa iki miturut undang-undang Negara California, USA ngatur Persetujuan iki lan Zeevou lan Sampeyan setuju manawa Proses Resolusi Perselisihan AS sing diterangake ing ngisor iki ditrapake kanggo kabeh perselisihan sing ana utawa ana gandhengane karo Perjanjian iki utawa kanthi cara apa wae sing ana gandhengane karo Layanan - PLEASE MACA PROSES RESOLUSI ASLI ING Ati-ati KANGGO NGGUNAKAN ARBITRASI ING DASAR INDIVIDU KANGGO NGatasi Sengketa, Luwih Saka Ujicoba JURY UTAWA TINDAKAN KELAS, lan Uga Wates Obat Sing Kasedhiya Sampeyan Ing Acara kasebut. Yen informasi utawa Data sing sampeyan akses nggunakake Layanan lan situs web iku mung kanggo wong sing dadi warga pajak ing Selandia Baru nalika sampeyan nampa syarat kasebut, mula ukum Selandia Anyar ngatur Persetujuan iki lan Sampeyan ngirim menyang yurisdiksi eksklusif pengadilan Selandia Baru kanggo kabeh perselisihan sing ana utawa gegayutan karo Perjanjian iki. Yen informasi utawa Data sing sampeyan akses nggunakake Layanan lan situs web mung kanggo wong sing dadi warga pajak ing Australia nalika sampeyan nampa syarat kasebut, mula ukum Australia ngatur Perjanjian iki lan Sampeyan ngirim menyang yuridiksi eksklusif pengadilan Australia kanggo kabeh perselisihan sing ana utawa gegayutan karo Perjanjian iki. Ing kahanan liyane, Perjanjian iki diatur dening hukum Jersey lan Sampeyan ngirim menyang yurisdiksi eksklusif pengadilan Jersey kanggo kabeh perselisihan sing ana utawa ana hubungane karo Perjanjian iki.

6. Keruwetan:

Yen bagean utawa ketentuan saka Ketentuan iki ora valid, ora bisa dileksanakake utawa bertentangan karo undang-undang, bagean utawa ketentuan kasebut diganti karo ketentuan sing, sabisa-bisa, ngrampungake tujuan asli bagean kasebut utawa ketentuan kasebut. Sisa Perjanjian iki bakal kaiket karo para pihak.

7. Kabar:

Pemberitahuan sing diwenehake miturut Ketentuan iki dening salah siji pihak menyang pihak liyane kudu ditulis nganggo email lan bakal dianggep wis dikirim nalika ngirim. Kabar menyang Zeevou kudu dikirim menyang kasuksesan@ zeevou.com utawa menyang alamat email liyane sing dilaporake liwat email menyang Sampeyan dening Zeevou. Wara-wara kanggo Sampeyan bakal dikirim menyang alamat email sing Sampeyan wenehake nalika nyiyapake akses menyang Layanan utawa, yen sampeyan mengko nganyari, alamat email utama sing disambung menyang akun Sampeyan nalika ana notifikasi diterbitake.

8. Sanggahan Warranty:

Sampeyan ngerti lan setuju manawa layanan kasebut diwenehake "kaya" lan "kasedhiya", TANPA EXPRESS UTAWA JAMINAN sing ditrapake utawa kahanan apa wae. ZEEVOU LAN KABEH PEMILIK KONTEN ORA KANGGO WUJUD LAN GOLEK APA JAMINAN UTAWA KONDISI Mutu, MERKERABILITAS, FITNESS KANGGO TUJUAN PENTING, UTAWA INFRINGEMENT. ORA ANA ZEEVOU ORA OWNER ISI JAMINAN sing LAYANAN GRATIS MALWARE UTAWA KOMPONEN sing mbebayani liyane. Kajaba iku, ZEEVOU ORA GAMBAR ORA KANGGO JAMINAN, ENDORSE, JAMINAN, UTAWA TANGGUNGJAWAB ASSUME KANG APLIKASI PIHAK KETIGA (UTAWA ISI KANGGO), ISI PENGGUNA, DEVISE UTAWA PRODUK APA APA OLEH SERI, OLEH PRA ON UTAWA Liwat LAYANAN UTAWA WEBSITE HYPERLINKED, UTAWA FITUR ING BANNER UTAWA IKLAN IKI LAIN LAN ZEEVOU ORA TANGGUNG JAWAB ORA KANGGO TRANSAKSI ANTARA Sampeyan lan Panyedhiya pihak katelu sadurunge.

TANPA SARAN OLEH INFORMASI APA LISAN UTAWA ING NULIS PANJENENGAN ANDA SAKA ZEEVOU KANGGO Gawe JAMINAN ING BEKAS ZEEVOU. Nalika nggunakake layanan kasebut, sampeyan bisa uga duwe fitur kanggo nyaring fitur-fitur penyaring konten, nanging nggunakake fitur-fitur kasebut isih bisa ngasilake sawetara konten sing dilayani lan sampeyan ora kudu ngandhani fitur-fitur kasebut kanggo nyaring kabeh konten.

TANPA Watesan sadurunge, ora ana apa-apa ing bagean iki sing duwe pengaruh mbatesi tanggung jawab ZEEVOU ING ACARA JUMLAH JANJI UTAMA PRESTASI UTAMA PRESTASI UTAMA KANGGO OBLIGASI Penting kanggo nyediakake layanan miturut perjanjian. Bagean iki ditrapake kanggo EXTENT paling lengkap sing diwenehake kanthi ukum sing ditrapake.

Bagean iki ora mengaruhi hak statutori minangka konsumen.

9Liyane:

Zeevou bisa ngirim lan milih hak lan kewajiban kasebut miturut Perjanjian iki tanpa idin. Perjanjian iki minangka pernyataan lengkap lan eksklusif saka pemahaman pihak katelu lan ngganteni lan mbatalake kabeh perjanjian tertulis lan lisan sadurunge, komunikasi lan pangerten liyane sing ana gandhengane karo masalah Perjanjian iki, lan kabeh pengabaian lan modifikasi kudu ana ing tulisan ditandatangani dening kaloro pihak, kajaba sing diwenehake ing kene. Ora ana agensi, kemitraan, usaha patungan, utawa lapangan kerja sing digawe minangka asil saka Perjanjian iki lan Pelanggan ora duwe otoritas apa wae kanggo ngikat Perusahaan ing babagan apa wae.

10. Hak Pihak Ketiga:

Wong sing dudu partai Katentuan kasebut ora duwe hak entuk bathi utawa kanggo ngetrapake katemtuan Sarat iki.

11. Istilah tambahan kanggo Amerika Serikat

Yen Sampeyan minangka warga pajak ing Amerika Serikat utawa informasi utawa Data sing sampeyan akses nggunakake Layanan lan Situs web iku kalebu wong sing dadi warga pajak ing Amerika Serikat, syarat-syarat tambahan ing ngisor iki ditrapake:

Konsumen

Zeevou ora dimaksudake kanggo panggunaan konsumen (yaiku, digunakake kanggo keperluan pribadi, kulawarga utawa kluwarga).

Proses Resolusi Sengketa AS

MUNG KANGGO MAWEN IKI - KANGGO KANGGO HAK.

Proses Resolusi Sengketa AS ing ngisor iki ditrapake kanggo warga pajak ing Amerika Serikat, utawa yen informasi utawa Data sing Sampeyan akses nggunakake Layanan lan Situs Web kasebut kalebu wong sing dadi warga pajak ing Amerika Serikat ing wektu yen Sampeyan nampa syarat-syarat kasebut utawa yen sampeyan ngupayakake ngrampungake perselisihan ing AS Yen Sampeyan warga pajak ing Amerika Serikat utawa informasi utawa Data sing Sampeyan akses nggunakake Layanan lan situs web kasebut yaiku wong sing minangka warga pajak ing Amerika Serikat nalika sampeyan nampa syarat kasebut, sampeyan setuju karo Zeevou kaya ing ngisor iki:

a. Ringkesan:

Umume keprihatinan pelanggan bisa ditanggulangi kanthi cepet lan kepuasan pelanggan kanthi ngirim email menyang tim pengalaman pelanggan ing kasuksesan@ zeevou.com. ING ACARA APA sing APA KALANGAN PELANGGAN KAMI ora bisa ngrampungake komplen sing bisa uga kepenak (utawa yen durung bisa ngrampungake perselisihan sing kita lakoni sawise nyoba ngupayakake ora pati jelas), kita kabeh bakal setuju KANGGO NGADILAKAKE LAKU ARBITRASI BINDING UTAWA MAHKAMAT CILIK CILIK INGGRIS ING MAHKAMAT JURISDIKSI UMUM. Arbitrase luwih informal tinimbang tuntutan ukum ing pengadilan. Arbitrasi nggunakake arbitrator netral tinimbang hakim utawa juri, ngidini ditemokake luwih winates tinimbang ing pengadilan, lan bisa ditrapake maneh dening pengadilan. Arbitrator bisa menehi ganti rugi lan relief sing padha kaya sing bisa dianakake pengadilan. APA ARBITRASI ING PERJANJIAN INI Bakal DITANGGUNG ING DASAR INDIVIDU; Sampeyan setuju karo ZEEVOU sing arbitrase kelas lan tumindak kelas ora idin. Kanggo pratelan non-frivolous sing ora ngluwihi $ 10,000, Zeevou bakal mbayar biaya pengajuan AAA, administratif lan arbitrator. Kajaba iku, ing arbitrase Sampeyan duwe hak mbalekake biaya pengacara saka Zeevou paling ora kaya ombone sampeyan ing pengadilan.

Sampeyan uga bisa ngirim komplain ing platform online kanggo resolusi sengketa alternatif (ODR-platform). Sampeyan bisa nemokake platform ODR liwat link ing ngisor iki: https: //ec.europa.eu/consumers/odr.

b. Proses Resolusi Sengketa AS.  

SEBAGAI Sengketa ATAU KLASIM sing ana gandhengane karo layanan apa wae utawa perjanjian iki bakal dirampungake karo ARBITRASI BINDING, Luwih saka ing pengadilan, kajaba Sampeyan bisa negesake klaim ing pengadilan klaim cilik yen klaim sampeyan memenuhi syarat. Undhang-undhang Arbitrase Federal ngatur interpretasi lan penegakan ketentuan iki; arbitrator bakal ngetrapake hukum California kanggo kabeh perkara liyane. Sanajan ana sing bertentangan, ana pihak sing arbitrase bisa njaluk perintah utawa cara liya sing dibebasake saka pengadilan sing duwe wewenang. KAMU SATU setuju yen ana lan kabeh perselisihan kudu digawa ing kapabilitas indhividu lan ora minangka anggota plaka utawa anggota kelas ing program utawa program perwakilan. KANGGO MENGGUNAKAN JANJI IKI LAN SETUJU KANG ARBITRASI, SESUARU KANGGO ZEEVOU SAKING KOWE LAN Zeevou SING BENAR-BENAR NGAREP KANGGO NANGGO LAWSUIT LAN KANGGO DUWAR DENGAN JURY. Kajaba iku, Sampeyan setuju karo Zeevou kanggo ngrampungake hak kanggo melu ing tumindak kelas utawa nulis ing basis kelas sing jembar. Sampeyan setuju karo Zeevou yen sampeyan duwe hak sing nyata lan ngerti.

Kanggo miwiti proses arbitrase, kirim surat sing njaluk arbitrase lan njlentrehake klaim sampeyan Zeevou Limited, PO Box 437, Kamar Kensington, 46/50 Kensington Place, St Helier, Jersey, JE4 0ZE, Channel Islands. Arbitrasi bakal ditindakake dening American Arbitration Association (AAA) sadurunge arbitrator AAA siji miturut aturan AAA, sing kasedhiya ing www.adr.org utawa kanthi nelpon 1-800-778-7879. Pembayaran kabeh biaya lan biaya pengajuan, administrasi lan arbitrator bakal diatur karo aturan AAA. Kajaba iku, Zeevou bakal mbayar biaya lan biaya klaim sing regane kurang saka $ 10,000, kajaba arbiter nemtokake klaim kasebut ora penting. Kajaba iku, Zeevou ora bakal njaluk biaya pengacara utawa biaya arbitrase kajaba arbitrator nemtokake Klaim utawa pertahanan sampeyan ora pati penting. Sampeyan setuju karo Zeevou yen Sampeyan utawa Zeevou bisa milih arbitrase liwat telpon utawa adhedhasar pengajuan tertulis. Sampeyan setuju karo Zeevou manawa arbitrase bakal dileksanakake ing kabupaten sing Sampeyan dununge utawa ing lokasi liyane sing disarujuki. Sampeyan setuju karo Zeevou yen keputusan arbitrator bakal final lan ora bisa ditindakake, lan keputusan babagan penghargaan arbitrase bisa dilebokake ing pengadilan sing duwe yurisdiksi. Sampeyan setuju karo Zeevou yen Proses Resolusi Perselisihan AS bakal tahan nalika kadaluwarsa, mungkasi utawa mbatalake Perjanjian iki.

12. Contact Us        

Yen Sampeyan duwe pitakon babagan Layanan utawa Perjanjian, hubungi Layanan Pelanggan Zeevou kanthi ngunjungi babagan About Us ing situs web.

Matur nuwun kanggo maca Ketentuan. Muga-muga Sampeyan seneng Zeevou!

Entitas kontrak: Zeevou Limited

1st Floor Kensington Chambers, 46/50 Kensington Pl, St Helier JE4 0ZE, Jersey, Islands Channel

© Zeevou Winates

ADDENDUM CONTROLLER-TO-CONTROLLER

Addendum Controller-to-Controller iki ("CCA"), kalebu bagean saka Katentuan Pangginaan supados langkung Service, ("Perjanjian") antarane Zeevou Limited ("Zeevou") lan Sampeyan ("Pelanggan"). Para Pihak ngakoni manawa masing-masing minangka Controller sing kapisah lan independen saka Data Pribadi. Para Pihak ora lan ora bakal ngolah Data Klebu minangka pengontrol bersama. Saben Partai kudu netepi kewajiban sing ditrapake minangka Pengendali ing GDPR, lan saben Partai bakal tanggung jawab kanthi tundhuk marang masing-masing lan kanthi kapisah.

 

1. DATA EEA PRIBADI
1.1 Definisi

Ing CCA iki:

"Tujuan sing Disepakati": tegese panggunaan Layanan Zeevou sing bakal ditindakake dening Pelanggan (sesuai karo Perjanjian) kaya sing diidini dening Undhang-undhang Perlindhungan Data sing Zeevou bakal menehi akses menyang Data Pribadi sing Dituduhake (kaya sing ditegesake ing ngisor iki) nalika pangguna nggunakake Layanan Zeevou.

"Undhang-undhang Perlindhungan Data": tegese kabeh undang-undang perlindungan privasi lan data sing ditrapake kalebu Peraturan Perlindungan Data Umum ("GDPR") lan undang-undang, peraturan lan undang-undang sekunder nasional sing berlaku ing Uni Eropa (lan Inggris yen ora ana maneh bagean saka Uni Eropa) sing ana gandhengane karo pangolahan data pribadi lan privasi komunikasi elektronik, kaya sing diowahi, diganti utawa dianyari saka wektu ke wektu, kalebu nanging ora diwatesi karo Direksi Komunikasi Privasi lan Elektronik (2002/58 / EC), Peraturan Komunikasi Privasi lan Elektronik (Arahan EC) 2003 (SI 2003/2426), lan Undhang-undhang Perlindhungan Data 2018.

"Data Pribadi EU": tegese data pribadi sing ana gandhengane karo subyek data sing ana ing Wilayah Ekonomi Eropa (kalebu Inggris ing tanggal CCA iki) sing diproses dening Zeevou mung atas jenenge Pelanggan kanggo tujuan nyedhiyakake Layanan Zeevou.

"Panampa sing Diidini": tegese pihak ing Perjanjian lan Pangguna.

"Data Pribadi sing Dituduhake": tegese data pribadi sing ditambahake menyang Layanan Zeevou dening Zeevou lan dituduhake karo Pelanggan. Kanggo ngindhari keraguan, Data Pribadi sing Dituduhake ora bakal nyakup Data Pribadi EU, Data Panganggo, Cathetan utawa data pribadi liyane.

"Layanan Zeevou": tegese piranti lunak manajemen perhotelan sing kasedhiya dening Zeevou kanggo Pelanggan.

"Pangguna": tegese pegawe utawa konsultan Pelanggan sing ana ing sangisore kontrol Pelanggan lan berwenang nggunakake Layanan Zeevou sesuai karo katemtuan Perjanjian kasebut

"Data Panganggo": tegese Data Pribadi Anggota EU.

1.2 Nuduhake Data Pribadi. Bagean 1 iki nemtokake kerangka kerja kanggo nuduhake data pribadi dening Zeevou menyang Pelanggan minangka pengontrol. Saben pihak ngakoni manawa Data Pribadi sing Dituduhake mung bakal dituduhake kanggo Tujuan sing Disepakati. Kewajiban lan kewajiban sing dilebokake ing Zeevou miturut Babagan 1 iki ora ditrapake kanggo proses apa wae sing ditindakake dening Pelanggan sing ora ana gandhengane karo Tujuan sing Disepakati.

1.3 Pengaruh ora tundhuk karo Undhang-undhang Perlindhungan Data. Saben pihak kudu netepi kabeh kewajiban sing diwenehake marang pengontrol miturut Undhang-undhang Perlindhungan Data, lan nglanggar Undhang-undhang Perlindhungan Data dening salah sawijine partai, yen ora dirampungake sajrone limalas dina sawise ana kabar tertulis saka pihak liya, menehi alasan kanggo pihak liya kanggo mungkasi Perjanjian kasebut kanthi efektif.

1.4 Transfer lintas-wates. Para pihak kasebut mlebu ing Klausa Kontrak Standar kanggo para pengendali sing disetujoni Komisi Eropa miturut Keputusan 2004/915 / EC, kalebu ing Exhibit A ("SCCs") lan nggawe bagean saka Perjanjian kasebut kanthi lengkap.

1.5 Kewajiban pelanggan. Pelanggan kudu:

  1. (i) ngolah Data Pribadi sing Dituduhake mung kanggo Tujuan sing Disepakati utawa (ii) mesthekake yen ana kabeh notifikasi lan idin sing dibutuhake supaya bisa ngolah Data Pribadi sing Dituduhake kanthi sah kanggo maksud apa wae kajaba Tujuan sing Disepakati sesuai karo Data Undhang-undhang Perlindhungan lan tundhuk marang kabeh undang-undang sing ana gandhengane karo proses kasebut;
  2. ora nyampekano utawa ora ngidini akses menyang Data Pribadi sing Dituduhake menyang wong liya kajaba sing Ditampa sing Diidini;
  3. priksa manawa kabeh Penerima sing Diidini tundhuk kewajiban kontrak tertulis (ing pangguna, nganti kewajiban kasebut bisa diwenehake marang wong liya) babagan Data Pribadi sing Dituduhake (kalebu kewajiban kerahasiaan) sing ora kalah mbebayani tinimbang sing dileksanakake dening Babagan 1 iki;
  4. priksa manawa wis ngetrapake langkah-langkah teknis lan organisasi sing cocog, ditinjau lan disetujoni dening Zeevou, yen dijaluk kanthi wajar, kanggo nglindhungi proses data pribadi sing ora sah utawa ora sah lan tumrap kerugian utawa karusakan, utawa kerusakan data pribadi sing ora disengaja;
  5. ora ngirim data pribadi sing ditampa saka Zeevou ing sanjabane EEA kajaba Pelanggan njamin manawa (i) transfer kasebut menyang negara sing disetujoni Komisi Eropa amarga menehi perlindungan sing cukup miturut Pasal 45 GDPR (ii) ana perlindungan sing cocog. menyang Artikel 46 GDPR; utawa (iii) salah sawijining derogasi kanggo kahanan tartamtu ing Artikel 49 GDPR sing ditrapake kanggo transfer kasebut; lan
  6. busak (nyediakake konfirmasi tinulis karusakan) utawa bali Data Pribadi sing Dituduhake lan salinan kasebut menyang Zeevou sajrone sewidak (60) dina sawise pungkasan nyedhiyakake Layanan Zeevou menyang Pelanggan, lan / utawa kapan wae panjaluk Zeevou kajaba yen dibutuhake dening ukum kanggo nyimpen data pribadi, lan langsung ngarahake pihak katelu sing Pelanggan wis nuduhake Data Pribadi sing Dituduhake kanggo mbusak Data Pribadi sing Dituduhake kanthi cepet;
  7. ora nyampekano utawa ngeculake Data Pribadi sing Dituduhake kanggo nanggepi panjaluk akses subyek data tanpa konsultasi karo Zeevou luwih dhisik;
  8. langsung ngandhani Zeevou babagan panrimo panjaluk akses subyek data miturut Bab III GDPR ("panjaluk akses subyek");
  9. ngabari Zeevou tanpa tundha yen sampeyan kudu waspada manawa ana pelanggaran utawa pelanggaran Undhang-undhang Perlindhungan Data, yen panentu kabar kasebut ora bakal dianggep minangka pengakuan salah utawa tanggung jawab babagan pelanggaran utawa pelanggaran kasebut; lan
  10. njaga cathetan lan informasi sing lengkap lan akurat kanggo nduduhake kepatuhan karo Bagian 1 iki.

1.6 Saling tulung tinulung. Saben pihak kudu nulungi pihak liyane kanggo netepi kabeh syarat sing ana ing Undhang-undhang Perlindhungan Data sing ana gandhengane karo Data Pribadi sing Dituduhake. Utamane, saben pihak kudu:

  1. nyedhiyakake pihak liya kanthi pitulung kanthi wajar kanggo netepi panjaluk akses subyek; lan
  2. nyedhiyakake kabeh pitulung sing cukup komersial kanggo pihak liyane, kanthi biaya pihak liya, kanggo nanggepi panjaluk saka subyek data lan kanggo netepi kewajiban miturut Undhang-undhang Perlindhungan Data babagan keamanan, notifikasi pelanggaran, penilaian dampak lan konsultasi, lan panjaluk saka, panguwasa pengawas utawa regulator.

Zeevou duwe hak kanggo ngisi Sampeyan kanggo pitulung sing ditawakake tundhuk karo panjaluk akses subyek.

1.7 Panjaluk Akses Subjek. Yen Pelanggan ngirim panjaluk akses subyek menyang Zeevou kanggo informasi sing dikoleksi lan dicekel dening Zeevou Layanan Pelanggan, iki bakal diwenehake kanthi biaya sing cukup dening Zeevou sajrone 30 dina sawise panjaluk ditampa. Zeevou bisa uga njaluk Pelanggan ngetutake proses tartamtu kanggo njupuk data, rincian kasebut bakal kasedhiya kanggo Pelanggan dening Zeevou nalika priksaan.

1.8 Data sing Dituduhake dening Pelanggan kanthi Layanan Zeevou. Data sing dituduhake dening Pelanggan karo Layanan Zeevou, kayata nanging ora winates kanggo informasi babagan pesenan palsu, bisa digunakake dening Zeevou lan disebarake menyang Host liyane nggunakake Layanan Zeevou.

2. Rugi. Pelanggan bakal menehi ganti rugi, mbela lan nyekel Zeevou sing ora bahaya, afiliasi, pejabat, direktur, karyawan lan agen tumrap tuntutan, tumindak, proses, biaya, kerugian, kerusakan lan tanggung jawab (kalebu tanpa watesan investigasi, keluhan lan tumindak pemerintah) lan pengacara sing cukup 'Fees sing ana gandhengane utawa sing timbul saka Pelanggaran CCA iki. Sanajan ana sing bertentangan karo Perjanjian kasebut, kewajiban ganti rugi Pelanggan miturut Bagean 2 iki ora kena diwatesi saka kewajiban sing ditemtokake ing Perjanjian kasebut.

3. Integrasi. CCA iki minangka amandemen Perjanjian kasebut. CCA iki, kalebu SCC, lan Perjanjian kasebut minangka persetujuan lan pangerten para pihak babagan prekara kasebut. Kewajiban Zeevou sing ana ing CCA iki dikenani watesan watesan sing ditemtokake ing Perjanjian kasebut. Kewajiban sing ana ing CCA iki minangka tambahan kanggo kewajiban liyane sing ana ing Perjanjian kasebut. Yen ana konflik antarane CCA lan syarat liyane ing Perjanjian kasebut, syarat-syarat CCA iki bakal diatur. Kanggo ngindhari keraguan, yen Perjanjian kasebut ora kalebu jinis informasi apa wae saka kewajiban kerahasiaan, pengecualian kasebut ora ditrapake kanggo Data Pribadi EU.  

4. Konstruksi. Ing CCA iki, kajaba ana niat sing jelas sing beda: (a) yen ora salaras karo konteks, tembung sing digunakake ing jaman saiki kalebu tembung mbesuk lan uga kosok balene lan tembung ing jumlah jamak kalebu nomer tunggal lan uga kosok balene; (b) referensi kanggo sapa wae kalebu penerus lan penugasan wong kasebut, nanging yen ditrapake, mung yen penerus lan penugasan kasebut ora dilarang dening CCA iki; (c) referensi kanggo jinis apa wae kalebu saben jender liyane; (d) referensi kesepakatan, dokumen utawa instrumen apa wae tegese perjanjian, dokumen utawa instrumen kaya sing diowahi utawa diowahi lan wiwit saka wektu ke wektu sesuai karo syarat-syarat kasebut lan kalebu kabeh tambahan, pameran lan jadwal babagan kasebut; (e) judhul lan subtitle sing digunakake ing CCA iki digunakake mung kanggo penak lan ora bakal dipertimbangke nalika nerjemahake utawa narjamahake CCA iki; (f) "ing ngisor iki," "ing kene," "hereeto," lan tembung sing padha karo impor bakal dianggep referensi kanggo CCA iki kanthi sakabehe lan dudu bagean utawa Subseksi CCA iki; lan (g) "kalebu" (lan kanthi teges korélatif, "nyakup") tegese kalebu tanpa matesi umume katrangan sadurunge istilah kasebut.

Pungkasan dianyari tanggal 31 Mei 2019.

Gambar A

Klausa kontrak standar kanggo transfer data pribadi saka Komunitas menyang negara katelu (kontroler menyang transfer kontroler)

Kesepakatan transfer data

antarane

Zeevou, Inc. (sabanjure "eksportir data")

lan

Pelanggan (ing ngisor iki "importir data")

saben "pesta"; bebarengan "partai".

DEFINITIONS

Kanggo tujuan klausa:

  1. "Data pribadi", "kategori khusus data / data sensitif", "proses / pangolahan", "pengontrol", "prosesor", "subyek data" lan "panguwasa / otoritas pengawas" bakal duwe teges sing padha kaya ing Direktif 95 / 46 / EC tanggal 24 Oktober 1995 (ing endi "panguwasa" tegese panguwasa nglindhungi data sing kompeten ing wilayah sing nggawe eksportir data);
  1. "Eksportir data" tegese pengontrol sing mindhah data pribadi;
  1. "Importir data" tegese pengontrol sing setuju kanggo nampa saka data pribadi eksportir data kanggo proses luwih lanjut miturut syarat-syarat klausa kasebut lan sing ora tundhuk karo sistem negara katelu sing njamin proteksi sing cukup;
  1. "Klausa" tegese klausa kontrak kasebut, yaiku dokumen bebas sing ora nggabungake istilah bisnis komersial sing diadegake dening para pihak miturut pengaturan komersial sing kapisah.

Rincian transfer (uga data pribadi sing dilindhungi) kasebut ing Annex B, sing dadi bagean integral saka klausa.

I. KANGGO WONG EXPORTER DATA

Data eksportir njamin lan usaha sing:

  1. Data pribadi wis diklumpukake, diproses lan ditransfer sesuai karo undang-undang sing ditrapake kanggo eksportir data.
  1. Wis nggunakake upaya sing cukup kanggo nemtokake manawa importir data bisa memenuhi kewajiban legal miturut klausa kasebut.
  1. Bakal nyedhiyakake importir data, yen dijaluk, salinan salinan perlindungan data sing relevan utawa referensi (yen relevan, lan ora kalebu saran legal) negara sing eksportir data kasebut digawe.
  1. Bakal nanggapi pitakon saka subyek data lan panguwasa babagan ngolah data pribadi dening importir data, kajaba para pihak setuju yen importir data bakal nanggapi, ing endi eksportir data isih bakal nanggapi babagan sing bisa ditindakake lan kanthi informasi sing kasedhiya yen pangimpor data ora gelem utawa ora bisa nanggapi. Tanggepan bakal ditindakake sajrone wektu sing cukup.
  1. Bakal kasedhiya, miturut panyuwunan, salinan klausa kanggo subyek data sing dadi ahli waris pihak katelu miturut klausa III, kajaba klausa kasebut ngemot informasi rahasia, saengga bisa ngilangi informasi kasebut. Yen informasi ngilangi, eksportir data bakal ngandhani subjek data kanthi tinulis babagan sebab ngilangi lan hak kanggo narik kawigaten menyang panguwasa. Nanging, eksportir data kudu netepi keputusan panguwasa babagan akses menyang teks klausa lengkap kanthi subyek data, sajrone subyek data wis setuju kanggo ngurmati kerahasiaan informasi rahasia sing dicopot. Eksportir data uga bakal nyedhiyani salinan klausa menyang panguwasa yen dibutuhake.
II. Kewajiban IMPORTER DATA

Pengimpor data njamin lan janji sing:

  1. Iki bakal nemtokake langkah-langkah teknis lan organisasi sing cocog kanggo nglindhungi data pribadi saka karusakan sing ora disengaja utawa ora sah utawa ora sengaja, pangowahan, pambocoran utawa akses sing ora sah, lan sing nyedhiyakake tingkat keamanan sing cocog karo risiko sing diwakili dening proses lan sifat data sing bakal dilindhungi.
  1. Prosedur kasebut kudu ditindakake supaya pihak katelu sing duwe wewenang ngakses data pribadi, kalebu prosesor, bakal ngormati lan njaga kerahasiaan lan keamanan data pribadi. Sapa wae sing tumindak miturut panguwasa importir data, kalebu prosesor data, kudu duwe kuwajiban ngolah data pribadi kanthi instruksi saka importir data. Ketentuan iki ora ditrapake kanggo wong sing sah utawa diwajibake miturut ukum utawa peraturan supaya bisa ngakses data pribadi.
  1. Ora ana sebab sing kudu dipercaya, nalika mlebu klausa kasebut, yen ana undang-undang lokal sing bakal menehi pengaruh sing gedhe tumrap jaminan sing diwenehake miturut klausa kasebut, lan bakal menehi informasi marang eksportir data (sing bakal dilewati kabar kasebut menyang panguwasa yen dibutuhake) yen ngerti babagan hukum kasebut.
  1. Iki bakal ngolah data pribadi kanggo tujuan sing diterangake ing Lampiran B, lan duwe wewenang legal kanggo menehi jaminan lan ngrampungake janji sing ditemtokake ing klausa kasebut.
  1. Iki bakal ngenali data eksportir menyang titik kontak ing organisasi sing sah kanggo nanggapi pitakon babagan pangolahan data pribadi, lan bakal kerja sama kanthi yakin karo eksportir data, subyek data lan panguwasa babagan kabeh pitakon kasebut sajrone wektu sing cukup . Ing kasus pembubaran legal eksportir data, utawa yen pihak kasebut setuju, importir data bakal tanggung jawab kanggo netepi ketentuan klausa I (e).
  1. Miturut panjaluk eksportir data, bakal nyedhiyakake eksportir data kanthi bukti sumber daya finansial sing cukup kanggo ngrampungake tanggung jawab miturut klausa III (sing bisa uga kalebu jaminan asuransi).
  1. Kanthi panjaluk sing wajar saka eksportir data, bakal ngirim fasilitas pangolahan data, file data lan dokumentasi sing dibutuhake kanggo diproses kanggo ditinjau, diaudit lan / utawa disertifikasi dening eksportir data (utawa agen inspeksi independen utawa ora bias, sing dipilih data kasebut eksportir lan ora nate dibantah dening importir data) kanggo nemtokake kepatuhan karo jaminan lan usaha ing klausa kasebut, kanthi kabar sing cukup lan sajrone jam kerja biasa. Panjaluk kasebut bakal tundhuk idin utawa persetujuan sing dibutuhake saka panguwasa peraturan utawa pengawasan ing negara pengimpor data, sing menehi idin utawa nyetujoni importir data bakal nyoba entuk kanthi tepat wektu.
  1. Bakal ngolah data pribadi, miturut sawijining pilihan, sesuai karo prinsip pangolahan data sing kasebut ing Annex A.
  2. Ora bakal nyampekano utawa ngirim data pribadhi menyang kontrol data pihak katelu sing ana ing sanjabane Wilayah Ekonomi Eropa (EEA) kajaba ora ngandhani eksportir data babagan transfer lan
  1. kontrol data pihak katelu ngolah data pribadi sesuai karo keputusan Komisi sing nemokake manawa negara katelu menehi perlindungan sing cukup, utawa
  2. kontrol data pihak katelu dadi penandha klausa kasebut utawa perjanjian transfer data liyane sing disetujoni dening panguwasa sing kompeten ing Uni Eropa, utawa
  3. subyek data diwenehi kesempatan kanggo mbantah, sawise dilaporake babagan tujuan transfer, kategori panampa lan kasunyatan manawa negara-negara sing data sing diekspor bisa uga duwe standar proteksi data sing beda, utawa
  4. gegayutan karo transfer data sensitif sing maju, subyek data wis menehi idin sing jelas babagan transfer terus
III. KEWAJIBAN LAN HAK PIHAK KETIGA
  1. Saben pihak kudu tanggung jawab marang pihak liya amarga kerusakan sing ditindakake amarga ana kriminalitas kasebut. Tanggung jawab minangka antarane partai diwatesi mung kanggo kerusakan nyata. Kerusakan ngukum (yaiku kerusakan sing diukum kanggo ngukum partai amarga tumindak sing nesu) khusus ora dikatutake. Saben pihak kudu tundhuk marang subyek data amarga kerusakan sing ditindakake kanthi nglanggar hak pihak katelu miturut klausa kasebut. Iki ora mengaruhi tanggung jawab eksportir data miturut undang-undang perlindungan data.
  1. Para pihak setuju manawa subyek data duwe hak kanggo ngetrapake klausa pihak katelu sing entuk klausa iki lan klausa I (b), I (d), I (e), II (a), II (c), II (d ), II (e), II (h), II (i), III (a), V, VI (d) lan VII nglawan importir data utawa pengekspor data, amarga nglanggar kewajiban kontrak, kanggo data pribadine, lan nampa yuridiksi kanggo tujuan kasebut ing negara panyipta eksportir data. Ing kasus sing nglibatake tuduhan nglanggar importir data, subyek data luwih dhisik njaluk eksportir data supaya njupuk tindakan sing pas kanggo ngetrapake hak-hak kasebut marang importir data; yen eksportir data ora njupuk tindakan kasebut sajrone wektu sing cukup (sing miturut kahanan normal bakal dadi siji wulan), subjek data banjur bisa ngetrapake hak-hak marang importir data kanthi langsung. Subjek data nduweni hak kanggo nerusake langsung nglawan eksportir data sing gagal nggunakake upaya sing cukup kanggo nemtokake manawa importir data bisa ngatasi kewajiban hukum miturut klausa kasebut (eksportir data duwe beban kanggo mbuktekake yen butuh upaya sing cukup ).
IV. HUKUM sing ditrapake kanggo klausa

Klausa-klausa kasebut bakal diatur dening undang-undang negara sing nggawe eksportir data, kajaba karo undang-undang lan peraturan sing ana gandhengane karo pemrosesan data pribadi dening importir data miturut klausa II (h), sing bakal ditrapake mung yen dadi dipilih dening importir data miturut klausa kasebut.

V. RESOLUSI Sengketa Karo SUBJEK DATA UTAWA Otoritas
  1. Yen ana perselisihan utawa klaim sing diwenehake dening subyek data utawa panguwasa babagan pangolahan data pribadi marang salah siji utawa kalorone pihak kasebut, para pihak bakal saling menehi informasi babagan perselisihan utawa klaim kasebut, lan bakal kerja sama karo pandangan kanggo ngrampungake kanthi apik kanthi cara sing tepat wektu.
  1. Para pihak setuju kanggo nanggapi prosedur mediasi non-naleni sing kasedhiya umum sing diwiwiti karo subyek data utawa dening panguwasa. Yen melu proses, para pihak bisa uga milih mbatalake (kayata liwat telpon utawa sarana elektronik liyane). Para pihak uga setuju nimbang melu arbitrase, mediasi utawa proses resolusi perselisihan liyane sing dikembangake kanggo perselisihan perlindungan data.
  1. Saben partai kudu netepi keputusan pengadilan sing kompeten ing negara pendirian eksportir data utawa panguwasa sing pungkasan lan ora ana panjaluk sing bisa ditindakake.

VI. TERMINASI
  1. Yen importir data nglanggar kewajiban miturut klausa kasebut, mula eksportir data bisa sementara nundha transfer data pribadi menyang importir data nganti pelanggaran kasebut dirampungake utawa kontrak kasebut dihentikan.
  1. Ing acara kasebut:
  1. transfer data pribadi menyang importir data wis ditanggepi sementara dening eksportir data luwih saka sewulan miturut paragraf (a);
  2. kepatuhan karo importir data karo klausa kasebut bakal nglanggar kewajiban hukum utawa peraturan ing negara impor;
  3. importir data nglanggar substansial utawa terus-terusan babar pisan utawa usaha sing diwenehake miturut klausa kasebut;
  4. keputusan final sing ora ana banding luwih lanjut bisa ditindakake pengadilan sing kompeten ing negara pengembang data eksportir utawa saka aturan panguwasa manawa ana pelanggaran klausa dening importir data utawa eksportir data; utawa
  5. petisi diajukake kanggo administrasi utawa penggulungan importir data, kanthi kapasitas pribadi utawa bisnis, petisi kasebut ora ditundha sajrone periode sing ditrapake kanggo pemecatan kasebut miturut ukum sing ditrapake; supaya nduwurke tumpukan digawe; panrima diangkat dadi aset sampeyan; wali kebangkrutan ditunjuk, yen importir data minangka individu; pengaturan sukarela perusahaan diwiwiti; utawa kedadeyan sing padha karo yurisdiksi

banjur eksportir data, tanpa ngrusak hak-hak liyane sing dimupangatake marang importir data, bakal duwe hak klausa kasebut mungkasi mandhiri, mula manawa otoritas kudu dilaporake yen dibutuhake. Ing kasus sing ditutupi (i), (ii), utawa (iv) ing ndhuwur importir data uga bisa mungkasi klausa kasebut.

  1. Salah siji pihak bisa mungkasi klausa kasebut yen (i) ana keputusan kecukupan positif Komisi miturut Pasal 25 (6) saka Petunjuk 95/46 / EC (utawa teks tambahan) ditanggepi gegayutan karo negara (utawa sektor kasebut) sing data ditransfer lan diproses dening importir data, utawa (ii) Petunjuk 95/46 / EC (utawa teks supers supersing) dadi langsung ditrapake ing negara kasebut.
  1. Para pihak setuju manawa mandap klausa kasebut kapan wae, ing kahanan apa wae, lan sebab apa wae (kajaba mandap miturut klausa VI (c)) ora ngeculake kewajiban lan / utawa kahanan miturut klausa babagan proses data pribadi sing ditransfer.

VII. VARIASI Klausa kasebut

Para pihak ora bisa ngowahi klausa kasebut kajaba nganyari informasi apa wae ing Lampiran B, mula dheweke bakal menehi informasi marang otoritas yen dibutuhake. Iki ora ngalangi para pihak supaya ora nambah klausa komersial yen dibutuhake.

VIII. DESCRIPTION TRANSFER

Rincian transfer lan data pribadi kasebut ing Annex B. Para pihak setuju manawa Annex B bisa ngemot informasi bisnis rahasia sing ora bakal dicethakake karo pihak katelu, kajaba sing diwajibake dening hukum utawa kanggo nanggepi peraturan utawa pamrentah sing kompeten. agensi, utawa kaya sing dibutuhake miturut klausa I (e). Para pihak bisa nglakokake tambahan lampiran kanggo nutupi transfer tambahan, sing bakal dikirim menyang otoritas yen dibutuhake. Minangka tambahan, Annex B bisa disusun kanggo nutupi pirang-pirang transfer.

LAMPIRAN A

PRINSIP PROSESING DATA

1. Watesan tujuan: Data pribadi bisa uga diproses lan banjur digunakake utawa luwih dikomunikasikake mung kanggo tujuan sing dijelasake ing Lampiran B utawa banjur diidini dening subyek data.

2. Kualitas data lan proporsionalitas: Data pribadi kudu akurat lan, yen prelu, tetep dianyari. Data pribadi kudu nyukupi, relevan lan ora kakehan gandhengane karo tujuan sing ditransfer lan luwih diproses.

3. Transparansi: Subyek data kudu disedhiyakake karo informasi sing dibutuhake kanggo njamin proses sing adil (kayata informasi babagan tujuan pangolahan lan babagan transfer), kajaba informasi kasebut wis diwenehake dening eksportir data.

4. Keamanan lan kerahasiaan: Langkah-langkah keamanan teknis lan organisasi kudu ditindakake dening pengontrol data sing cocog karo risiko, kayata nglanggar karusakan sing ora disengaja utawa ora sah utawa ora sengaja, pangowahan, pambocoran utawa akses sing ora sah, sing dituduhake dening proses kasebut. Sapa wae sing tumindak miturut wewenang pengontrol data, kalebu prosesor, ora kudu ngolah data kajaba instruksi saka kontrol data.

5. Hak akses, mbenerake, mbusak lan mbantah: Kaya sing diwenehake ing Pasal 12 saka Petunjuk 95/46 / EC, subyek data kudu, kanthi langsung utawa liwat pihak katelu, diwenehake informasi pribadhi babagan sing dianakake organisasi, kajaba panjaluk sing nyata-nyata nyiksa, adhedhasar interval sing ora wajar utawa nomer utawa sifat sing bola-bali utawa sistematis, utawa akses sing ora kudu diwenehake miturut ukum negara pengekspor data. Kasedhiya manawa panguwasa wis menehi persetujuan sadurunge, prelu akses uga ora diwenehake yen tumindak kasebut bakal ngrusak kepentingan importir data utawa organisasi liyane sing urusan karo importir data lan kepentingan kasebut ora diganti dening kepentingan dhasar hak lan kebebasan subyek data. Sumber data pribadi ora kudu dingerteni yen ora bisa ditindakake kanthi usaha sing cukup, utawa yen hak-hak wong liya kajaba individu kasebut bakal dilanggar. Subjek data kudu bisa duwe informasi pribadi babagan sing dibenerake, diowahi, utawa dihapus yen ora akurat utawa diproses miturut prinsip kasebut. Yen ana alesan sing kuat kanggo mangu-mangu legitimasi panjaluk kasebut, organisasi bisa uga mbutuhake kabeneran maneh sadurunge nerusake koreksi, amandemen utawa pambusakan. Kabar babagan koreksi, amandemen utawa pambusakan marang pihak katelu sing data kasebut wis dilaporake ora kudu ditindakake nalika ana upaya sing ora proporsional. Subyek data uga kudu bisa mbantah pangolahan data pribadi sing ana gandhengane yen ana alesan sing sah babagan kahanane. Beban bukti kanggo nolak apa wae ana ing importir data, lan subyek data bisa uga nantang penolakan sadurunge panguwasa.

6. Data sensitif: Pengimpor data kudu njupuk langkah tambahan (kayata gegayutan karo keamanan) sing dibutuhake kanggo nglindhungi data sensitif kasebut miturut kewajiban miturut klausa II.

7. Data sing digunakake kanggo tujuan pemasaran: Yen data diproses kanggo tujuan pemasaran langsung, prosedur efektif kudu ana supaya subjek data kapan wae bisa "milih" supaya data digunakake kanggo tujuan kasebut.

8. Keputusan otomatis: Kanggo tujuan "keputusan otomatis" tegese keputusan dening eksportir data utawa importir data sing ngasilake efek ukum babagan subyek data utawa mengaruhi subyek data kanthi signifikan lan adhedhasar mung proses otomatis data pribadi sing dituju kanggo ngevaluasi aspek pribadi sing ana gandhengane karo dheweke, kayata kinerja ing papan kerja, kapercayan, kapercayan, tumindak, lsp. Pengimpor data ora bakal njupuk keputusan otomatis babagan subyek data, kajaba nalika:

(a)

   (i) keputusan kasebut digawe dening importir data nalika nggawe utawa nindakake kontrak karo subyek data, lan

   (ii) (subyek data diwenehi kesempatan kanggo ngrembug babagan asil keputusan otomatis sing relevan karo perwakilan partai sing njupuk keputusan kasebut utawa nggawe representasi kanggo pihak kasebut.

or

 (b) yen diwenehake kanthi ukum saka eksportir data.

LAMPIRAN B

DESCRIPTION TRANSFER

Subjek data

Data pribadi sing ditransfer prelu kategori subyek data ing ngisor iki:

tamu

Layanan panyedhiya

Tujuan transfer (s)

Transfer digawe kanggo tujuan ing ngisor iki:

Kanggo nyedhiyakake Layanan Zeevou dening eksportir data menyang importir data.

Kategori data

Data pribadi sing ditransfer prelu kategori data ing ngisor iki:

Informasi identifikasi pribadi (jeneng, alamat email, nomer telpon, alamat omah, jenis kelamin, tanggal lair, lsp)

Dokumen Identifikasi sing diterbitake pemerintah

Kabangsan

Tandha Elektronik

Nomer registrasi kendaraan (ing endi parkir wis dipesen)

Informasi babagan syarat akomodasi kayata anggaran, jangka panjang lan jinis akomodasi

alamat IP

Informasi geolokasi

Informasi nglacak sing diwenehake menyang Zeevou liwat mitra pariwara utawa mitra rujukan

Informasi analitis babagan panggunaan Layanan lan interaksi karo antarmuka Layanan

Penerima

Data pribadi sing ditransfer bisa dicethakake mung kanggo panampa utawa kategori panampa ing ngisor iki:

Pandhita

Layanan panyedhiya

Data sensitif

Data pribadi sing ditransfer ngemot kategori data sensitif ing ngisor iki:

Informasi identifikasi pribadi (jeneng, alamat email, nomer telpon, alamat omah, jenis kelamin, tanggal lair, lsp)

Dokumen Identifikasi sing diterbitake pemerintah

Kabangsan

Tandha Elektronik

alamat IP

Informasi geolokasi

Informasi registrasi perlindungan data eksportir data

Jeneng Organisasi:

Zeevou Winates

Nomer referensi:

ZA510875

Luwih abot:

Tier 1

Informasi migunani tambahan (watesan panyimpenan lan informasi liyane sing gegandhengan)

Sawise Perjanjian kasebut Diakhiri, Zeevou duwe hak kanggo njaga salinan data apa wae sing diwenehake menyang Layanan Zeevou dening Pelanggan tanpa wates. Tundhuk karo Pelanggan sing wis ngrampungake kewajiban miturut Perjanjian kasebut, Zeevou bakal menehi pitulung marang Pelanggan kanggo ngekspor data utawa ngirim menyang panyedhiya liyane minangka ganti pambayaran tambahan, sing bakal gumantung karo jumlah karya sing ana gandhengane kanggo nyedhiyakake informasi sing dibutuhake . Bantuan iki bakal kasedhiya nganti 30 dina wiwit Tanggal Pungkasan.

 
 
Gulung menyang Top

Selehake Kita Baris