en

Менаџмент на операции

Управувајте со сите ваши операции централно и автоматизирајте голем дел од вашите секојдневни административни задачи.

Ние ги разбираме вашите предизвици ...

Менаџерите за изнајмување одмори и операторите на сервисни станови обично се одговорни за изнајмување на повеќе имоти на различни локации, сите од далечина. Ова значи дека може да биде тешко да се задржи на врвот на она што се случува на секој имот во реално време. Покрај тоа, тешко е да се следат различните задачи за кои треба да се грижат разни членови на персоналот или компании што се ангажирани од странство за секоја единица.

Честопати, ова резултира со пристигнување гости на имот за да откријат дека местото сè уште не е исчистено или статусот на чистота е несоодветен. Во други случаи, домаќините или нивниот персонал може да заборават да ги испратат упатствата за пријавување на гостинот за точниот имот, со доволно детали или на вистинската точка. Ова може да предизвика многу незадоволство од гостинот и да доведе до лоши критики.

Пријавувањето, следењето и решавањето на проблемите со одржувањето, исто така, може да станат голема главоболка бидејќи се зголемува бројот на својства што ги барате. Честопати сметано за нужно зло, на повеќето домаќини им недостасуваат системи за да можат ефикасно да обезбедат дека нивните својства се добро одржувани при управување од далечина.

Како може да помогне оперативниот менаџмент на Зеево?

Zeevou Do ви овозможува да го автоматизирате вашето секојдневно работење за да можете да се фокусирате на она што е важно - да го развивате вашиот бизнис. Овозможувајќи му на нашиот систем да се грижи за уредување на вашите одјавувања, поедноставување на одјавувањата, комуникација со домаќините и минимизирање на потребната работа за одржување на одржувањето на вашите имоти, можете да започнете да трошите повеќе време на работа на вашиот деловна активност отколку во неа. Покрај тоа, нашиот флексибилен календар за настани ја отстранува потребата да се користи надворешен календар, како на пр Google Календар да водат сметка за еднократни или периодични задачи.

Пријавување

Zeevou ви овозможува да управувајте од далечина со вашите одјавувања. на автоматска обработка на резервации осигурува дека гостите ги завршиле сите чекори што ви требаат за резервација да биде целосно потврдена пред да ги издадете упатствата за пријавување ако станува збор за самостојно пријавување. Така, можете да бидете сигурни дека исплатите, депозитите за безбедност, дигиталното потпишување на вашите услови и услови, собирањето лична карта и верификацијата на гостинот се завршени пред да бидат испратени упатствата за само-чекирање. Како бонус, нашата форма за пријавување преку Интернет, исто така, ги опфаќа деталите за контакт на гостите и опциите за маркетинг што се во согласност со GDPR.

Доколку сакате да се сретнете и да ги поздравите гостите по пристигнувањето, или ако на располагање на гостите имате услужна консиерж пред бирото, можете да му помогнете на вашиот персонал да биде во тек со проверките за кои треба да се грижат . Достапните типови за пријавување може да се прилагодат според имотот и да им се доделат нивоа на приоритет, па дури и да се надминат на ниво на резервација.

Одјавувања

Zeevou Do може или да ги обележи сите гости како одјавени за вас на датумот на поаѓање или да ви дозволи тоа да го сторите сами. Рачно проверување на гостите користејќи ја нашата листа за одјавување, ви овозможува да се осигурате дека сите финасии за престојот на гостинот се финализирани. Покрај тоа, тоа може да ви помогне да водите сметка за да бидете сигурни дека ќе можете да следите со проверките на сите резервации за кои сметавте дека може да вклучат ризичен гостин.

Домаќинство

Зевоу напредна домаќинство одликите ви овозможуваат целосно да ја автоматизирате комуникацијата со информациите до вашите домаќини. Покрај тоа што можат да ги информираат откако ќе дојде резервација или се измени, домаќините можат да пристапат до календарот за резервации со ограничен преглед преку нашата веб-апликација или мајчин јазик со Android и iOS (iPhone) мобилни апликации.

Нашиот систем автоматски генерира задачи за одјавување и домаќинство за време на средниот престој и им ги доделува на вашите средства за чистење или на компаниите за чистење што се извршуваат во странство. Покрај тоа што може да го следи времето и локацијата преку апликацијата, таа исто така им овозможува на домаќините да известуваат за проблеми со одржувањето, кои се хранат директно со фирмата Zeevou Fix.

Одржување

Zeevou Fix ви овозможува да ги одржувате над вашите проблеми со одржувањето на сите ваши својства. Може да забележите кој го пријавил, нивото на итност, како и да прегледате слики или видеа што се поврзани со овој проблем.

на одржување извештајот ви овозможува да ги филтрирате проблемите со одржувањето низ различни фази на завршување, за да се осигурате дека вашиот тим ќе може да присуствува на сите што е можно поефикасно. Ова ви овозможува да давате приоритет врз основа на нивото на итност што е доделено на секоја задача, како и колку далеку сте поминале во процесот за нејзино решавање.

Календар на настани

Вградениот Календар за настани ви овозможува да креирате еднократни или повторувани настани, да додавате доделени лица, да ги поврзувате со контекст (како што е имот или единица) и да додавате потсетници.

Оваа одлика може да ни се најде при рака кога се обидувате да ги задржите неделните колекции на корпи за отпадоци, месечните прегледи или годишните сервисирање на котелот или проверките на безбедноста на гас / електрична енергија.

Блокирани датуми

Ако, од која било причина, треба да блокирате една или неколку единици и да спречите да се продаваат, нашата одлика за блокирање на датуми ви овозможува да го сторите тоа со само неколку кликања.

Покрај тоа, можете да водите сметка за видот на блокот и причината за блокот. Овој дневник може да ви помогне да ги намалите причините за изгубени можности за приход и да ви помогне да ја подобрите крајната линија на вашиот бизнис со текот на времето.

Поврзани карактеристики

Персоналот
управување со

Управување со изведувачи

Дојдете до врв

Капка ни линија