en

Календари со повеќе единици

Ефикасно управувајте со работењето додека го размерувате бизнисот со изнајмување на годишни одмори со нашите 2 вида календари.

Ние ги разбираме вашите предизвици ...

Додека домаќините растат со управувањето со изнајмување одмори или деловно работење со работење на станови, тие се соочуваат со проблеми со скалирање од сите страни. Едно од нив може да биде јасен визуелен преглед на резервации во различни својства. Иако е потребно решение што ги прикажува сите својства во непосредна близина едни на други на истата страница, тие обично се без потреба со прикажување на својства во други градови на истата страница, со што се отежнува лесното наоѓање на резервација или одговарање на прашања во врска со достапност по барање за резервација.

Покрај тоа, за ефективно одредување на цените, менаџерите за приходи бараат преглед на стапките за сите типови на единици и нивната достапност, како и сите ограничувања што можеби биле применети со кликнување на копче. На многу даватели на софтвер може да им недостасува оваа одлика, што ја прави инспекцијата на стапката непотребно да одзема време.

Како можат да помогнат календарите на повеќе единици на Зеву?

Во Зеву целосно ги разбираме прашањата што домаќините ги искусуваат додека ги размеруваат своите деловни активности, и на тој начин се обидовме да најдеме ефикасни решенија за проблемите со кои се соочуваат додека го прават тоа. Како дел од ова, имаме развиено две повеќе единици каледари - едно за резервации и друго за прикажување на стапките и достапноста.

Календар за резервации

Покрај генерирањето на Календар за резервации за сите ваши имоти, Зевоу генерира и календар за секој град во кој работи единици. Ова го олеснува навигацијата во вашиот календар ако имате многу својства и ви ги заштедува оние вредни секунди додека сте на телефон до вашите гости, овозможувајќи ви да обезбедите врвна услуга за клиенти. За понатамошно олеснување на овој процес, можете да ги срушите единиците во рамките на типот единица или во рамките на својството во еден ред, со што ќе можете да се фокусирате на својствата што се од интерес во кој било момент во времето.

Понатаму, можете да креирате резервации и да блокирате датуми директно од Календарот за резервации, намалувајќи го бројот на кликнувања потребни за да се заврши работата!

Календарот за резервации прикажува резервации во различни фази на завршување во различни бои. Покрај тоа што можете да добиете преглед на секоја резервација со кликнување на неа, исто така можете лесно да влечете и да испуштите резервации помеѓу единиците. Ако го сторите тоа, ќе треба да ги потврдите прикажаните промени и да ви дадете можност да ја надминете цената на резервацијата во тој процес.

Покрај тоа, се прикажува и статусот на чистота на секоја единица. Секогаш кога треба да се изврши домашна задача (како што е при одјавување или ако е генерирана домашна задача за средно престој), единицата е означена како валкана, сè до моментот кога вие или вашиот чистачи ја обележаа единицата како чиста (што автоматски се прави ако задача за домаќинство е обележана како завршена преку мобилен стан).

 

Календар за цени и достапност

Календарот за цени и достапност ви овозможува да ги видите стапките што сте ги поставиле за секој тип единица, заедно со сите ограничувања. Покрај тоа, тој го прикажува вкупниот број единици за секој тип единица за секоја ноќ и ви покажува колку од оние што остануваат да ги продадат за ноќ. Гледањето на оваа информација на едно место ви овозможува лесно да проверите кои стапки може да имаат потреба од измена за да ја зголемите вашата зафатеност.

Откако ќе се одлучите за промена на стапките за даден сет датуми, можете да го сторите тоа со едноставно влечење и пуштање на глувчето од датумот на почеток до крајниот датум преку редот на засегнатиот тип на единица. Доколку сакате да ги промените цените за повеќе типови единици во еден момент, не грижете се - ние ви го покривме грбот преку нашите функција за поставување рефус стапка

Дојдете до врв

Капка ни линија