en

Резерваторски мотор

Резерваторски мотор може лесно да се интегрира со веб-страници на трети страни за да се осигури дека потенцијалните гости имаат непречено искуство во пребарување. Оваа неверојатна карактеристика е тука за да ги зголеми вашите конверзии и да го подигне управувањето со вашиот имот на следното ниво.

 

Ние ги разбираме вашите предизвици ...

Бидејќи веб-страниците за списоци на Интернет и провизиите на ОТА можат да достигнат дури 20%, што обично е еднакво на околу 50% од заработката на менаџерот за одмор, резервациите добиени преку овие канали се многу скапи. Како сопственик на деловна активност за краткорочно изнајмување, се разбира, сакате да ги зголемите вашите профити со намалување на исплатениот износ во провизии. Сепак, не е така лесно затоа што треба да имате некои алатки за да го сторите тоа!

Дури и таму каде што давателите на услуги на станови имаат воспоставено веб-страница за да прават директни резервации, не успеале многу, бидејќи нивните веб-страници немаат стапки и достапност во живо и се базираат на основа на истрага. Во исто време, гостите кои се навикнати на страници за инстант резервации, го очекуваат истото искуство со сопствените веб-страници на домаќинот.

Многу даватели на софтвер кои ви даваат стапки во живо и достапност користејќи резервација мотор немаат некои основни карактеристики. Некои мотори за резервации имаат дизајн што се чини дека е заглавен во минатиот век. Другите не се во можност да се справат со повеќе единици својства. Повеќето од овие мотори за резервации немаат можност да му дозволат на гостинот да пребарува централно низ имотите на домаќинот за изнајмување што може да има имот низ повеќе од еден град. И се чини невозможно да се најде давател на услуги што овозможува правилно следење преку Google Analytics или Google Tag Manager, две основни алатки на секој бизнис. 

Како може да помогне моторот за резервации на Зеву?

На Зеву, ја разбираме важноста на директните резервации, а нашата наведена цел е да оствариме Револуцијата на директна резервација! Како такви, ние сме посветени да ви ги обезбедиме наједноставните алатки кои можат да направат значителни работи во угостителската индустрија. На пример, градење на алатки што ќе им овозможат на сопствениците на гостопримства од сите големини значително да го зголемат процентот на резервации што ги добиваат без потреба од платен посредник. Нашиот мотор за резервации е доказ за оваа обврска. 

Нашиот мотор за резервации ги повлекува цените и достапноста во живо, или од оние што се рачно внесени или испратени до нас преку некое од нашите динамични цени партнери за интеграција. Плус, имаме одлични вести за оние домаќини кои работат на меѓународно ниво; нашиот мотор за резервации поддржува дури и поставувања за повеќе валути! Значи, нема потреба да се грижите за справување со различни валути.

Партнерите Zeevou можат да постават Add-ons да продавате дополнителни производи или услуги и да ги спакувате како дел од плановите за цени. Домаќините можат да изберат да наметнат план за стапки само до моторот за резервации, за да обезбедат ексклузивни зделки во споредба со нивната понуда на ОТА. Zeevou ви овозможува да поставите промоции, и соработник ваучер кодови да се користи преку комплетно бесплатниот мотор за резервации.

Има многу повеќе во одликата на моторот за резервации на Зеево. Може да го интегрирате нашиот мотор за директна резервација со Google Analytics со цел да се следат сообраќајот и демографијата. Ова може да помогне во подобро разбирање of вашата потенцијална база на клиенти. Згора на тоа, нашата интеграција со Google Tag Manager им овозможува на домаќините да го користат моторот за резервации Zeevou за да го следат протокот низ веб-страницата и резервациите што ги добиваат. Ова е особено корисно кога се обидувате да го разработите враќањето на инвестицијата за ППЦ-плати по клик- Кампањи за реклами на Google.

Поставувањето резервација е апсолутно едноставно. Сè што треба да стори гостинот е да ги додаде своето име, презиме и адреса за е-пошта. Доколку сакате, можете исто така да побарате од нив да го достават својот телефонски број за да можат да постават резервација. Минимизирање на бараната информација од гостинот при поставување резервација гарантира дека можете да фаќате податоци за што повеќе потенцијални гости. На Зеевоу Процес на потврда за резервации во 5 чекора им дава на гостите чувство дека резервирале без никакви проблеми, како и грижа за прибирање на дозволи за маркетинг согласно GDPR, плаќања, депозити за безбедност и проверка на лична карта.

За оние кои не сакаат да го користат бесплатниот и целосен веб-страница за директна резервација понудени од Зеву, нашиот мотор за резервации може лесно да се интегрира со веб-страници на трети страни. Нашиот тим во Зевоу разви а WordPress Виџет, како и iFrame што може да биде вграден во повеќето веб-страници, вклучувајќи ги и оние обезбедени од Wix. Ова ги пренасочува гостите беспрекорно кон резервацијата Зевоу мотор и им овозможува на гостите да направат резервација со само неколку кликања.

Процесот на растење на вашиот бизнис користејќи ја одликата на моторот за резервации на Зевоу е без болка. Од страна на барање бесплатно демо, ќе најдете можност да истражите други карактеристики што Зеву нуди и помага на вашиот бизнис да го најде своето место на овој конкурентен пазар. Не заборавајте дека нашите тим за поддршка тука е да ви помогне доколку имате какви било прашања. 

Дојдете до врв

Капка ни линија