en

Блог

Зголемете го органското рангирање на вашата веб-страница во резултатите од пребарувањето со вградената функционалност за блогирање на Зеево.

Ние ги разбираме вашите предизвици ...

Многу ПМС обезбедуваат компании за управување со имот мотор за резервации за директни резервации. Дури и во најнапредните случаи, кога се нудат разни шаблони во однос на дизајнот што домаќинот сака да го избере, функционалноста на моторот за резервација е крајно ограничена.

Во скоро сите случаи, ова значи дека не е можно да се додадат прилагодени страници или да се води блог од Управувачот со канали или од давателот на машини за резервации. Како резултат, менаџерите за изнајмување одмори се принудени да добијат посебна веб-страница, како на пр WordPress or Wix, за да може да се води блог. Покрај кавгата да имате повеќе системи, поставувањето и одржувањето на ваква страница додава административна кавга, а додавањето нови својства на вашите сопствени системи завршува двојно повеќе отколку што треба.

Како може блогот на Зеево да помогне?

Зеву автоматски се генерира веб-страници за директно резервирање направете многу повеќе отколку само да обезбедите мотор за резервации преку кој гостите можат да резервираат. Всушност, ние нудиме целосно решение што ќе ви помогнеме да го зголемите рангирањето на резултатите од пребарувачот. Ова може да ви помогне да привлечете поголем сообраќај кон вашата веб-страница за гостопримство и да ја зголемите стапката на конверзија на гости кои ја посетуваат вашата страница, а кои всушност продолжуваат да резервираат.

Покрај тоа што може да додавате прилагодени страници, Zeevou ви овозможува и да извршите една (или повеќе) блогови, сите од нашиот главен центар. Со блогирање за локални атракции, можете да додадете високо вредна содржина на вашата веб-страница. Свежата содржина објавена на веб-страница редовно е еден од факторите што најмногу придонесува за оптимизација на пребарувачот. Со функционалноста на блогот на Зеево, можете да престанете да се грижите за техничките аспекти на поставување и одржување на блог и едноставно да се фокусирате на производство на оптимизирана содржина за оптимизација. Доколку сакате да го нарачате и овој аспект, ве молиме контактирајте го вашиот Менаџер за успех на партнерот откако ќе се регистрирате и можеме да ви понудиме понуда за пишување содржина и графика за да го збогатиме блогот на вашата веб-страница.

Дојдете до врв

Капка ни линија